Άραγε πως θ'αντιδρούσαν οι γείτονες,αν προβούμε και μεις σε εμβολισμό;
H ιστορία έχει δείξει πως όταν αγριέψεις πραγματικά στον τούρκο, βάζει την ουρά κάτω απ τα σκέλια.
Τώρα αν κάτσεις και υπομείνεις το θράσος του, κάποια στιγμή θα σε καβαλήσει.
Άραγε πως θ'αντιδρούσαν οι γείτονες,αν προβούμε και μεις σε εμβολισμό;
Το 96 -από ότι λένε όλες οι αναλύσεις Ελληνικές και ξένες- οι Τούρκοι θα χάνανε τον στόλο τους.
Αλλά εμείς είχαμε Σιμητοπάγκαλο.
Αν και δεν έχω τόσο ωραιοποιημένη γνώμη για τις ένοπλες δυνάμεις μας όσο οι περισσότεροι, η διαφορά στη ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού είναι μεγάλη και σιγουρα δεν νομίζω πως υπάρχει ούτε μισός τόσο βλάκας στην ανώτατη διοίκηση, που να παρασύρεται σε δράση που προσπαθούν να υπαγορεύσουν οι ανοησίες των Τούρκων.To θέμα είναι η δική μας στάση και νοοτροπία.
Έχουμε ένα εξαιρετικά επιθετικό γείτονα και εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να ελπίζουμε σε άλλους να τους συνετίσουν.
Αυτό μας κάνει εξαιρετικά ευάλωτους. Όταν οι άλλοι θα έχουν ένα μεγάλο (έστω και προσωρινά) κέρδος από τον Τούρκο τότε θα κλαίμε.
Ή θέλουμε και μπορούμε να προστατεύσουμε τα δικά μας ή κάποια στιγμή θα τα χάσουμε.
Εδώ ένα τόσο δα Ισραήλ και τους έχει κάνει όλους να στέκονται.
Αλλά εκεί ΘΕΛΟΥΝ να προστατεύσουν τα δικά τους και δεν εμπιστεύονται άλλον να το κάνει για αυτούς.
Και αναπτύξανε και τεχνολογία, και οπλικά συστήματα και τα πάντα.
Εμείς καθόμαστε να κατευνάζουμε τον πασά μπας και μας λυπηθεί ή "βάλει" μυαλό.
Ε δεν θα το κάνει.
δεν πρεπει να αξιώσουμε αποζημιωση για τις ζημιες στο σκαφος;
Εγώ έχω και μια άλλη απορία:Το δικό μας το σκάφος δεν προέβη σεκαμία αντίδραση;Γιατί;
δεν πρεπει να αξιώσουμε αποζημιωση για τις ζημιες στο σκαφος;
σίγουρα οι κανόνες εμπλοκής δεν είναι να αντιδρούμε σε ψευτοτσαμπουκάδες
Ποιος-ποιοι;;;;;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.