Tο παιδακι εσενα τι σου φταιει?
Ποιο παιδάκι; Διάβασες τι έγραψα; Πέρυσι ανηψάκι από το εξωτερικό μου έστειλε φωτογραφία αεροφωτογραφία από πυραυλάκι που έφτιαξαν εργασία στο σχολείο τους. Εμάς εδώ τα παιδάκια ξέρουν την 11αδα του Ολυμπιακού. Είπα εγώ φταίνε τα παιδάκια; Εμείς φταίμε.
Και ποιος σου ειπε οτι ολα τα παιδακια ειναι ετσι εδω?
Τσουβαλιασμα...
Kαλά εσύ μάλλον το δικό σου δεν είναι ζητώ συγνώμη για το δικό σου και για όσα δεν είναι.
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα πάντως. Ότι ενώ τα δικά μας παιδιά είναι τα καλύτερα, όλα πάνε στραβά. Το τσουβάλιασμα είναι το πρόβλημα όχι η γενική αμάθεια και η αμορφωσία μας. Μη μας θίξει κανένας.
Κατ'αρχην δεν εχω παιδι, επισης ποιος ειπε οτι ειναι τα καλυτερα και οτι ολα πανε στραβα?
Καθε παιδι οπως και καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος και λειτουργει συνηθως ατομικα για να φτασει καπου μεσα απ ατην μορφωση κι εξ αλλου σε μια χωρα ολοι χρειαζονται και οι ανειδικευτοι και οι επιστημονες...
Ποια ειναι η γενικα αμαθεια και η αμορφωσια?
Τα τελευταια 20 χρονια ειναι πολλα περισσοτερα τα παιδια που εχουν ενα υποβαθρο απο την τριτοβαθμια εκπαιδευση σε σχεση με πριν 40 χρονια...
Toτε για νυχτερινη παρατηρηση δεν ειχε υπερυθρες, οι λοχαγοι ΤΘ μας φερναν ενα οπτικο που λεγοταν πολαπλασιατης αστρικου φωτος, και οπως λεγαν μας εδινε μεγαλο πλεονεκτημα απεναντι στους Τουρκους. Γιατι αυτοι ειχα συστημα υπερυθρων που εξεπεμπε και εμεις τους βλεπαμε (εγω τους εβλεπα ξεκαθαρα που καναν ενεδρα και φυλαγαν σε καθε σημειο), ενω αυτοι δεν μας εβλεπαν γιατι εμεις δεν εκπεμπαμε τιποτα. Ετσι μας λεγαν τουλαχιστον.
Αυτο το μαραφετι ειχα "χρεωθει" και οι μαυροσκουφηδες με ψαρωναν μου λεγαν προσεχε κανει εκκατομμυρια. Αν παθει τιποοτα θα δουλευεις ολη σου τη ζωη να το ξεχρεωσεις" LOL
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.