Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Συγνώμη τότε αν το (1) ακούστηκε "πληκτρολογικώς" έτσι διότι εγώ εννοούσα στη πραγματικότητα:

"αυτός είμαι, αν παραβιάζω τους κανόνες κάντε αυτό που πρέπει, εγώ όμως δεν μπορώ να συνεχίζω να συμμετέχω μετά". Clear?

Πάντως ο Σταύρος όσο καιρό τον διαβάζω τα ίδια λέει και πιστεύει και καλά κάνει.
Και δεν το πιστεύει επειδή το κατέβασε ένα πρωί η κούτρα του αλλά γιατί αναφέρεται ξεκάθαρα στο Ευαγγέλιο του Ευαγγελιστή Λουκά
"Τα αδύνατα παρά ανθρώποις, δυνατά παρά τω Θεώ εστίν".

Πάντως ο Σταύρος όσο καιρό τον διαβάζω τα ίδια λέει και πιστεύει και καλά κάνει.
Και δεν το πιστεύει επειδή το κατέβασε ένα πρωί η κούτρα του αλλά γιατί αναφέρεται ξεκάθαρα στο Ευαγγέλιο του Ευαγγελιστή Λουκά
"Τα αδύνατα παρά ανθρώποις, δυνατά παρά τω Θεώ εστίν".

Δεν είναι αυτό το θέμα μας όμως!

αυτο που τον ρωτησα,ηταν κατι που ειχε πει καποια στιγμη σ'αυτο εδω το νημα,νομιζω.
Ειχε πει λοιπον,οτι με τους φιλους του συζητουσαν για το ποτε θα ερθει η 2α παρουσια.
Οι φιλοι του,του ελεγαν μεχρι το Πασχα,ενω εκεινος αν θυμαμαι καλα,ελεγε,στην αλλαγη του χρονου.
Οποτε ευλογα αναρωτηθηκα,εφοσον περασε το Πασχα,τι λενε οι φιλοι του γι αυτο;
Αλλα δεν πηρα απαντηση,γι αυτο ειπα οτι κανει το ''παπι'',οχι για να τον προσβαλω βεβαια.

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

αυτο που τον ρωτησα,ηταν κατι που ειχε πει καποια στιγμη σ'αυτο εδω το νημα,νομιζω.
Ειχε πει λοιπον,οτι με τους φιλους του συζητουσαν για το ποτε θα ερθει η 2α παρουσια.
Οι φιλοι του,του ελεγαν μεχρι το Πασχα,ενω εκεινος αν θυμαμαι καλα,ελεγε,στην αλλαγη του χρονου.
Οποτε ευλογα αναρωτηθηκα,εφοσον περασε το Πασχα,τι λενε οι φιλοι του γι αυτο;
Αλλα δεν πηρα απαντηση,γι αυτο ειπα οτι κανει το ''παπι'',οχι για να τον προσβαλω βεβαια.

Και πάλι δεν ήταν αυτό το θέμα μας.
Εμβόλιμα μπήκε.

Λάκη, συγνώμη, αλλά ποτέ δεν αναφέρθηκα στη 2α Παρουσία.

Εσύ θυμάμαι μου υπόδειξες κάποτε τον πατέρα Μάξιμο (και τις βλακείες που λέει) και σου είπα ότι ο συγκεκριμένος πρέπει να αγνοείται (ως μη σοβαρός).

Αντιθέτως, αναφέρθηκα ουκ ολίγες φορές σε προφητευούμενα για την Κωνσταντινούπολη.

Μήπως εννοείς κάτι άλλο (που μου ξέφυγε)?

Αυτοι που πιστευουν στη 2α παρουσια κλπ γιατι συνεχιζουν να κανουν την ιδια ζωη και δεν αλλαζουν να γινουν καλυτεροι κλπ κλπ...
Μου μοιαζει αντιφατικο...
Off topic

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ας τελειώνει εδώ αυτή η ανάλυση (του τι είπε ή όχι ο Σταύρος).

Το θέμα του νήματος είναι άλλο.

Παρακαλώ, αν γίνεται, μη διαγράψεις ποστς προτού (βεβαιωθώ πρώτα ότι έχει) διαβάσει ο Λάκης. Δεν μου αρέσει να αφήνω παρεξηγήσεις πίσω μου...

Ευχαριστώ.

Δεν τον είδα και πολύ ευχαριστημένο τον Ερντογάν στην συνέντευξη με τον Τραμπ.

Μάλλον έφαγε κλσιμο.

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Ένας Τούρκος στρατιώτης νεκρός σε μάχες με το ΡΚΚ στην ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ. http://www.hurriyetdailynews.com/on...bzon.aspx?pageID=238&nID=113155&NewsCatID=341

Sent from my D6503 using Tapatalk

Kούρδοι στην Τραπεζούντα ?... Πολύ ψηλά δεν ανέβηκαν ? Εκτός αν ήταν τυχαίο γεγονός που βρέθηκαν οι Κούρδοι του PKK εκεί...

Status
Not open for further replies.