Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

2) Δώσε link όπου το επίσημο Τουρκικό Κράτος ζητά την Θράκη (ή την Ρόδο ή την Κώ...)

Δηλαδή αμφιβάλλεις ότι το επίσημο Τουρκικό Κράτος ασκεί υπονομευτική πολιτική στη Δυτική Θράκη; Δε θα βρεις πουθενά επίσημο λινκ με εδαφικές διεκδικήσεις, αυτά τα πράγματα γίνονται χωρίς να ανακοινώνονται. Όσο για τα νησιά, η Τουρκία δε διεκδικεί τα ίδια τα νησιά, μόνο τη θάλασσα που τα περιβάλλει...

Θα ήθελα αποδείξεις Κώστα.
Ότι γράφουμε να είναι με αποδείξεις...

Τα εμβατήρια και οι μεγαλοστομίες των γειτόνων έχουν γίνει βαρετά προ καιρού. Απλά οι εκάστωτε κυβερνήσεις τα συντηρούν όπως και την άποψη της έξυπνης τουρκικής διπλωματίας... ξέρεις... αυτής που οδήγησε ολόκληρη Ήπειρο να μην θέλουν να δούν Τούρκο ούτε ζωγραφιστό, αυτής που επέτρεψε να εκφέρεται άποψη περί διάσπασης (όπως έγραψε πιο πάνω ο Μιχάλης... και δεν είναι καινούριο) και σήμερα να έχει απέναντι Αμερικάνους (ανατολικά και νότια), αλλά και Ρώσους...

Ο τρόπος που διαλέγουν να αντιμετωπίζουν τα εσωτερικά τους (τεράστια) προβλήματα δεν με αφορά... Εμείς οφείλουμε να καταδείξουμε το δίκαιο στους εταίρους μας και να μην οικειοποιούμαστε τα προβλήματά τους...

Το σπίτι μου στη Ροδόπη είναι ακέραιο και δεν απειλείται... παρά την επιχειρηματολογία περί αντιθέτου τα τελευταία 30 χρόνια (+... δεν θυμάμαι...)

Το προξενείο πουλάει εκδούλεψη στους ντόπιους για να αγοράζουν Ελληνική Γή... Γη που δεν θα άλλαζε χέρια αν το Ελληνικό Κράτος είχε κάποιο σχέδιο ανα´πτυξης για την περιοχή... αλλά θα πάει αλλού η κουβέντα... ας σταματήσω εδώ...

Ώσπου να δω επίσημη δήλωση του τουρκικού κράτους περί Θράκης και νήσων, πιστεύω ότι πέσατε στη παγίδα των δύο ξενόφερτων κυβερνήσεων που διοικούν τις δύο χώρες...

Δεν ξέρω αν είναι φασιστικό site (δεν το παρακολουθώ... ούτε καν τα link που βάζετε...) αλλά στρατόκαυλο είναι σίγουρα (εξ' ορισμού... από το όνομα και τη θεματολογία...:flipout:)

Τώρα αν παίζουν και με χρωματιστά στρατιωτάκια και ναυμαχία σπίτι τους οι συντάκτες, δεν το γνωρίζω...

Πολλοί στρατόκαυλοι και Ελληνάρες πάντως σε περίπτωση κρίσεως τη βγάζουν στο αποχωρητήριο... (guarantee και διασταυρωμένο αυτό!)

Αυτο παντως ισχυει για τους τουρκαλαδες, οπως δηλωσε πολυ προσφατα (και διερρευσε) καποιος ανωτατος τουρκος αξιωματικος που παραιτηθηκε, για τις μαχιμες μοναδες στην Α.Τουρκια, την μαχητικοτητα και την ανδρεια τους....:flipout:

1) Δεν έγραψα πουθενά ότι θέλεις να πάρουμε πίσω τις αλησμόνητες πατρίδες...
2) Δώσε link όπου το επίσημο Τουρκικό Κράτος ζητά την Θράκη (ή την Ρόδο ή την Κώ...)
3) Συνεχίζεις να μην απαντάς σε αυτά που γράφω... κυρίως για την σοβαρότητα του ποστ σου περί Θράκης - αυτό με τη σημαία...

ps. Κατάγομαι από την Κομοτηνή, διατηρώ δεσμούς και υπηρέτησα εκεί κάπου 11 μήνες...

Καταγεσαι απο την Κομοτηνη και δεν συμμεριζεσαι τα λεγομενα μου δηλαδη τον υπαρκτο κινδυνο που αντιμετωπιζει η Θρακη απο τους Τουρκους??? Μενεις εκει?

Και ζητας λινκ για τις ξεκαθαρες βλεψεις της επισημης τουρκιας??
Περιμενεις να τα διαβασεις στα ΜΜΕ (εξαιρειται το 'Παρων') και δη τα αριστερα?

Man!! You surprise me!!!
Please google the subject διοτι θα θεωρηθω φασιστας αν σου δωσω λινκ:flipout:

Συνονόματε κι εσείς φασίστας και στρατόκαυλος? Θα σας μαλώσω..... :D

Υ.Γ: Πάω στο νήμα "Που υπηρετήσατε την θητεία σας" να δω που υπηρέτησαν κάποιοι. Είμαι πραγματικά περίεργος.....

Ε, ναι, αγαπάω αυτό τον τόπο και την ιδιαιτερότητά του (γλώσσα, λογοτεχνία, ιστορία κλπ). Αν αυτό με κάνει φασίστα, ε τότε ναι, είμαι φασίστας, θα σας το επιβεβαιώσουν η γερμανίδα σύζυγός μου και τα δύο δίγλωσσα παιδιά μου (στο σπίτι μιλάμε γερμανικά για να κάνουμε το χατήρι της συζύγου). Επίσης είμαι στρατόκαυλος γιατί τυχαίνει αυτό τον τόπο να τον επιβουλεύεται μία γειτονική χώρα (ή περισσότερες). Πολύ θα ήθελα να είμαστε σαν την Ισλανδία και αντί για ένα στρατόπεδο σε κάθε πόλη να έχουμε μιά συμφωνική ορχήστρα και μία όπερα, αλλά δεν είμαστε, δυστυχώς. Κάποιοι, ακόμα και μέσα στο φόρουμ δεν εννούν να το καταλάβουν και μπερδεύουν τις επιθυμίες τους με την πραγματικότητα, νομίζουν ότι αν καταργήσουμε το στρατό μας και την αεροπορία αυτομάτως θα λυθούν όλα τα προβλήματα που έχουμε με τις γειτονικές χώρες, ότι η ελληνοτουρκική διαμάχη είναι μιά διαφορά των ελίτ που δεν αφορά παρα μόνο αυτές κλπ. κλπ.

Αιθεροβατούν.

Υ.Γ.

Πεζικό. Κόρινθος, 6ο ΣΠ για βασική, Λήμνος, 285 ΤΠ, και μετά ΔΕΜΥ, Τύρναβος, Στρατηγείο του ΝΑΤΟ (η χειρότερή μου, αν το ήξερα θα δήλωνα αμετάθετος και θα έμενα στο νησί).

Αυτο παντως ισχυει για τους τουρκαλαδες, οπως δηλωσε πολυ προσφατα (και διερρευσε) καποιος ανωτατος τουρκος αξιωματικος που παραιτηθηκε, για τις μαχιμες μοναδες στην Α.Τουρκια, την μαχητικοτητα και την ανδρεια τους....:flipout:

Φυσικά γιατί να διαφέρει η ανδρεία τους από τη δική μας? Επειδή είχαμε πρόγονους σαν τον M. Αλέξανδρο?

Πάντως για το στράτευμά τους να γνωρίζεις ότι έχουν πολύ περισσότερους εξειδικευμένους υπαξ και άξ. κάτι που σε συνδυασμό με την ανυπαρξία εκπαίδευσης των δικών μας, πρέπει να προβληματίζει...
Αλλά είπαμε... πόλεμος δεν... δεν συμφέρει τους παντοκράτορες βασικά...

Καταγεσαι απο την Κομοτηνη και δεν συμμεριζεσαι τα λεγομενα μου δηλαδη τον υπαρκτο κινδυνο που αντιμετωπιζει η Θρακη απο τους Τουρκους??? Μενεις εκει?

Και ζητας λινκ για τις ξεκαθαρες βλεψεις της επισημης τουρκιας??
Περιμενεις να τα διαβασεις στα ΜΜΕ (εξαιρειται το 'Παρων') και δη τα αριστερα?

Man!! You surprise me!!!
Please google the subject διοτι θα θεωρηθω φασιστας αν σου δωσω λινκ:flipout:

Ίσα ισα που θα έπρεπε να σε προβληματίζει που λέω ότι δεν νοιώθω να απειλούμαι... τςπ...

Ας πούμε ότι εσύ είσαι καλός πατριώτης και πιάνεις τα νοήματα καλύτερα από μένα που ενημερώνομαι από αριστερές εφημερίδες... και άπατρις... και όλα καλά!

:ernaehrung004:

ps. Όχι δεν μένω πάνω και έχω και σχεδόν τρία χρόνια να πάω λόγω υποχρεώσεων...

Last edited:

Τα εμβατήρια και οι μεγαλοστομίες των γειτόνων έχουν γίνει βαρετά προ καιρού. Απλά οι εκάστωτε κυβερνήσεις τα συντηρούν όπως και την άποψη της έξυπνης τουρκικής διπλωματίας...

Δυστυχώς, το πολύ το πίρι πίρι δημιουργεί δόγματα Αιμίλιε...
Και βάζει σκέψεις στα μυαλά κολλημένων ανθρώπων.

Εκεί βασίζεται και η πλύση εγκεφάλου άλλωστε.
Αυτές τις σκέψεις βλέπω να ωριμάζουν και φοβάμαι...
Πιστεύεις ότι θα αφήσουν οι Ισραηλινοί, οι Αμερικάνοι και οι Ρώσοι τη Τουρκία να τους το παίζει μαγκάκι όταν στη μέση υπάρχουν πετρέλαια;

Εδώ κούνησαν την ουρά τους οι Τούρκοι στο Ιράκ και κατά τύχη χάθηκαν λέει τα σχέδια και τους χάρτες των ναρκοπεδίων που έσπειραν πίσω τους...

- Ρε Μήτσο, θυμάσαι που φύτεψες τις νάρκες;
- Ναι μωρέ, ζωγράφισα το σχέδιο στο πακέτο με τα τσιγάρα σου!
- Οχι ρε! Το πέταξα όταν τελείωσε!

Θα ήθελα αποδείξεις Κώστα.
Ότι γράφουμε να είναι με αποδείξεις...

Ρώτα τους γείτονές σου στη Ροδόπη... Πολύ καλός μου φίλος που σπούδασε στην Κομοτηνή δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για το παιχνίδιο που παίζουν. Ο ρόλος του προξενείου είναι πολύ γνωστός, όχι μόνο σε θρακιώτες.

Τα εμβατήρια και οι μεγαλοστομίες των γειτόνων έχουν γίνει βαρετά προ καιρού. Απλά οι εκάστωτε κυβερνήσεις τα συντηρούν όπως και την άποψη της έξυπνης τουρκικής διπλωματίας... ξέρεις... αυτής που οδήγησε ολόκληρη Ήπειρο να μην θέλουν να δούν Τούρκο ούτε ζωγραφιστό,
Ποιά είναι αυτή η Ήπειρος;
αυτής που επέτρεψε να εκφέρεται άποψη περί διάσπασης (όπως έγραψε πιο πάνω ο Μιχάλης... και δεν είναι καινούριο) και σήμερα να έχει απέναντι Αμερικάνους (ανατολικά και νότια), αλλά και Ρώσους...

Ο τρόπος που διαλέγουν να αντιμετωπίζουν τα εσωτερικά τους (τεράστια) προβλήματα δεν με αφορά... Εμείς οφείλουμε να καταδείξουμε το δίκαιο στους εταίρους μας και να μην οικειοποιούμαστε τα προβλήματά τους...

Το σπίτι μου στη Ροδόπη είναι ακέραιο και δεν απειλείται... παρά την επιχειρηματολογία περί αντιθέτου τα τελευταία 30 χρόνια (+... δεν θυμάμαι...)
Άρα όλα είναι καλά κατά την άποψή σου, αφού το δικό σου σπίτι δεν απειλείται, πάω πάσο...

Το προξενείο πουλάει εκδούλεψη στους ντόπιους για να αγοράζουν Ελληνική Γή... Γη που δεν θα άλλαζε χέρια αν το Ελληνικό Κράτος είχε κάποιο σχέδιο ανα´πτυξης για την περιοχή... αλλά θα πάει αλλού η κουβέντα... ας σταματήσω εδώ...

Μπα, και αυτό κατ εσέ δεν είναι περίεργο; Θα έβρισκες φυσιολογική μιά παρόμοια συμπεριφορά π.χ. του Ελληνικού προξενείου στη Σμύρνη;

Ώσπου να δω επίσημη δήλωση του τουρκικού κράτους περί Θράκης και νήσων, πιστεύω ότι πέσατε στη παγίδα των δύο ξενόφερτων κυβερνήσεων που διοικούν τις δύο χώρες...

Υπάρχει επίσημη δήλωση για τα Ίμια, το Φαρμακονήσι, τη Ρω.Αυτά δενείναι ελληνικά νησιά;

Δυστυχώς, το πολύ το πίρι πίρι δημιουργεί δόγματα Αιμίλιε...
Και βάζει σκέψεις στα μυαλά κολλημένων ανθρώπων.

Εκεί βασίζεται και η πλύση εγκεφάλου άλλωστε.
Αυτές τις σκέψεις βλέπω να ωριμάζουν και φοβάμαι...
Πιστεύεις ότι θα αφήσουν οι Ισραηλινοί, οι Αμερικάνοι και οι Ρώσοι τη Τουρκία να τους το παίζει μαγκάκι όταν στη μέση υπάρχουν πετρέλαια;

Εδώ κούνησαν την ουρά τους οι Τούρκοι στο Ιράκ και κατά τύχη χάθηκαν λέει τα σχέδια και τους χάρτες των ναρκοπεδίων που έσπειραν πίσω τους...

- Ρε Μήτσο, θυμάσαι που φύτεψες τις νάρκες;
- Ναι μωρέ, ζωγράφισα το σχέδιο στο πακέτο με τα τσιγάρα σου!
- Οχι ρε! Το πέταξα όταν τελείωσε!

Δεν διαφωνώ Μιχάλη.
Αυτό που υποστηρίζω είναι ότι οι δυο λαοί μπορούν να συμβιώσουν ειρηνικά και να συνεργαστούν.

Να μην είμαστε κολλημένοι όπως γράφεις... και όταν έρχεται η ώρα να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις... να κλείνουμε την πόρτα σε κάθε Ελληνάρα ή Τούρκαρο και να φροντίζουμε για το καλό του τόπου μας.

Νίκος...;):D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

1) Ρώτα τους γείτονές σου στη Ροδόπη...

2) Πολύ καλός μου φίλος που σπούδασε στην Κομοτηνή δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για το παιχνίδιο που παίζουν. Ο ρόλος του προξενείου είναι πολύ γνωστός, όχι μόνο σε θρακιώτες.

3) Ποιά είναι αυτή η Ήπειρος;

4) Μπα, και αυτό κατ εσέ δεν είναι περίεργο; Θα έβρισκες φυσιολογική μιά παρόμοια συμπεριφορά π.χ. του Ελληνικού προξενείου στη Σμύρνη;

5) Υπάρχει επίσημη δήλωση για τα Ίμια, το Φαρμακονήσι, τη Ρω.Αυτά δενείναι ελληνικά νησιά;

1) Κάποιοι από τους γείτονες μου στη Ροδόπη (Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι) συμβιώνουν ειρηνικά και επιζητούν την επίλυση των διαφορών των δύο χωρών...
Κάποιοι άλλοι που ονειρεύονται πολέμους και κατακτήσεις πάλι... όχι...
Ευτυχώς ο περίγυρός μου ανήκει στην πρώτη κατηγορία, Κώστα.

2) Ο ρόλος του προξενείου είναι σε όλους γνωστός... να δημιουργεί προβλήματα ώστε να διαιωνίζεται η έχθρα...
Ευτυχώς εσχάτως ακόμα και οι Τουρκόφωνοι Μουσουλμάνοι αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορούν να ζούν πίσω από μαντρότοιχους και φερετζέδες, όπως επίσης την αξίας της παιδείας και εκπαίδευσης... αλλά και το ότι είτε Τούρκικο, είτε Ελληνικό το δάνειο... είναι πάλι δάνειο............. (αν το κατάλαβες αυτό, πιστεύω να κατάλαβες και πως λειτουργεί το προξενείο)

3) Η Ευρώπη

4) Περίεργη είναι... αλλά έχει την εξήγησή της.
Ότι έχουν πραγματικές βλέψεις για πολέμους, επεκτάσεις και κατακτήσεις πάντως δεν το πιστεύω.

5) Θες να πεις ότι οι βραχονησίδες και η Ρω είναι Τούρκικες?
Όχι δεν έχω δει κάποια τέτοια δήλωση.
Κάτι δημοσιογράφους να κάνουν τζέρτζελο και μετά να αποχωρούν θυμάμαι...

Και με αυτα και μ'αυτά χάσαν τη ζωή τους νέοι άνθρωποι... για εσωτερική κατανάλωση και μόνον.
Τα θέματα αυτά μόνο σε δικαστήριο μπορούν να λυθούν... όχι με πόλεμο.
Όλα τα άλλα είναι για δημιουργία εντυπώσεων και μόνο. Καμία ουσία... εις το διηνεκές......

Φυσικά γιατί να διαφέρει η ανδρεία τους από τη δική μας? Επειδή είχαμε πρόγονους σαν τον M. Αλέξανδρο?

Πάντως για το στράτευμά τους να γνωρίζεις ότι έχουν πολύ περισσότερους εξειδικευμένους υπαξ και άξ. κάτι που σε συνδυασμό με την ανυπαρξία εκπαίδευσης των δικών μας, πρέπει να προβληματίζει...
Αλλά είπαμε... πόλεμος δεν... δεν συμφέρει τους παντοκράτορες βασικά...

Ίσα ισα που θα έπρεπε να σε προβληματίζει που λέω ότι δεν νοιώθω να απειλούμαι... τςπ...

Ας πούμε ότι εσύ είσαι καλός πατριώτης και πιάνεις τα νοήματα καλύτερα από μένα που ενημερώνομαι από αριστερές εφημερίδες... και άπατρις... και όλα καλά!

ps. Όχι δεν μένω πάνω και έχω και σχεδόν τρία χρόνια να πάω λόγω υποχρεώσεων...

Η ανδρεια και το θαρρος των Ελληνικων και ΟΧΙ των τουρκικων ενοπλων δυναμεων καταγραφεται σε Νατοικες ασκησεις με σημαντικοτατες διακρισεις.

Οπως καταγραφονται και στα νατοικα ρανταρ τα dog fights πανω απο το Αιγαιο. Ειμαστε οι αριστοι και με τη βουλα οχι επειδη το λεω εγω.

Τους δε τουρκους τους εχω χεσμενους, οχι τοσο σαν λαο, αλλα σαν στρατιωτικη δυναμη. Καποιος δικος τους τους χαρακτηρισε σαν χαρτινη τιγρη...

Θα σε ενημερωνω απο αυτη τη στηλη για τα δικα σου.Αλλα μην ανησυχεις. Ολα καλα θα πανε τελικα, no matter what, για ολη την ακριτικη Ελλαδα. :ernaehrung004:

http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=44749

ανακοινωση γονεων στρατιωτων για την δυναμη ΕΛΔΥΚ

Κατσε βρε Σερραιε, ποιες ειναι οι φιλοπολεμες δηλωσεις, ο Εθνικος παροξυσμος και τα μεγαλα λογια πολεμοκαπηλιας????? Θα τρελαθουμε???

Το να ψελισει καποιος υπουργος, μετα απο τις προκλητικες δηλωσεις της Τουρκιας, οτι θα αμυνθουμε και θα στηριξουμε την Κυπρο???
Εσυ τι θα'λεγες δηλαδη στη θεση τους????

Εθνικιστες δηλαδη ο παγκαλος και ο μπεγλιτης????:flipout::flipout:

Στο bold έχω τις διαφωνίες μου Σπύρο.Σαν να λέμε ότι χρειάζεται ο λύκος να φυλάει τον λύκο.
Το σχόλιο μου βέβαια για πραγματικές συνθήκες ειρήνης.

Ειδικά η τελευταία παράγραφος σου με ανησυχεί και εμένα πραγματικά.

Κάθε χώρα έχει στρατό...Παγκοσμίως συμβαίνει το ίδιο..Ο ρόλος τού στρατού πρέπει νά ειναι αυστηρά αμυντικός και νά μήν εμπλέκεται φυσικά στά εσωτερικά μιάς χώρας..
Μακάρι νά μήν χρειάζονταν οι στρατοί..Αλλά η πραγματικότητα ειναι διαφορετική...

Οπότε γι´αυτό ακριβώς μιλησα για διατήρηση της ειρήνης..

Απ´εκει και περα,υπάρχουν και παιχνίδια μέ εξοπλισμούς και κόλπα μέ ''επιπλοκές'' που όλως τυχαιως συμβαίνουν σέ περιόδους οικονομικών κρίσεων..
Τίποτα απ´όλα αυτά δεν παραβλέπω.

Η ανδρεια και το θαρρος των Ελληνικων και ΟΧΙ των τουρκικων ενοπλων δυναμεων καταγραφεται σε Νατοικες ασκησεις με σημαντικοτατες διακρισεις.

Οπως καταγραφονται και στα νατοικα ρανταρ τα dog fights πανω απο το Αιγαιο. Ειμαστε οι αριστοι και με τη βουλα οχι επειδη το λεω εγω.

Τους δε τουρκους τους εχω χεσμενους, οχι τοσο σαν λαο, αλλα σαν στρατιωτικη δυναμη. Καποιος δικος τους τους χαρακτηρισε σαν χαρτινη τιγρη...

Θα σε ενημερωνω απο αυτη τη στηλη για τα δικα σου.Αλλα μην ανησυχεις. Ολα καλα θα πανε τελικα, no matter what, για ολη την ακριτικη Ελλαδα. :ernaehrung004:

Μήπως οι πηγές σου έχουν τίποτα στοιχεία για τα ποσά που δαπανούν οι δύο χώρες για εξοπλισμούς, στρατιώτες και εκπαίδευση?
Ή η ανωτερότητά μας οφείλεται σε άλλους λόγους? Γονίδια πχ?

(Αν θες απάντησέ μου σε αυτό μιας και το άλλο με την σημαία της ανεξάρτητης Δ. Θράκης έμεινε στον αέρα...)

Για την ενημέρωση thanks, αλλά έχω... είπαμε διατηρώ στενές σχέσεις...

Αν μπορούσες να κρατήσεις στο νησί το παιδί για δυό εβδομάδες να κάνει κανά μπάνιο και να πάω και γω στο χωριουδάκι μου να δώ τους κολλητούς και συγχωριανούς... θα ήμουν υπόχρεος... :flipout:

Δεν διαφωνώ Μιχάλη.
Αυτό που υποστηρίζω είναι ότι οι δυο λαοί μπορούν να συμβιώσουν ειρηνικά και να συνεργαστούν.

Δεν αναφέρομαι στον μέσο πολίτη βρε Πέτρο...
Αναφέρομαι σε αυτούς που ορίζουν πρακτικά τη ζωή μας και όταν θα έρθει η ώρα θα μας δώσουν την εντολή (κατά προτίμηση μέσω υπεραστικού τηλεφώνου από κάποια μακρινή χώρα) να πάρουμε τα όπλα στα χέρια μας.

Αναφέρομαι σε αυτούς που ορίζουν πρακτικά τη ζωή μας και όταν θα έρθει η ώρα θα μας δώσουν την εντολή (κατά προτίμηση μέσω υπεραστικού τηλεφώνου από κάποια μακρινή χώρα) να πάρουμε τα όπλα στα χέρια μας.

Ε εντάξει... αν έχουμε ηγεσία που απαντάει σε τέτοια τηλέφωνα χαλάλι... Θα φταίμε και εμείς λιγουλάκι...

Δεν αναφέρομαι στον μέσο πολίτη βρε Πέτρο...

:flipout:

α να χαθείς ρε...

Αυτα δεν σε ανησυχουν???

Μήπως οι πηγές σου έχουν τίποτα στοιχεία για τα ποσά που δαπανούν οι δύο χώρες για εξοπλισμούς, στρατιώτες και εκπαίδευση?
Ή η ανωτερότητά μας οφείλεται σε άλλους λόγους? Γονίδια πχ?

(Αν θες απάντησέ μου σε αυτό μιας και το άλλο με την σημαία της ανεξάρτητης Δ. Θράκης έμεινε στον αέρα...)

Για την ενημέρωση thanks, αλλά έχω... είπαμε διατηρώ στενές σχέσεις...

Αν μπορούσες να κρατήσεις στο νησί το παιδί για δυό εβδομάδες να κάνει κανά μπάνιο και να πάω και γω στο χωριουδάκι μου να δώ τους κολλητούς και συγχωριανούς... θα ήμουν υπόχρεος... :flipout:

Ανεξάρτητο κράτος η Δυτική Θράκη σύμφωνα με τους τούρκους
δημοσίευσε ο ΑΝΤ1

thraki-turk.GIF

Η νέα σημαία της Δυτικής Θράκης

Προκλητική ιστοσελίδα του τουρκικού υπ. Παιδείας
sp.gif

Το Υπουργείο Παιδείας της Τουρκίας, στην ιστοσελίδα του, παρουσιάζει στη θέση της Δυτικής Θράκης τουρκικό κράτος.

Εντύπωση προκαλεί, πάντως, ότι η Αθήνα προσπάθησε να αποκρύψει την τουρκική
πρόκληση, παρότι η πρόκληση της Αγκυρας, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις υποχρεώσεις
της καλή γειτονίας που έχει αναλάβει έναντι της ΕΕ.

Γνωριζεις οτι υπηρξε εστω και προσωρινα Δημοκρατια δυτικης Θρακης ??

Φωναζει η Λιανα Κανελη για το θεμα, δεν την εχεις ακουσει ποτε??

Κάτω από τη σημαία της..."Ανεξάρτητης Θράκης" ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής.

Αντιδήμαρχος της Κομοτηνής στις αρχαιρεσίες αλυτρωτικού συλλόγου της Τουρκίας!Το θέμα έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κομοτηνής ο «Σπάρτακος» με ερώτηση, στην οποία βεβαία οι απαντήσεις που δόθηκαν υπήρξαν κωμικές…Σύμφωνα με τα tourkikanea.gr:
"Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη οι αρχαιρεσίες του «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» (BTTDD), που έληξαν με την εκλογή του Μπυρχανεντίν Χακγκιουντέρ (και των υπολοίπων μελών του νέου ΔΣ) και την…πανηγυρική σκηνή που βλέπετε στη φωτογραφία κάτω από τη σημαία της Τουρκίας, αλλά και εκείνη της… «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»!

http://www.promitheasblog.com/2011/05/blog-post_8046.html
Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011
Έχουν δημιουργήσει τη δική τους σελίδα στο facebook και μέσω αυτής ζητούν την αυτονομία της Θράκης. Μάλιστα γράφουν χαρακτηριστικά: Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ !

Τίποτα από τα παραπάνω δε θα δημιουργούσε ίσως μεγάλη εντύπωση, καθώς αντίστοιχες σελίδες περί αυτονομίας διαφόρων περιοχών υπάρχουν πολλές. Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι ο χάρτης που παρουσιάζουν για την αυτόνομη Θράκη. Στο χάρτη ΔΕΝ περιλαμβάνεται τμήμα της Ανατολικής Θράκης, αλλά η Ανατολική Μακεδονία, η Δυτική και η Βόρεια Θράκη. Επίσης ζητούν στην αυτόνομη περιοχή να συμπεριλαμβάνεται και η Λήμνος (να υποθέσουμε, επειδή παράγει εξαιρετικό κρασί;). Κάπου δεξιά φαίνεται κι ένα μισοφέγγαρο. . .
Όσο για το κεντρικό σήμα της σελίδας δεν είναι άλλο από την Ελληνική Θράκη, σε πράσινα χρώματα. . . (Bati thrakya).
http://www.thrakinea.gr

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.....ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΤΩΡΑ;

1:07:00 μ.μ. ANDYINDY No comments

SGOURIDISVOULI-474x410.jpg
Για πολιτικούς και πολιτευτές «εξαρτώμενους από το Τουρκικό Προξενείο»,κάνει λόγο ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Σγουρίδης! Ο κ. Σγουρίδης με τη γραπτή δήλωσή του στο Onalert,αφήνει να εννοηθεί ότι τελικά δεν του έδωσαν από το ΠΑΣΟΚ,το χρίσμα για την Περιφέρεια ,επειδή εκείνος «δεν στέκεται δίπλα στη σημαία της Δυτικής Θράκης»! Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής ο οποίος εκλεγόταν για πολλά χρόνια βουλευτής Ξάνθης,παρά το πόλεμο που δεχόταν από τους «σκληροπυρηνικούς» μουσουλμάνους κάνει λόγο για συνδιοίκηση του Τουρκικού Προξενείου με τοπικούς πολιτικούς και πολιτευτές της Θράκης και για...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΘΕΡΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

11:45:00 μ.μ. ANDYINDY No comments

THRAKH.1.jpg
«Ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές που έχω ζήσει. Σκέφτηκα ότι δεν είναι δυνατόν να βρίσκομαι σε ευρωπαϊκό έδαφος. Πως δεν μπορεί όλα αυτά να συμβαίνουν στην Ελλάδα. Τέτοιες σκηνές, τόσο φανατισμό και μίσος συναντά κανείς μόνο στο Ιράκ ή το Αφγανιστάν, όχι σε μία χώρα που είναι κράτος-μέλος της Ε.Ε. Και στη Γαλλία υπάρχουν μουσουλμάνοι, αλλά τέτοια φαινόμενα όπως αυτά που βίωσα στο μειονοτικό χωριό Θέρμες της Θράκης, δεν θα τα δεις να συμβαίνουν πουθενά μέσα στη γαλλική επικράτεια». Με αυτά τα λόγια περιγράφει, μιλώντας στα «Επίκαιρα» την εξάωρη ομηρία της από φανατικούς μουσουλμάνους της μειονότητας στο χωριό Θέρμες στο νομό Ξάνθης,...

..
ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.....ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

1:56:00 μ.μ. ANDYINDY No comments

THRAKH.jpg
Η Τουρκία εφαρμόζει στη Βόρεια Ελλάδα το κυπριακό μοντέλο για τη Θράκη. Όσα διέπραξε στην Κύπρο από τη δεκαετία του '50, τώρα τα επαναλαμβάνει και στη Θράκη. Όχι μόνο με πρωτοβουλία της Άγκυρας, αλλά με καλά προετοιμασμένη εμπλοκή της Ισλαμικής Διάσκεψης. Προς επίρρωση τούτου επισημαίνεται το ψήφισμα 3/34-Μ.Μ., της 34ης συνεδρίας των ΥΠΕΞ στο Ισλαμαμπάντ. Υπογραμμίζεται και η 35η διάσκεψη 18-20 Μαΐου 2010 και η απόφαση Αρ. 3/37 Μ.Μ. στο Τατζικιστάν, ότι «η τουρκική μουσουλμανική κοινότητα και οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του μουσουλμανικού κόσμου». Τα δεδομένα που προμηνύουν, λογικά, νέες εθνικές περιπέτειες, διαπιστώνονται...

http://ellas-andyindy.blogspot.com/search/label/ΘΡΑΚΗ

Στη Θράκη το ελληνικό κράτος δείχνει τάσεις αυτοκτονίας. Η Τουρκία χρησιμοποιεί τη
autonimi%20thraki.jpg
μουσουλμανική μειονότητα ως μοχλό για να προκαλέσει επεισόδια με απώτερο στόχο μία χαλαρή αυτονομία της Ροδόπης και ... βλέπουμε. Ο Νταβούτογλου διακηρύσσει σαφέστατα στο βιβλίο του ότι στη Θράκη θα κάνουν ό,τι έκαναν και στην Κύπρο, ενώ στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν χάρτες και σημαίες της Αυτόνομης Θράκης. Είναι καιρός να προειδοποιήσουμε ότι το Προξενείο Κομοτηνής θα φύγει αν ξεπερνά τα όρια των διπλωματικών αρμοδιοτήτων του. Και είναι επίσης καιρός να σταματήσει η κατατρομοκράτηση των Πομάκων από το Προξενείο. Σε μία δημοκρατική και ευρωπαϊκή Ελλάδα οι Πομάκοι δικαιούνται να δηλώνουν δημοσίως ότι ΔΕΝ είναι Τούρκοι και να διδάσκονται στο σχολείο τα ελληνικά και τα πομακικά και όχι τα τουρκικά.

Για περισσοτερα google αυτονομη θρακη, κλπ.

Χιώτης σε παρακαλώ πολύ.
Η ερώτησή μου είναι σαφής.

Ποιά είναι η θέση της επίσημης Τουρκίας για την Δ. Θράκη?
Είναι ανεξάρτητη, Ελληνική, Τουρκική... τι είναι?

Από ηλίθιους που προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα χόρτασα...
Έχουμε και στην Ελλάδα πολλούς... δεν υστερούμε σε αυτό.

Χιώτης σε παρακαλώ πολύ.
Η ερώτησή μου είναι σαφής.

Ποιά είναι η θέση της επίσημης Τουρκίας για την Δ. Θράκη?
Είναι ανεξάρτητη, Ελληνική, Τουρκική... τι είναι?

Από ηλίθιους που προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα χόρτασα...
Έχουμε και στην Ελλάδα πολλούς... δεν υστερούμε σε αυτό.
Φαντάζομαι να γνωρίζεις οτι η μη θέση , ΕΙΝΑΙ θέση ...

Status
Not open for further replies.