Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Tο παιδακι εσενα τι σου φταιει?

Ποιο παιδάκι; Διάβασες τι έγραψα; Πέρυσι ανηψάκι από το εξωτερικό μου έστειλε φωτογραφία αεροφωτογραφία από πυραυλάκι που έφτιαξαν εργασία στο σχολείο τους. Εμάς εδώ τα παιδάκια ξέρουν την 11αδα του Ολυμπιακού. Είπα εγώ φταίνε τα παιδάκια; Εμείς φταίμε.

Ποιο παιδάκι; Διάβασες τι έγραψα; Πέρυσι ανηψάκι από το εξωτερικό μου έστειλε φωτογραφία αεροφωτογραφία από πυραυλάκι που έφτιαξαν εργασία στο σχολείο τους. Εμάς εδώ τα παιδάκια ξέρουν την 11αδα του Ολυμπιακού. Είπα εγώ φταίνε τα παιδάκια; Εμείς φταίμε.

Και ποιος σου ειπε οτι ολα τα παιδακια ειναι ετσι εδω?

Τσουβαλιασμα...

Και ποιος σου ειπε οτι ολα τα παιδακια ειναι ετσι εδω?

Τσουβαλιασμα...

Kαλά εσύ μάλλον το δικό σου δεν είναι ζητώ συγνώμη για το δικό σου και για όσα δεν είναι.
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα πάντως. Ότι ενώ τα δικά μας παιδιά είναι τα καλύτερα, όλα πάνε στραβά. Το τσουβάλιασμα είναι το πρόβλημα όχι η γενική αμάθεια και η αμορφωσία μας. Μη μας θίξει κανένας.

Kαλά εσύ μάλλον το δικό σου δεν είναι ζητώ συγνώμη για το δικό σου και για όσα δεν είναι.
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα πάντως. Ότι ενώ τα δικά μας παιδιά είναι τα καλύτερα, όλα πάνε στραβά. Το τσουβάλιασμα είναι το πρόβλημα όχι η γενική αμάθεια και η αμορφωσία μας. Μη μας θίξει κανένας.

Κατ'αρχην δεν εχω παιδι, επισης ποιος ειπε οτι ειναι τα καλυτερα και οτι ολα πανε στραβα?

Καθε παιδι οπως και καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος και λειτουργει συνηθως ατομικα για να φτασει καπου, μεσα απ ατην μορφωση κι εξ αλλου σε μια χωρα ολοι χρειαζονται και οι ανειδικευτοι και οι επιστημονες...

Ποια ειναι η γενικα αμαθεια και η αμορφωσια?
Τα τελευταια 20 χρονια ειναι πολλα περισσοτερα τα παιδια που εχουν ενα υποβαθρο απο την τριτοβαθμια εκπαιδευση σε σχεση με πριν 40 χρονια...

Κατ'αρχην δεν εχω παιδι, επισης ποιος ειπε οτι ειναι τα καλυτερα και οτι ολα πανε στραβα?

Καθε παιδι οπως και καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος και λειτουργει συνηθως ατομικα για να φτασει καπου μεσα απ ατην μορφωση κι εξ αλλου σε μια χωρα ολοι χρειαζονται και οι ανειδικευτοι και οι επιστημονες...

Ποια ειναι η γενικα αμαθεια και η αμορφωσια?
Τα τελευταια 20 χρονια ειναι πολλα περισσοτερα τα παιδια που εχουν ενα υποβαθρο απο την τριτοβαθμια εκπαιδευση σε σχεση με πριν 40 χρονια...

Tριτοβάθμια εκπαίδευση σε παπαγαλία και σε ένα σύστημα που τα παιδιά παπαγαλίζουν τα πάντα και δεν ξέρουν να ανάψουν ούτε το μάτι μιας κουζίνας.
Κοίταξε να δεις εγώ δεν έχω καμία όρεξη να συζητήσω μαζί σου ξέροντας ότι μια συζήτηση εδώ δεν αλλάζει γνώμη σε κανένα συνομιλητή γιατί απλά θεωρεί εξαρχής ότι την έχει μεγαλύτερη την γνώση.

Γνώμη μου είναι ότι η Ελλάδα παρακμάζει τεχνολογικά, πολιτιστικά, στρατιωτικά, και σε κάθε άλλο τομέα λόγω της γενιάς μας που είναι αμόρφωτη, θρασύδειλη, ανόητη και τελείως ανίκανη να κατανοήσει την πραγματική της κατάσταση. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις εγώ δεν θα συνεχίσω αυτή την ανόητη αντιπαράθεση που έτσι κι αλλιώς είναι θλιβερή, καλό βράδυ.

Είμαι πάνω από 10 χρόνια στα σχολεία και μπορώ να πω ότι μια μόρφωση υπάρχει αλλά στερούμαστε παιδείας.
Δε θα το αναλύσω πολύ αλλά η μεγάλη ζημιά γίνεται από το σπίτι όπου όλα παρέχονται χωρίς κόπο.
Έτσι στην ενήλικη ζωή μπορεί να γίνεται το παιδί επιστήμονας αλλά στερείται ηθικής .
Όταν στην καθημερινότητα μου ο γυναικολόγος θέλει χιλιάρικα μαύρα για να κάνει τη δουλειά του,
ο δημόσιος υπάλληλος ψάχνει τρόπο να λουφάρει, ο εργολάβος παλεύει να κλέψει το δημόσιο
και ο ιδιωτικός υπάλληλος να μην αποδώσει ούτε το ελάχιστο φόρο στο κράτος, τότε το μικρότερο πρόβλημα
στην καθημερινότητα μου είναι μια εισβολή της Τουρκίας.
Και να μιλήσω με ειλικρίνεια σήμερα ούτε μια στιγμή δε σκέφτηκα τους 2 φαντάρους γιατί από τις 7 το πρωί
παλεύω να κάνω τη ζωή μου καλύτερη μόνος χωρίς να περιμένω θαύματα από πολιτικούς ή άλλους σωτήρες.
Και αν αύριο γίνει το κακό θα πολεμήσω για να δώσω το δικαίωμα και στους επόμενους να απολαμβάνουν αυτά
που μου χάρισαν και εμένα οι προηγούμενοι.

Να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς περισσότερα ?
Εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε μια Navtex στα διεθνή ύδατα έξω απο την Β.Κύπρο, μεταξύ Ιμβρου και Τενέδου ή κοντά στην είσοδο των Δαρδανελίων ?

Και εν πάσει περιπτώσει τι περιμένουν αυτές οι επιτροπές Ελληνοτουρκικής Φιλίας για να δώσουν λύση στο πρόβλημα με τους 2 φαντάρους? Ολα απο τον Τσακ Φώτις τα περιμένουν ? Τι να πρωτοκάνει κι αυτός, δυό χέρια έχει. Κι όπως τον είδα στην TV τις προάλες, πρέπει να έχει και την μέση του - έχει πετσικάρει, σαν λατινικό S ήταν όπως τον βλέπει κάποιος ανφάς... έγερνε αριστερά (μάλλον απο την αναμονή να χτυπήσει το τηλέφωνο απο Μαξίμου)... :)

Όπως παν τα πράμματα, τους βλέπω στη μπουζου τους απαχθέντες μέχρι να βγει δεξιά κυβέρνηση να εισβάλει στην Αδριανούπολη να τους απελευθερώσει.

Αν έχει αφήσει τα σύνορα στο ίδιο σημείο, η αριστερή, θα δούμε πως θα πάει...

Toτε για νυχτερινη παρατηρηση δεν ειχε υπερυθρες, οι λοχαγοι ΤΘ μας φερναν ενα οπτικο που λεγοταν πολαπλασιατης αστρικου φωτος, και οπως λεγαν μας εδινε μεγαλο πλεονεκτημα απεναντι στους Τουρκους. Γιατι αυτοι ειχα συστημα υπερυθρων που εξεπεμπε και εμεις τους βλεπαμε (εγω τους εβλεπα ξεκαθαρα που καναν ενεδρα και φυλαγαν σε καθε σημειο), ενω αυτοι δεν μας εβλεπαν γιατι εμεις δεν εκπεμπαμε τιποτα. Ετσι μας λεγαν τουλαχιστον.

Αυτο το μαραφετι ειχα "χρεωθει" και οι μαυροσκουφηδες με ψαρωναν μου λεγαν προσεχε κανει εκκατομμυρια. Αν παθει τιποοτα θα δουλευεις ολη σου τη ζωη να το ξεχρεωσεις" LOL

Πιθανον

τη ιδια ακριβως χρησιμοποιουσαμε και εμεις στις νυχτερινες ενεδρες ή καποια της ιδιας τεχνολογιας, εαν θυμαμαι καλα ηταν Αυστριακης προελευσης, δε μπορω να θυμηθω πως λεγοταν!

Όλα αυτά γίνονται για να ταπεινώσουν την Ελλάδα και να κάμψουν το ηθικό μας.

Φυσικά όλα αυτά περνάνε και μηνύματα έξω.

Κάποια στιγμή πρέπει η κυβέρνηση να πάρει την πρωτοβουλία κινήσεων και να μην περιμένει την επόμενη κίνηση των Τούρκων.
Γιατί για παράδειγμα δεν δεσμεύουν όλο ανατολικό Αιγαίο με navtex (οι δικοί μας).
Γιατί αυτή η παθητικότητα?

Γιατί φοβούνται τον ίσκιο τους. Όλη αυτή η μαλθακότητα, η κάθε είδους αλληλεγγύη, το προσωπείο του ειρηνοποιού (λες και οι υπόλοιποι είναι ορκ του πολέμου), της υπέρμετρης νυφαλιοτητας δεν θα βγει σε καλό. Κανένας δεν θα σου δώσει παράσημο για αυτό. Αντίθετα θα είσαι μια ζωή το κορόιδο της φάπας που θα σε κάνει ο τούρκος ότι θέλει γιατί βλέπει ότι απέναντι του έχει μια μαλθακή φοβιτσιαρικη χώρα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kαι κάτι ακόμη να προσθέσω...

Όλη αυτή η μαλθακότητα και υποχωρητικότητα ειδικά όταν πρόκειται για τα της χώρας σου, δίνει και στους όποιους τυχόν συμμάχους το αντίστοιχο μήνυμα.
Ότι είσαι υπηρεσιακά αναξιόπιστος σαν σύμμαχος.
Δεν υπερασπίζεσαι αυτά που αφορούν άμεσα τη χώρα σου, θα υπερασπιστείς τα της συμμαχίας?

ΈΚΠΛΗΞΗ!!!!!

Βρέθηκε βρέθηκε!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σωστά το θέτει αλλά όχι ολοκληρωμένα.

Αν δεν υπάρξει άμεση και ισχυρή παρέμβαση της ΕΕ στο να απελευθερωθούν αυτοί που φυλάνε τα σύνορά της από εισροές λαθρομεταναστών και την δράση διακινητών, τότε να τους απειλήσει ότι η Ελλάδα θα ξαναστρώσει όλα τα ναρκοπέδια στον Έβρο.

Πάνω στα σύνορα ώστε να βρίσκουμε (και να σφουγγαρίζουμε) και τους Τούρκους που θα περνάνε κατά λάθος.

Θέλει απειλή αλλά όχι τους είδους "θα ανοίξουμε τα σύνορα να περάσουν χιλιάδες τζιχαντιστές στην Ευρώπη" που βλακωδώς έκανε παλιά.

Status
Not open for further replies.