Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Περιεργο αφου το γραφουν έγκυρα σαιτ της ενημερωσης μας !

Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν εχουμε βγαλει ΝΟΤΑΜ επιβεβαιωνω

Το άκουσα πριν λίγο στο δελτίο ειδήσεων της ΕΤ 1

Ότι βγήκε η ΝΟΤΑΜ και μάλιστα είπανε από το ΓΕΣ ότι θα τονώσει το ηθικό του προσωπικού των Ε.Δ.

Δεν υπαρχει κανενα εγκυρο σαϊτ ουτε ΙΜΟ κανενα εγκυρο εντυπο ΜΜ.

Τις πιο πολλες φορες και για λογους "οικονομιας" ακολουθουν ροες πληροφοριων που δεν μπορουν να τεσταρουν.

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

άλλη είδηση... κορίτσια, έρχεται ο στόλος!

http://www.newsbomb.gr/ellada/ethni...hpa-fregates-kai-pezonaytes-stin-kypriaki-aoz

Καιρός ήταν και άργησαν. Όχι βεβαία ότι έρχονται για εμάς, έχουν τα δικά τους συμφέροντα φυσικά, δεν παύει όμως το να στριμώχνουν τον σουλτάνο να ευνοεί και εμάς.

Εγώ το άκουσα με τα αυτιά μου (δεν μου το είπε άλλος) στην ΕΤ1.

Τώρα αν και το κρατικό κανάλι μας δουλεύει, τι να πω.

Εγώ το άκουσα με τα αυτιά μου (δεν μου το είπε άλλος) στην ΕΤ1.

Τώρα αν και το κρατικό κανάλι μας δουλεύει, τι να πω.

Μπορει να μην ξερουν τι τους γινεται ακομα κι αν ειναι κρατικοι ; Υποθεση κανω...

Μπορει να μην ξερουν τι τους γινεται ακομα κι αν ειναι κρατικοι ; Υποθεση κανω...

Eδώ σου λέω μιλήσανε και για ανακοίνωση του ΓΕΣ ότι αυτό θα τονώσει το ηθικό.

Αυτό το τελευταίο δεν το έχει κανένα site. Μόνο η ΕΤ το είπε.

Ή το βγάλανε από το μυαλό τους λοιπόν ή ξέρουν τι τους γίνεται.

Γενικότερα πιστεύω ότι μετά και με το θέμα των ελλήνων στρατιωτών η πολιτική ηγεσία έδωσε το πράσινο φως στο πεντάγωνο να πιάσει δουλεία….

Aυτό που βγάλανε πολλά site, είναι πλαστό?

xartis2.jpg

Γενικότερα πιστεύω ότι μετά και με το θέμα των ελλήνων στρατιωτών η πολιτική ηγεσία έδωσε το πράσινο φως στο πεντάγωνο να πιάσει δουλεία….

Και σε συνδιασμό με τη ΝAVTEX στο Καστελόριζο από τους Τούρκους.

Ίσως αυτό να ήταν και το κρίσιμο.

Δεν νομίζω να είχαν άλλα περιθώρια.

Απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι (αν εχει)...και να μεινουν απομακρυσμενοι απο καθε αποφαση οι πολιτικοι.

Το Νavtex στο Καστελοριζο ειναι πολυ κρισιμο παντως.

Ποιος εγγυαται οτι εκει στην ασκηση "κατα λαθος" δεν κανουν κατι τετελεσμενο...η ΕΕ ;

Η η διμοιρια που ειναι στο νησι, ο Θεος να τους προστατευει.

Απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι (αν εχει)...και να μεινουν απομακρυσμενοι απο καθε αποφαση οι πολιτικοι.

Δεν έχουν άλλη λύση βλέπουν ότι η διπλωματία με την Τουρκία ειδικά δεν δουλεύει. Είναι αναγκαίο και το απαιτούν η συνθήκες πλέον να ξεκινήσει το πεντάγωνο να εργάζεται. Με τον τρελό που έχουμε μπλέξει απέναντι ανά πάσα στιγμή μπορεί με ένα επεισόδιο να έχουμε πόλεμο.

Status
Not open for further replies.