Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Έλεος με τα φασιστοσάιτ ρε Χιώτη

Αν το ειχε ποσταρει η Αυγη, να εισαι σιγουρος οτι παλι θα το ειχα βαλει αλλα μεγαλυτερη χαρα!!

Ο φασισμος ειναι εξαιρετικα μισητη εννοια για μενα οπως ακριβως και νεο- οθωμανισμος των τουρκων. Ελπιζω να εγινα επιτελους κατανοητος.

Τα αρθρα που αφορουν την Ελλαδα Δημητρη δεν με απασχολει που αναρτωνται. Θα επρεπε? Οταν ακουμε/διαβαζουμε καποιο μεσο, καταγραφουμε και φιλτραρουμε την ειδηση δεν ασπαζομαστε το μεσο η τον φορεα. Ετσι δεν ειναι?

Όσοι κρίνουν τους πιλότους μας έχουν μπει σε μαχητικό για βόλτα ;

Έχουν έστω υπηρετήσει τη θητεία τους σε μάχιμη μονάδα;

Ναι, θα τον γαμησει και τον κωλοτουρκο και τον κωλοαμερικανο και τον κωλογαλλο και όποιον άλλο μας επιβουλευθει στρατιωτικά και καλα θα κάνει .

Η δουλειά τού πιλότου ειναι τρομακτικά δύσκολη ..Και αλλοίμονον αν περιμέναμε σέ ώρα εικονικής αερομαχίας ή αναχαιτίσεων νά ακούγονται ''γαλλικά και πιάνο''..

Προσωπικά τούς σέβομαι γιατί κάνουν ενα επάγγελμα ιδιαίτερα στρεσογόνο ,όπου ολες οι αισθήσεις ειναι σέ εγρήγορση και απαιτούνται υψηλές δεξιότητες χειρισμών..

Απολύτως αναγκαίοι για την αμυνα μιάς χώρας και για την ειρήνη...

Αν κάτι με ανησυχεί ειναι η εντεινόμενη κριση μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας,στην οποια φαινεται νάχει εμπλακεί έμμεσα η ελληνικη πλευρά ,οπως επίσης ανησυχητικές ειναι και οι συνεχείς φήμες για θερμό επεισόδιο...Αυτο ειναι το ουσιώδες και θάπρεπε η Ελληνική πλευρά νάναι πολύ προσεκτική..Αλλά δέν περιμένω και τιποτα απο δαύτους ,γιατί έχουν χάσει την μπάλα και έχουν ταχθεί αναφανδόν μέ το Ισραήλ,γεγονός που εμένα με κάνει επιφυλακτικό...

Last edited:
Ο τίτλος του βίντεο που πόσταρες Χιώτη δεν μου άρεσε όχι αν το είπε ο πιλότος,γνωρίζω ότι τέτοια λένε και ότι η αδρεναλίνη φτάνει στα άκρα.

@underdog εντάξει χαλαρά..

Με τ' άρματα στην Πόλη θα μπούμε μια βραδιά,παρέλαση θα κάνουμε μπρος στην Αγιά Σοφιά...

δικια μου εκτιμηση ειναι,οτι δεν θα φτιαξουν οι σχεσεις των τουρκων με τους ισραηλινους,γιατι πολυ απλα θα περναει ο αγωγος του αεριου απο Ελλαδα και Κυπρο,που σημαινει οτι το ισραηλ θα εχει διαρκως το νου του στη προστασια του αγωγου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Σεβαστα και σωστα αυτα που αναφερεις αλλα για το μαρμαρο τι λες?

1. Αν οι τουρκοι επαναλαβουν ενα 74? καταλαβουν καποιο Ελληνικο νησι, θεωρησουν αιτια πολεμου ορισμο ΑΟΖ ακομα και με τη Λιβυη? Ε??

2. Για το παρακατω τι λες απο τους φιλους τουρκους???? (Αυτονομη Θρακη..)

3. Παντως μην ανησυχεις, οσο ειναι απανω ΓΑΠ θα κοιμωμαστε ησυχοι. Ρουθουνι δεν θ'ανοιξει. Ολα θα τα δωσει. Μπεστε τουρκοι αλεστε, οεο

Δε νομίζω ότι διατίθεσαι φίλε Χιώτη να αμφισβητήσεις τα πιστεύω σου αλλά εν συντομία σου αναφέρω τα κάτωθι για προβληματισμό και μόνον.

1. Η Ελληνική κυβέρνηση ωφείλει να διεκδικήσει κάθε τι που ανήκει στον Ελληνικό λαό, αφού εξασφαλίσει το δίκαιο στις αρμόδιες διεθνείς αρχές.
Αν στη περίπτωση αυτή οι Τούρκοι ή όποιοι άλλοι επιτεθούν, τότε επίσης οφείλουμε να αμυνθούμε...

2) Βόρεια Ήπειρος, Αγια Σοφιά κτλ.... πραγματικά αδιάφορο θέμα...

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/04/blog-post_7187.html

%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%A6%CE%95%CE%A1%CE%97%CE%A3+-+%CE%92%CE%9F%CE%A1%CE%95%CE%99%CE%9F%CE%A3+%CE%97%CE%A0%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%9F%CE%A3.jpg

Και λίγη ψαλμωδία που ξέρω πόσο σου αρέσει...
http://www.youtube.com/watch?v=a2mulJSmRFM

3. ουδέν σχόλιο...

Last edited:
Η δουλειά τού πιλότου ειναι τρομακτικά δύσκολη ..Και αλλοίμονον αν περιμέναμε σέ ώρα εικονικής αερομαχίας ή αναχαιτίσεων νά ακούγονται ''γαλλικά και πιάνο''..

Προσωπικά τούς σέβομαι γιατί κάνουν ενα επάγγελμα ιδιαίτερα στρεσογόνο ,όπου ολες οι αισθήσεις ειναι σέ εγρήγορση και απαιτούνται υψηλές δεξιότητες χειρισμών..

Απολύτως αναγκαίοι για την αμυνα μιάς χώρας και για την ειρήνη...

Αν κάτι με ανησυχεί ειναι η εντεινόμενη κριση μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας,στην οποια φαινεται νάχει εμπλακεί έμμεσα η ελληνικη πλευρά ,οπως επίσης ανησυχητικές ειναι και οι συνεχείς φήμες για θερμό επεισόδιο...Αυτο ειναι το ουσιώδες και θάπρεπε η Ελληνική πλευρά νάναι πολύ προσεκτική..Αλλά δέν περιμένω και τιποτα απο δαύτους ,γιατί έχουν χάσει την μπάλα και έχουν ταχθεί αναφανδόν μέ το Ισραήλ,γεγονός που εμένα με κάνει επιφυλακτικό...
Στο bold έχω τις διαφωνίες μου Σπύρο.Σαν να λέμε ότι χρειάζεται ο λύκος να φυλάει τον λύκο.
Το σχόλιο μου βέβαια για πραγματικές συνθήκες ειρήνης.

Ειδικά η τελευταία παράγραφος σου με ανησυχεί και εμένα πραγματικά.

Όσοι κρίνουν τους πιλότους μας έχουν μπει σε μαχητικό για βόλτα ;

Έχουν έστω υπηρετήσει τη θητεία τους σε μάχιμη μονάδα;

Ναι, θα τον γαμησει και τον κωλοτουρκο και τον κωλοαμερικανο και τον κωλογαλλο και όποιον άλλο μας επιβουλευθει στρατιωτικά και καλα θα κάνει .

Είπαμε, είναι γαμίκουλες

Ο τίτλος του βίντεο που πόσταρες Χιώτη δεν μου άρεσε όχι αν το είπε ο πιλότος,γνωρίζω ότι τέτοια λένε και ότι η αδρεναλίνη φτάνει στα άκρα.

@underdog εντάξει χαλαρά..

Με τ' άρματα στην Πόλη θα μπούμε μια βραδιά,παρέλαση θα κάνουμε μπρος στην Αγιά Σοφιά...

Αν θελεις μπορεις να σβησεις το βιντεο.
Καταλαβαινω και τις ευαισθησιες σου αλλα και το δικαιωμα σου σαν συντονιστης.

Πραγματικα δεν θα με πειραξει (πολυ), διοτι ο τροπος σου ειναι και ευπρεπεστατος και εξυπνος...:ernaehrung004::fahne90:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Αν θελεις μπορεις να σβησεις το βιντεο.
Καταλαβαινω και τις ευαισθησιες σου αλλα και το δικαιωμα σου σαν συντονιστης.

Πραγματικα δεν θα με πειραξει (πολυ), διοτι ο τροπος σου ειναι και ευπρεπεστατος και εξυπνος...:ernaehrung004::fahne90:

Δεν έχω καμία δουλειά με τα συντονιστικά στην συγκεκριμένη κατηγορία αλλά δεν γράφω και με την ιδιότητα του συντονιστή ούτε παρατήρηση σου κάνω.

Άλλα τρία λινκ από φασιστοσάιτ:

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=20310&Itemid=49

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=18939&Itemid=49

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=18961&Itemid=49

Σε δύο διεθνείς διαγωνισμούς οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας πήραν την πρώτη θέση. Σε έναν μάλιστα για τρίτη συνεχή χρονιά!

[O κορυφαίος των κορυφαίων πιλότων του ΝΑΤΟ είναι Έλληνας!
Μία ακόμα μεγάλη διάκριση για την Πολεμική Αεροπορία και την Ελλάδα στο πρόσωπο ενός ανθρώπου της, του επισμηναγού (Ι) Xαράλαμπου Εσκίογλου: Είναι ο μοναδικός πιλότος Αεροπορίας μέλους του ΝΑΤΟ που συμμετέχει στην ΤLP ως εκπαιδευτής, όπου εκλέχθηκε από τους συναδέλφους τους όλων των χωρών του ΝΑΤΟ, ως ο καλύτερος εκπαιδευτής σε αποστολές αέρος-αέρος (αερομαχίες) και ταυτοχρόνως, ο καλύτερος εκπαιδευτής σε αποστολές κρούσης αέρος-εδάφους!
Αλλά το πραγματικά εξαιρετικό (έστω και αν είναι σπανιότατο να εκλέγεται κορυφαίος εκπαιδευτής και στις αποστολές air-to-air και air-to-ground) είναι ότι ο Έλληνας πιλότος κερδίζει αυτή την διάκριση για tρίτη σειρά εκπαιδευόμενων στην TLP. Αυτό, απλώς δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία των ΤLPs και καταδεικνύει την ποιότητα των Ελλήνων πιλότων...]

Θα έβαζα ευχαρίστως και εγώ λινκ απο την Ελευθεροτυπία αλλά δε βρήκα...

(δεν ξέρω τίποτα ούτε για 48 ώρες ούτε για 72 και θα χαρώ πολύ αν δεν το μάθουμε ποτέ. Επίσης είμαι σίγουρος ότι αυτές οι ειδήσεις που διαρρέουν σχετικά με την ποιότητα των Ελλήνων πιλότων, ΟΥΚάδων κλπ δεν προέρχονται από τον ΓΑΠ και τους συν αυτώ, αλλά από στρατιωτικούς κύκλους σαν αντίδραση στη γενικότερη απαξίωσή τους από την πολιτική ηγεσία).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Δε νομίζω ότι διατίθεσαι φίλε Χιώτη να αμφισβητήσεις τα πιστεύω σου αλλά εν συντομία σου αναφέρω τα κάτωθι για προβληματισμό και μόνον.

1. Η Ελληνική κυβέρνηση ωφείλει να διεκδικήσει κάθε τι που ανήκει στον Ελληνικό λαό, αφού εξασφαλίσει το δίκαιο στις αρμόδιες διεθνείς αρχές.
Αν στη περίπτωση αυτή οι Τούρκοι ή όποιοι άλλοι επιτεθούν, τότε επίσης οφείλουμε να αμυνθούμε...

2) Βόρεια Ήπειρος, Αγια Σοφιά κτλ.... πραγματικά αδιάφορο θέμα...

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/04/blog-post_7187.html

%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%A6%CE%95%CE%A1%CE%97%CE%A3+-+%CE%92%CE%9F%CE%A1%CE%95%CE%99%CE%9F%CE%A3+%CE%97%CE%A0%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%9F%CE%A3.jpg

Και λίγη ψαλμωδία που ξέρω πόσο σου αρέσει...
http://www.youtube.com/watch?v=a2mulJSmRFM

3. ουδέν σχόλιο...

1. Οκ δεν διαφωνω. Εχε υποψη οτι οι διεθνεις αρχες ειναι οι αρχες που 'ρυθμισαν' και ρυθμιζουν το Κυπριακο, το κοσσοβο, την Παλαιστινη και ειναι 'εξαγορασιμες'... Να μην ξεχνιωμαστε δηλαδη. Ασε που το διεθνες δικαιο ειναι ξεκαθαρο ακομα και στο θεμα του Καστελοριζου του Αιγαιου, της Θρακης κλπ. οι τουρκοι τα αμφισβητουν.

2. Ζηταει ο καρατζατουμπας ανεξαρτητη Β.Ηπειρο, η ανεξαρτητη Πολη, η μηπως προστασια της μειονοτητας εκει? Μη τα μπλεκουμε τα πραγματα.
«…υπάρχουν τα δικαιώματα της μειονότητας και πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή σε όλες τις περιοχές της Αλβανίας που απαρτίζουν την Βόρειο Ήπειρο. Εδώ είναι Βόρειος Ήπειρος. Η Β.Ήπειρος υπάρχει …»

3. Αμφιβαλλεις οτι ο δειλος και προσκυνημενος ΓΑΠ δεν θα αντιδρασει στις οποιες απαιτησεις της Τουρκιας, οπως εχει κανει εως τωρα?

Thanks for psalmody αλλα και ο Εθνικος μας υμνος καλυτερος θα'τανε.

Προσπαθείς με σοφίσματα να εκτρέψεις την κουβέντα...
(παίζει και να μην μπορώ να εκφράσω σωστά τα επιχειρήματά μου, οπότε μην το πάρεις προσωπικά)

1) Αυτά τα δίκαια έχουμε με αυτά θα πορευτούμε... με μονομερείς αποφάσεις και ερμηνείες του διεθνούς δικαίου δεν επιτρέπεται να πάμε πουθενά...
Δεν θέλουμε άλλες περιπέτειες... δεν τις αντέχουμε... Όσοι τις αντέχουν να πάνε με τις πλάτες τους και όχι με τον Ελληνικό λαό...
Επίσης υπάρχει και το δίκαιο που αναφέρει ότι δεν υπάρχει τουρκοκυπριακό κράτος... το γνωστό στην υφήλιο και ως ψευδοκράτος... για αυτό ποιός αποφάσισε?

2) Δεν ξέρω εγώ τι ζητάει... δεν τον παρακολουθώ... μου είναι αδιάφορος.
Το Τουρκικό κράτος ζητάει ελεύθερη Θράκη?
Αυτό που πόσταρες πριν για τη θράκη έχει την ίδια αξία με την "ψαλμωδία" που πόσταρα...
Άσε που η φωτογραφία του καρατζατούμπα (αρχηγός κόμματος που εκπροσωπείται στο Ελληνικό κοινοβούλιο) έχει τραβηχτεί με φόντο την σημαία της ελεύθερης Β. Ηπείρου και τα σχόλια ενός τυχάρπαστου στο τέλος του link είναι:
«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρις ότου η Ελληνική Σημαία και ο Σταυρός θα υψωθούν στο Αργυρόκαστρο, στην Κορυτσά, στην Χειμάρρα, στους Αγίους Σαράντα, στο Τεπελένι, σ´ αυτά τα ηρωικά και αιματοβαμμένα χώματα».

Για αυτά κουβέντα φίλε...

3) Δεν κυβερνά ο ΓΑΠ... ως εκ τούτου μου είναι αδιάφορος.
Αν υπάρχει ελάχιστη πέτσα στους πολίτες αυτού του τόπου δεν θα τον ξαναδούμε στη πολιτική μετά τις επόμενες εκλογές... όπως και τόσους άλλους...
Ως εκ τούτου, ουδέν σχόλιο... επιμένω...

Συνονόματε κι εσείς φασίστας και στρατόκαυλος? Θα σας μαλώσω..... :D

Υ.Γ: Πάω στο νήμα "Που υπηρετήσατε την θητεία σας" να δω που υπηρέτησαν κάποιοι. Είμαι πραγματικά περίεργος.....

Last edited:
Δεν ξέρω αν είναι φασιστικό site (δεν το παρακολουθώ... ούτε καν τα link που βάζετε...) αλλά στρατόκαυλο είναι σίγουρα (εξ' ορισμού... από το όνομα και τη θεματολογία...:flipout:)

Τώρα αν παίζουν και με χρωματιστά στρατιωτάκια και ναυμαχία σπίτι τους οι συντάκτες, δεν το γνωρίζω...

Πολλοί στρατόκαυλοι και Ελληνάρες πάντως σε περίπτωση κρίσεως τη βγάζουν στο αποχωρητήριο... (guarantee και διασταυρωμένο αυτό!)

Προσπαθείς με σοφίσματα να εκτρέψεις την κουβέντα...
(παίζει και να μην μπορώ να εκφράσω σωστά τα επιχειρήματά μου, οπότε μην το πάρεις προσωπικά)

1) Αυτά τα δίκαια έχουμε με αυτά θα πορευτούμε... με μονομερείς αποφάσεις και ερμηνείες του διεθνούς δικαίου δεν επιτρέπεται να πάμε πουθενά...
Δεν θέλουμε άλλες περιπέτειες... δεν τις αντέχουμε... Όσοι τις αντέχουν να πάνε με τις πλάτες τους και όχι με τον Ελληνικό λαό...
Επίσης υπάρχει και το δίκαιο που αναφέρει ότι δεν υπάρχει τουρκοκυπριακό κράτος... το γνωστό στην υφήλιο και ως ψευδοκράτος... για αυτό ποιός αποφάσισε?

2) Δεν ξέρω εγώ τι ζητάει... δεν τον παρακολουθώ... μου είναι αδιάφορος.
Το Τουρκικό κράτος ζητάει ελεύθερη Θράκη?
Αυτό που πόσταρες πριν για τη θράκη έχει την ίδια αξία με την "ψαλμωδία" που πόσταρα...
Άσε που η φωτογραφία του καρατζατούμπα (αρχηγός κόμματος που εκπροσωπείται στο Ελληνικό κοινοβούλιο) έχει τραβηχτεί με φόντο την σημαία της ελεύθερης Β. Ηπείρου και τα σχόλια ενός τυχάρπαστου στο τέλος του link είναι:
«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρις ότου η Ελληνική Σημαία και ο Σταυρός θα υψωθούν στο Αργυρόκαστρο, στην Κορυτσά, στην Χειμάρρα, στους Αγίους Σαράντα, στο Τεπελένι, σ´ αυτά τα ηρωικά και αιματοβαμμένα χώματα».

Για αυτά κουβέντα φίλε...

3) Δεν κυβερνά ο ΓΑΠ... ως εκ τούτου μου είναι αδιάφορος.
Αν υπάρχει ελάχιστη πέτσα στους πολίτες αυτού του τόπου δεν θα τον ξαναδούμε στη πολιτική μετά τις επόμενες εκλογές... όπως και τόσους άλλους...
Ως εκ τούτου, ουδέν σχόλιο... επιμένω...

Φιλε Dalanik δεν προσπαθω να εκτρεψω την κουβεντα, μαλλον εσυ προσπαθεις να εκτρεψεις το σοβαροτατο θεμα της Θρακης και να το συγκρινεις με την Β.Ηπειρο οπου δεν υφισταται καποιο επεκτατικο θεμα παρα μονο καποιες Εθνικιστικες κορωνες που παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν, ενθεν και ενθεν. Εχεις αποψη για τη Δ.Θρακη? Να αφησουμε προς το παρον τι (ΔΕΝ) κανει η Ελλαδα και να δουμε τι προσπαθει να κανει η Τουρκια εκει και στη Ροδο και στη Κω.

Ο Καρατζαφερης η οποιος αλλος ομιλει περι Εθνικων θεματων δεν εχει την ιδια βαρυτητα οπως εχει ο πρωθυπουργος ερντογαν η ο Ελληνας πρωθυπουργος ο... οποιος εχει βγαλει το σκασμο στις τουρκικες προκλησεις στη Θρακη και αλλου!!! Ο,τι λεμε εγω και συ δεν μετραει. Ο,τι λεει ομως ευθεως ο ερντογαν η οτι (ΔΕΝ) λεει ο ΓΑΠ ειναι το θεμα.

Παρεμπιπτοντως, με εχεις δει ποτε να γραφω οτι διεκδικω τις χαμενες μας Πατριδες? Αγια Σοφια, Β.Ηπειρο, Α.Ρωμυλια, Σμυρνη κλπ κλπ?? Γιατι επιμενεις να προσπαθεις να μου επισυναψεις κατι επειδη μονο το φανταζεσαι?. Δεν ειναι σωστο. Ενω εγω μιλω ξεκαθαρα περι αμυνας σε επιθετικες πολιτικες της γειτονος εσυ απαντας με υπονοουμενα για την Πολη και ομορφες, δε λεω, ...ψαλμωδιες:fahne90:

Last edited:
1) Δεν έγραψα πουθενά ότι θέλεις να πάρουμε πίσω τις αλησμόνητες πατρίδες...
2) Δώσε link όπου το επίσημο Τουρκικό Κράτος ζητά την Θράκη (ή την Ρόδο ή την Κώ...)
3) Συνεχίζεις να μην απαντάς σε αυτά που γράφω... κυρίως για την σοβαρότητα του ποστ σου περί Θράκης - αυτό με τη σημαία...

ps. Κατάγομαι από την Κομοτηνή, διατηρώ δεσμούς και υπηρέτησα εκεί κάπου 11 μήνες...

Δυστυχώς τα πράγματα είναι αρκετά άσχημα...
Και δυστυχώς, προβλέπω να μπαίνει στη μέση και η Ρωσία.
Και όταν θα διασπάσουν τη Τουρκία σε Ευρωπαϊκή και Ανατολική (άντε, θα δώσουν και τίποτα χωράφια στους Κούρδους και στις άλλες φυλές που ορέγονται) δυστυχώς θα χώσουν πάλι εμάς να τους φυλάμε για να συνεχίσουμε να αγοράζουμε εξοπλισμούς...

Μας βλέπω με το αγγούρι στον... αχέμ να μας παραχωρούν τίποτα οικοπεδάκια στα παράλια, να μας βάζουν με το ζόρι να φυλάμε καρτέρι μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα και με κανέναν ουρανοκατέβατο κυβερνήτη που θα τον έχουν ορίσει οι Ρώσοι ή οι Ισραηλινοί...
Και το καλύτερο από όλα;
Ο Γιωργάκης θα χαίρεται ότι πήραμε την Πόλη ενώ ήταν εκείνος πρωθυπουργός!

Άσε που με μερικές χιλιάδες αδικοχαμένους θα πέσει και η ανεργία!

Βρε λες να έφαγα βαριά το βράδυ και να βλέπω εφιάλτες;
Το ελπίζω!

Status
Not open for further replies.