Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......
Μην σου προκαλεί γέλιο..
Ειναι παλιά ιστορία και έχει όντως να κανει με εσωτερική ψυχική σύγκρουση..
Απο την μιά πλευρά βρίζουν γενικώς τούς ''κακούς Εβραί-οι''
flipout
αλλά θαυμάζουν το κράτος τού Ισραήλ που ειναι ''σιδερόφρακτο'' και θάθελαν πολύ η Ελλάδα να γινει έτσι και νά κατατροπώνει τούς ''οχτρούς''..
Στην ουσια δεν ειναι και μεγάλη αντιφαση...
Ως γνωστόν ο σιωνισμός ειναι μιά θεωρία που πρεσβεύει την ''ανωτερότητα τής φυλής και τού περιούσιου λαού'' και την πρεσβεύουν οι ακροδεξιοί και στρατοκράτες τού Ισραήλ..
Οι εδώ ακραίοι εθνικιστές λένε τα ιδια για την ''Ελληνική ανώτερη φυλή''
Σιωνισμός και ακραιος εθνικισμός πάνε παρέα..
Ε τώρα βολευεται και η ''λεπτομέρεια'' των Εβραίων οπου γής που ως γνωστόν αυτοί φταίνε γιά ολα .:ADFADF1::ADFADF1:
Αυτό που μου προκαλεί πάντως γέλιο το τελευταίο διάστημα είναι η αμηχανία στην οποία έχουν περιπέσει οι γνωστοί εθνικιστικοί κύκλοι, οι οποίοι βλέπουν να ορθώνεται μπροστά τους ένα ανήκουστο γεγονός: βάσει του δικού τους τρόπου σκέψης (ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου) πρέπει τώρα να αποδεκτούν, ως φίλους, τους Εβραίους, εφόσον αυτοί πλέον είναι με τους Κύπριους, εναντίον των Τούρκων. Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη δηλαδή..Οι προαιώνιες διαμάχες Ελ-Εβραίων μπαίνουν προσωρινά στην άκρη..![]()
![]()
Μην σου προκαλεί γέλιο..
Ειναι παλιά ιστορία και έχει όντως να κανει με εσωτερική ψυχική σύγκρουση..
Απο την μιά πλευρά βρίζουν γενικώς τούς ''κακούς Εβραί-οι''
Στην ουσια δεν ειναι και μεγάλη αντιφαση...
Ως γνωστόν ο σιωνισμός ειναι μιά θεωρία που πρεσβεύει την ''ανωτερότητα τής φυλής και τού περιούσιου λαού'' και την πρεσβεύουν οι ακροδεξιοί και στρατοκράτες τού Ισραήλ..
Οι εδώ ακραίοι εθνικιστές λένε τα ιδια για την ''Ελληνική ανώτερη φυλή''
Σιωνισμός και ακραιος εθνικισμός πάνε παρέα..
Ε τώρα βολευεται και η ''λεπτομέρεια'' των Εβραίων οπου γής που ως γνωστόν αυτοί φταίνε γιά ολα .:ADFADF1::ADFADF1: