Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Πάντως η Γαλλική πρεσβεία, προετοιμάζει τους Γάλλους πολίτες στην Ελλάδα

Κυρίες και κύριοι,

Σε περίπτωση μεγάλης κρίσης, όλοι οι Γάλλοι υπήκοοι που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο και διαμένουν στην Ελλάδα, θα απευθύνονται στον υπεύθυνο ασφαλείας του γαλλικού προξενείο ή της γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα.Στο σχέδιο του προγράμματος ασφάλειας της γαλλικής κοινότητας, η υπηρεσία της προξενείου της γαλλικής πρεσβείας σας παρέχει κάποιες πληροφορίες:

Σχέδιο ασφαλείας και επικεφαλής για την ασφάλεια

Σας καλούμε να συμβουλευτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://gr.ambafrance.org.//Plan-de securite-ilots-6522

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/40160...nas-stoys-galloys-tis-elladas-ti-na-kanete-se

Δηλαδή που να τρέξουν και να κρυφτούν οι άμαχοι,όταν έχουν και πρόβλημα,για να γλυτώσουν από μεγάλης κλίμακας βομβαρδισμό απ τα παράλια απέναντι?
Και το 96 με τα ΙΜΙΑ και το 87 με το Seismic ,και με το σεισμό οι συσκοτήσεις ήταν ταυτόχρονες,με την Αλικαρνασό...μιλάμε για αποστάσεις μικρές....όταν είναι καιρός χωρίς θαλασσοταραχή,ακούω τα clubbάκια απέναντι,βλέπω τα φώτα αυτοκινήτων,βλέπω τη σημαία όταν πάω για βουτιά...σκεφτείτε την δύναμη πυρός από ξηρά κάθε διαμετρήματος βλήμματα,από ναυτικά σκάφη,από αέρος...μα που να πάνε αυτοί οι ευαίσθητοι πληθυσμοί.....
Και όποιος έχει πάει απέναντι ή έχει φίλους κολλητούς που ζούνε απέναντι (οι περισσότεροι φίλοι μου έφυγαν to 74 για να γλυτώσουν το μάντρωμα στο Ενετικό Κάστρο,αλλά και το στρατιωτικό με δυσμενείς μεταθέσεις,αλλά και τα ξεσπάσματα των ντόπιων απέναντι τους λόγω εχθρικών πράξεων ομόθρήσκων τους ντόπιων που όπως ξαναείπα επιβουλεύτηκαν την ασφάλεια και προσπάθησαν εσωτερικά χτυπήματα),όποιος έχει γνωστούς εκεί λοιπόν θα ξέρει ότι και αυτοί έχουν στρατηγικές εχθρικές που δυστυχώς θα πληρώσουν....οι πλησιέστεροι!!!!

Καταλαβαινω τον προβληματισμο του westsound

Kαι δεν εμπιστευομαι τους Τουρκους οτι δεν θα χτυπησουν αμαχους επιτηδες.

Κανεις δεν μπορει να προτεινει τιποτα γι αυτο, θυμομαστε τις μαζικες σφαγες των Ελληνικων πληθυσμων που καναν τα μεμετια κατα τη διαρκεια του πολεμου της ανεξαρτησιας στα νησια επειδη "ηταν διπλα" στον στολο τους.

Το μονο που ευχομαστε ειναι να εχουν εξουδετερωθει τα μεσα απεναντι ωστε να μην μπορουν να το κανουν.

Βεβαια ακουγα τον πτεραρχο προχτες και ελεγε, σε σχεση με το 2011 σημερα μονο το 40% δαπανειται για την συντηρηση.
Τι να κανουμε εχουμε αλλες προτεραιοτητες...

Πάντως η Γαλλική πρεσβεία, προετοιμάζει τους Γάλλους πολίτες στην Ελλάδα

Κυρίες και κύριοι,

Σε περίπτωση μεγάλης κρίσης, όλοι οι Γάλλοι υπήκοοι που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο και διαμένουν στην Ελλάδα, θα απευθύνονται στον υπεύθυνο ασφαλείας του γαλλικού προξενείο ή της γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα.Στο σχέδιο του προγράμματος ασφάλειας της γαλλικής κοινότητας, η υπηρεσία της προξενείου της γαλλικής πρεσβείας σας παρέχει κάποιες πληροφορίες:

Σχέδιο ασφαλείας και επικεφαλής για την ασφάλεια

Σας καλούμε να συμβουλευτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://gr.ambafrance.org.//Plan-de securite-ilots-6522

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/40160...nas-stoys-galloys-tis-elladas-ti-na-kanete-se

Σκεψου και να ηταν Απριλης-Μαης...παει η τουριστικη σαιζον για τους Γαλλους.

"Le Consulat Γ* AthΓ¨nes dispose d’un plan de sΓ©curitΓ© destinΓ© Γ* faciliter la gestion de toute crise, liΓ©e notamment Γ* une catastrophe naturelle, affectant la sΓ©curitΓ© de nos compatriotes en GrΓ¨ce.
Dans ce cadre, le territoire de la circonscription consulaire est divisΓ© en ΓοΏ½lots. Chacun d’eux est dotΓ© d’un chef d’ΓοΏ½lot et d’adjoints dont le rΓ´le est d’assurer l’interface, principalement en matiΓ¨re de transmission de l’information, entre les FranΓ§ais et les services consulaires en cas de crise uniquement."

Δεν είναι αυτό standard να στέλνεται από καιρού εις καιρόν από το Γαλλικό προξενείο?

Και αναφέρεται σε "κρίσεις ιδιαίτερα φυσική καταστροφή".

Προσωπικά πάντα και το τονίζω,η ελπίδα μου για αποτροπή πολέμου αλλά και θερμού επεισοδίου 'μεγάλης' κλίμακας...είναι οι μορφωμένοι κάτοικοι,οι ψαγμένοι,η διανόηση...και δυστυχώς οι απεταξάμην την φιλοσοφία του Σουλτάνου,Γκρίζων λύκων,φανατισμένων Μουσουλμάνων και ακραίων που υπάρχουν απέναντι και παντού ταισμένοι απ το βαθύ Τουρκικό 'κράτος' ..
'Ελπίδα' μου είναι κάποιοι που γνώρισα μέσω σταθμών,μέσω κοινών μουσικών γούστων,γιατί ναι υπάρχουν και απέναντι που γνώρισα και είναι φαν της Audio Research και Linn ,όπως εγώ...
Ξλερετε πόσα αντιγραμμένα cdr έχω απ κάποιους απέναντι μουσικόφιλους?
Ξέρτετε πόσους γνώρισα φιλόμουσους και hifidelity lovers σε παραλίες,σε κλαμπ,σε ξενοδοχεία, (το γνωστό 'δόλωμα' να έχω δίπλα μου ένα High Fidelity,έναν Ηχο,ένα HiFi World,έτσι έκανα γνωριμίες από το χόμπι μας,και μιλάμε για πολύ επαγγελματίες)..
Ελπίζω ότι αυτοί η μαγιά από σκεπτόμενα όντα θα συμβάλουν να συζήσιουμε ειρηνικά ,αλλά τελευταία την έχασα..
Θυμάμαι το 92 που σ ένα κατάστημα Κωνσταντινούπολη,έπαιρνα μοντελλιστικά είδη και με ρώτησε ο πωλητής αν είμαι Ιταλός ,Ισπανός και μόλις του είπα Instankiou ,με κέρασε ρακί και έκανε έκπτωση,,,

Αυτα ειναι στανταρ... Pas de Panique.

E τότε?

Γιατί μας ανησυχεί?

Απλά η Γαλλία είναι σοβαρό κράτος που νοιάζεται για τους υπηκόους του όπου και αν βρίσκονται.

Αυτό είναι όλο.

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Ρε συ, westsound... Την πόλη θα βομβαρδίσουν ? Στρατιωτικές περιοχές θα χτυπήσουν. Δεν γίνονται πια τυφλά χτυπήματα.

Όλοι μας έχουμε ιστορικές καταγεγραμμένες πληροφορίες,με την μέθοδο Βαρβάρων,θυμηθείτε το 74 Κύπρο με τις ναπάλμ,θυμηθείτε που βομβάρδισαν 'άσυλο' με ανήμπορους από ψυχολογικά,θυμηθείτε τα εγκλήματα πολέμου με ομαδικούς τάφους μετά από fast trak εκτελέσεις αιχμαλώτων,που είχαν τα χέρια στο κεφάλι και μάλιστα υπάρχουν στοιχεία και σε δικό τους τύπο,θυμηθείτε τους βιασμούς γυναικών,την μαστούρα των στρατιωτών,τις εν ψυχρώ εκτελέσεις αιχμαλώτων που δημοσιεύτηκαν σε τηλεοπτικό πρόγραμμα το 2010 αν θυμάμαι καλά από καλεσμένο Τουρκικής Εκπομπής που δήλωσε ότι με πιστόλι εκτέλεσε αιχμάλωτο,άοπλο...
Θυμηθείτε τα νέα από Αφρίν,από εξορμήσεις σε Κουρδικές πόλεις σε Κουρδικά Βουνά....
Αυτά τα νησιά καταλήφθηκαν από Ενετούς,Ιταλούς,Γερμανούς,Τούρκους,όλες μου οι γεννεές και θυμάμαι αποσπάσματα έχουν να λένε για τον Τουρκικό Κατακτιτισμό...
Επί Ιταλοκρατίας ο πατέρας μου είχε φίλους φαντάρους Ιταλούς,που ήρθαν και τον βρήκαν πολλές φορές μέχρι που πέθανε και του ζητούσαν να παίξει βιολί....
Πιστεύω ότι η διαφορά στην συμπεριφορά είναι η 'θρησκοληψία'...
Και ναι πιστεύω ότι όταν θα έχουν απώλειες θα γυρίσουν τα κανόνια σε άμαχους δήθεν με τη δικαιολογία ότι υπάρχουν στρατιωτικοί στόχοι....
Σας το ξαναλέω ότι όπως αυτοί ξέρουν για μας έτσι και εμείς ξέρουμε γι αυτούς και μάλιστα από πρώτες πηγές...που ενημερώνονται απο Τουρκικά ΜΜΕ..

Προσωπικά πάντα και το τονίζω,η ελπίδα μου για αποτροπή πολέμου αλλά και θερμού επεισοδίου 'μεγάλης' κλίμακας...είναι οι μορφωμένοι κάτοικοι,οι ψαγμένοι,η διανόηση...και δυστυχώς οι απεταξάμην την φιλοσοφία του Σουλτάνου,Γκρίζων λύκων,φανατισμένων Μουσουλμάνων και ακραίων που υπάρχουν απέναντι και παντού ταισμένοι απ το βαθύ Τουρκικό 'κράτος' ..
'Ελπίδα' μου είναι κάποιοι που γνώρισα μέσω σταθμών,μέσω κοινών μουσικών γούστων,γιατί ναι υπάρχουν και απέναντι που γνώρισα και είναι φαν της Audio Research και Linn ,όπως εγώ...
Ξλερετε πόσα αντιγραμμένα cdr έχω απ κάποιους απέναντι μουσικόφιλους?
Ξέρτετε πόσους γνώρισα φιλόμουσους και hifidelity lovers σε παραλίες,σε κλαμπ,σε ξενοδοχεία, (το γνωστό 'δόλωμα' να έχω δίπλα μου ένα High Fidelity,έναν Ηχο,ένα HiFi World,έτσι έκανα γνωριμίες από το χόμπι μας,και μιλάμε για πολύ επαγγελματίες)..
Ελπίζω ότι αυτοί η μαγιά από σκεπτόμενα όντα θα συμβάλουν να συζήσιουμε ειρηνικά ,αλλά τελευταία την έχασα..
Θυμάμαι το 92 που σ ένα κατάστημα Κωνσταντινούπολη,έπαιρνα μοντελλιστικά είδη και με ρώτησε ο πωλητής αν είμαι Ιταλός ,Ισπανός και μόλις του είπα Instankiou ,με κέρασε ρακί και έκανε έκπτωση,,,

Αυτοι και πολλοι να ειναι (που το ποσοστο πεφτει μεσω ισλαμιστικης προπαγανδας) δεν εχουν την δυναμη επιβολης που εχουν οι αλλοι.
Ετσι ειναι σε ΟΛΑΑ τα μουσουλμανικα κρατη.
Και στο Ιραν ηταν και ειναι ακομα περισσοτεροι.
Δυστυχως.

Tι είναι το InstanKiou?

Πως λέμε instant queue?[/QUOT

Είναι το όνομα της Κω στην Τουρκική,βέβαια γραμμένο λάθος...έμεινε από Ελληνικά τοπονύμια όπως Ινσταμπούλ κ.λ.π

Δεν είναι θέμα πανικού - είναι θέμα οργάνωσης.

Προσωπικά δεν νομίζω ότι πρόκειται να γίνει κάτι το σοβαρό, εκτός από τα συνηθισμένα, δηλ. αεροπορικές και ναυτικές παραβιασεις, προβοκατόρικες δηλώσεις κλπ. κλπ.

Έρχεται ο πονηρός σαν Αλη Πασάς και κρατάει ομήρους;
Αυτό θα είναι και το τέλος του Τσίπρα αν κρατήσει πολύ καιρό. Σύντομα θα ανεβοκαταβάζει κυβέρνηση ο Ερντογαν στην Ελλάδα ανάλογα με τις κινήσεις του. Για τον Τσίπρα είναι οι τελευταία του ευκαιρία. Αν ο Σημίτης έμεινε στην ιστορία για το ευχαριστώ τους Αμερικάνους, ο Τσίπρας θα γίνει ο περίγελος όλων. Ο ελληνικός λαός μάτωσε για κάθε αεροπλάνο για κάθε άρμα για κάθε πλοίο. Στο τέλος θα μας τα ρίξουν και θα τα βουλιάξουν οι Τούρκοι γιατί είμαστε ειρηνιστές. Τσάμπα οι εξοπλισμοί τσάμπα τα πάντα. Είναι σαν δίνεις γεμάτο όπλο να υπερασπιστεί κάποιος τον εαυτό του και να το αδειάζει και να το πετάει στο πάτωμα. Ποια χώρα δεν θα ήθελε να είχε το εξοπλισμό της Ελλάδας;
Αποτι θυμαμαι ολες οι κυβερνησεις ακολουθουν το ιδιο μονοπατι,πριν λιγο καιρο καποιος εγινε κ κουμπαρος για τους ιδιους φιλειρηνικους λογους ,οποτε δεν θα αλλάξει τιποτα σε εμας οπως δεν αλλάζει κ στους απεναντι! Τωρα αν εσυ πιστεύει ς οτι ο καθε Κικιλλιας θαχει αλλη πολιτικη θα σου υπενθυμισω τι λενε ολοι σαν αντιπολιτευση κ τι κανουν σαν κυβερνηση !

Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Τον πολεμο δεν τον διαλεγεις εσυ. Τουλαχιστον δεν ειδα ποτε την Ελλαδα να εχει επεκτατικη πολιτικη. Να διεκδικει μια νησιδα εστω και ξερη της Τουρκιας.

Το αν μιλαμε εδω για πολεμο, η αν δεν μιλαμε δεν εχει καμμια σημασια για τον πολεμο τον ιδιο.
Αυτος εχει προδιαγραφει απο τους Τουρκους. Και μαλιστα προπολλου, Απλα διιστανται οι αποψεις να τον κανουν τωρα η οταν θα ερθουν τα F35 ( Τα πολλα γιατι με δυο στην αρχη και αλλ τεσσερα τον επομενο χρονο δεν γινεται δουλεια...οταν θα ειναι καμια πενηνταρια) δηλαδη πολυ αργοπορημενα για τους Τουρκους που θελουν "αποκαλυψη τωρα".

Αυτοι που το θελουν τωρα εχουν ισχυρα επιχειρηματα (οικονομια που μπορει να σκασει, σχεσεις που μπορει να χαλασουν ασχημα...πραγματικα εμποδια απο αυτονομια Κουρδισταν Αλλαγη της στασης της ρωσσιας κ.α.)

Αυτοι που το θελουν σε δεκα χρονια εχουν αλλα.

Το θεμα δεν ειναι τι θελουμε εμεις αλλα τι εχουν αποφασισει ολοι αυτοι απεναντι. Και ειναι αποφασισμενοι.
Επενδυσαν αφανταστα ποσα για τα δεδωμενα μας γιαυτο.

Αν τον θέλει πραγματικά, τότε θα τον πραγματοποιήσει. Αφορμές μπορεί να βρεί δεκάδες... Αρα ?
Τουλάχιστον ας διαλέξουμε εμείς την στιγμή και τον τρόπο έτσι ωστε να μας πάρουνι λίγο στα σοβαρά - και οι Τούρκοι και ο υπόλοιπος κόσμος.
Σε λίγο μέχρι και οι Αλβανοί θα ζητάνε στα σοβαρά ελληνικά εδάφη...

εντιτ

Απο αυτή την σκέψη ξεκίνησα το ποστ μου πριν μερικές σελίδες λέγοντας οτι "τώρα που οι Τούρκοι έχουν ανοιχτά μέτωπα, υποστελέχωση, ο 6ος στόλος είναι εδώ, κλπ"

Μα εκεί είναι η ένστασή μου,. Εφόσον ο σουλτάνος παίζει πλέον απροκάλυπτα με τη φωτιά και όχι όπως έπαιζε τόσα χρόνια τώρα για δημιουργία εντυπώσεων, αυτό εμένα μου δείχνει ότι τον πόλεμο τον θέλει, άρα και τον περιμένει. Οπότε δε νομίζω ότι έχουμε κανένα element of surprise στο οποίο θα πρέπει να βασιζόμαστε, ενώ και το γεγονός ότι έχουν ανοιχτά μέτωπα, υποστελέχωση κλπ, το ξέρουν και οι ίδιοι, και απ'ό,τι φαίνεται δεν αποτελεί πρόβλημα γι'αυτούς. Αλλιώς θα έβαζαν την όλη φάση στο ψυγείο μέχρι να έρθει καλύτερη στιγμή. Δεν αποκλείω άλλωστε να'χουν κάνει και τα κουμάντα τους με συμμάχους ήδη.

Για μένα η Ελλάδα πρέπει να 'εκβιάσει' βοήθεια από Ευρώπη και ΝΑΤΟ πριν κάνει το οτιδήποτε. Μετά, έχοντας στη φαρέτρα της την υποστήριξη αν μη τι άλλο της ΕΕ (στην οποία δεν υπάρχουν άλλου τύπου conflicts όπως υπάρχουν πχ στο ΝΑΤΟ), τότε μπορεί να απαντήσει με σχετικό τσαμπουκά (να ρίξει παραβιάζον μαχητικό που επιμένει κλπ, πάντα όμως στα πλαίσια της 'νόμιμης' άμυνας και όχι επεκτατικά).

Το θέμα είναι ότι όλα αυτά χρειάζονται αφενός τσαγανό, αφετέρου τζιμάνια στις διαπραγματεύσεις και διπλωματικές κινήσεις. Και, παρ'ολο που βλέπω ότι ο Κοτζιάς χαίρει σεβασμού εδώ μέσα, δε συμμερίζομαι τόσο την άποψή σας. Για πρωθυπουργό και ΥΠΕΘΑ δε συζητάω καν, δεν υπάρχει λόγος.

Ε τότε Ιάσονα ας μη συζητάμε καν για το ζήτημα της ομηρίας δύο στρατιωτικών μας, μιας και αποτελεί, και αυτό, τμήμα των σχεδίων του Τούρκου.

Το είπε εξάλλου και ο ανεκδιηγητος Φίλης. Μην του δίνουμε και μεγάλη έκταση του θέματος.

Έξαλλος ο Ερντογάν με Moody's: Αναβαθμίζετε την Ελλάδα που έχει βυθιστεί και ρίχνετε εμάς;

|Άστραψε και βρόντηξε" ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν για την υποβάθμιση της οικονομίας της χώρας του από τον διεθνή οίκο πιστοληπτικής ικανότητας Moody’s.

Μάλιστα με αφορμή την υποβάθμιση βρήκε ευκαιρία να "τα βάλει" και με την Ελλάδα λόγω της πρόσφατης αναβάθμισης του ελληνικού αξιόχρεου από τον οίκο αξιολόγησης.

"Πείτε μας με ποια μέτρα και ποια σταθμά μας υποβαθμίσατε. Οι γείτονές μας έχουν βυθιστεί, είναι εξαντλημένοι και εσείς τους ανεβάζετε τέσσερις βαθμίδες. Η τουρκική οικονομία αναπτύσσεται. Δεν είναι στάσιμη. Δεν έχει πτωτική τάση. Σας ξέρουμε καλά", είπε μεταξύ άλλων ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του στην Άγκυρα.

"Ούτε η τουρκική αγορά, ούτε οι διεθνείς αγορές έδωσαν καμία προσοχή στις αξιολογήσεις αυτές. Η τουρκική οικονομία είναι στην αιχμή της", τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος.
Διαβάστε: Ερντογάν: Οι τουρκικές δυνάμεις μπορούν να σαρώσουν τη βόρεια Συρία

Παράλληλα, τουρκικά μέσα ενημέρωσης σχολιάζοντας την υποβάθμιση αναφέρουν ότι "η σχετική έκθεση γράφτηκε με τη βοήθεια του Φετουλάχ Γκιουλέν".
Χαρακτηριστική η ανάρτηση αρθρογράφου στην Daily Sabah με τίτλο "Η αγάπη της Moody's για τον Φετουλάχ Γκιουλέν". Στο κείμενο αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι η έκθεση συντάχθηκε στο γραφείο του Γκιουλέν και ότι "ο στόχος της έκθεσης δεν είναι να απεικονίσει την τουρκική οικονομία αλλά να παραποιήσει τα στοιχεία".

Ο Ερντογάν αμφισβήτησε τα κριτήρια της Moody’s που υποβάθμισε την τουρκική οικονομία κατά μια βαθμίδα, από το Ba1 στο Ba2, στην κατηγορία "σκουπίδια" δηλαδή, λέγοντας ότι είναι καθαρά πολιτικά.
Ουσιαστικά, εμμέσως πλην σαφώς, ο Τούρκος πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι οίκοι αξιολόγησης είναι "στημένος" και θέλουν να ωθήσουν την Τουρκία στο περιθώριο.
Ο οίκος Moody's επικαλέστηκε τη συνεχιζόμενη αποδυνάμωση των οικονομικών και πολιτικών θεσμών της, καθώς και τον αυξημένο κίνδυνο από το διευρυμένο έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών.

http://www.nooz.gr/economy/1486465/...-ellada-poy-echei-bythistei-kai-richnete-emas

χαχαχχαχαχαχαχα θα τον χορέψουν στο ταψί χωρίς να πέσει κανονιά!

Εγω λεω να διαπραγματευτουν oi προηγουμενοι.Που ειχα τσαγανο και ελεγαν οτι το επιδoμα των χαμηλοσυνταξιουχων ειναι.. μονομερης ενεργεια και θα εχει φοβερο αντικτυπο , χαχα.

Δεν ξερω τι ειναι περισσοτερο αστειο, το ιντερνικο ''παμε πολεμο'' (θα το μπερδεψαν με το σουρβαιβορ ) η το παλιοτερο ''επαναστατικο'' να βγουμε απο την ε.ε και το νατο..λες και ειμαστε 200 εκ.
Τουλαχιστον παλια , οι περισσοτεροι ηταν ερασιτεχνες προπονητες, οχι..στρατιωτικοι αναλυτες :)

Εγω λεω να διαπραγματευτουν oi προηγουμενοι.Που ειχα τσαγανο και ελεγαν οτι το επιδoμα των χαμηλοσυνταξιουχων ειναι.. μονομερης ενεργεια και θα εχει φοβερο αντικτυπο , χαχα.

Δεν ξερω τι ειναι περισσοτερο αστειο, το ιντερνικο ''παμε πολεμο'' (θα το μπερδεψαν με το σουρβαιβορ ) η το παλιοτερο ''επαναστατικο'' να βγουμε απο την ε.ε και το νατο..λες και ειμαστε 200 εκ.
Τουλαχιστον παλια , οι περισσοτεροι ηταν ερασιτεχνες προπονητες, οχι..στρατιωτικοι αναλυτες :)

Αναλόγως την περίσταση όλο γίνονται αναλυτές.
ΠΧ με σεισμούς, όλοι σεισμολογούν.

Ε και? που είναι το κακό?

Να μην λέμε την γνώμη μας? Αυτό που μας απασχολεί?

Να έχουμε εμπιστοσύνη στους αρμόδιους??

Στους ειδικούς?

Τι τελικά?

Status
Not open for further replies.