Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Καλά,τόσο καιρό καταδικαζουμε την βια απ' όπου και αν προέρχεται..Η τουλάχιστον έτσι γαλουχηθηκαμε από τα κανάλια και τους έχοντες εξουσία.
Τους καταδικαζουμε λοιπόν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή κουλτούρα που μας διακρίνει και δεν χάνουμε την πραότητα μας :)

Αν είναι να αλλάξουμε χούγια να τα αλλάξουμε για όλους..Να πχ, να πάμε να κατεβάσουμε κάτω τα μούτρα του εργοδότη και του κάθε εργοδότη που δεν μας κολλάει ένσημα και που γενικά δεν είναι σωστός στις υποχρεώσεις του.

Εν τω μεταξύ υπάρχει κρίση αλλά τι να κάνουμε..Υπάρχει και ο Μπαμπούλας..Ας φάμε όλο το φαΐ μας. :)

Πως αλλιώς θα στέλνουμε τρόφιμα (με αλεξίπτωτο) στον μοναδικό μαθητή που κάνει παρέλαση στους Αρκιούς :flipout:

https://national-pride.org/2018/03/26/%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%AC-%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CE%B4%CF%8D%CE%BF-%CF%86%CF%81%CE%B5/

Ο εργοδότης εισ-φορο-φυγάς είναι Χριστιανός και Έλλην, ρίχνει 2ευρω στο δίσκο την Κυριακή και βουρκώνουν τα μάτια του όταν ακούει εμβατήρια στη παρέλαση, δεν μπορούμε να τον βάλουμε ίσα κι όμοια με τα μουσλίμια!
Όποιος αδικείθηκε να του κάνει καταγγελία όταν ξαναλειτουργήσει η επιθεώρηση εργασίας και η διαιτησία.
Καταδικάζουμε την βία κατά των εισ-φορο-φυγάδων, απ' όπου κι αν προέρχεται.

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Τι να την κάνω την κρατική κυριαρχία όταν η προσωπική μου έχει γίνει σμπαράλια..Tον νοιάζει τον σκλάβο τώρα για το που θα σπάει τις πέτρες;
Άλλωστε ο Γιωργακης μας είπε ξεκάθαρα ότι την εθνική μας κυριαρχία την χάσαμε..Από το 2008..Και την βρήκαν οι Ευρωπαίοι..Αλλα δεν μας την δίνουν πίσω...Ε.. Ας πάει ο πολυχρονεμενος να την πάρει από τους Ευρωπαίους...Εμας τι μας ανακατεύει; :)

E ναι βρε Σπυρο ... τον νοιαζει (τον σκλαβο).
Γιατι στο εδω νταμαρι ο σκλαβος γνωριζει την πονηρια του ντοπιου δυναστη-ιδιοκτητη. Κατι μπορει να κανει
και να προστατευθει (οσο προστατευθει). Εαν το νταμαρι καταληφθει απο νεο δυναστη (Τουρκο) ...
οι περισσοτεροι δεν εχουμε ΚΑΝΕΝΑ τροπο να προφυλαχθουμε. Δεν γνωριζουμε ντιπ καραντιπ
τις πονηρες πρακτικες του. Και δεν ειναι ολες οι πονηριες ιδιες ... μακαρι να ηταν αλλα ΔΕΝ ειναι.

Ειναι και αλλα .... ομως μονο αυτο, ΑΡΚΕΙ !

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Ο εργοδότης εισ-φορο-φυγάς είναι Χριστιανός και Έλλην, ρίχνει 2ευρω στο δίσκο την Κυριακή και βουρκώνουν τα μάτια του όταν ακούει εμβατήρια στη παρέλαση, δεν μπορούμε να τον βάλουμε ίσα κι όμοια με τα μουσλίμια!
Όποιος αδικείθηκε να του κάνει καταγγελία όταν ξαναλειτουργήσει η επιθεώρηση εργασίας και η διαιτησία.
Καταδικάζουμε την βία κατά των εισ-φορο-φυγάδων, απ' όπου κι αν προέρχεται.

Εννοείται πως η βια είναι καταδικαστέα..Ειδικά αν προέρχεται από τον αδύναμο..Άσε που ο δυνατός απολαμβάνει και με την βούλα την ανοχή του νόμου..Θα πάμε κόντρα στους νόμους και τα πολυνομοσχεδια τώρα;

Πάντως την επόμενη φορά που θα πάνε τα Κανάλια στην Ερμού για τα σπασμένα ας ρωτήσουν και κάναν υπάλληλο για τις συνθήκες εργασίας.
Μπορεί να πέσουν πάνω και σε καμία πελάτισσα, ηρωίδα γυναίκα μάχιμου και μας μεταφέρουν την αγωνία της.. :))

Τελος off topic..

Ένας διαχειριστής να φέρει έναν κατρούτσο. :bandit:

Re: Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

E ναι βρε Σπυρο ... τον νοιαζει (τον σκλαβο).
Γιατι στο εδω νταμαρι ο σκλαβος γνωριζει την πονηρια του ντοπιου δυναστη-ιδιοκτητη. Κατι μπορει να κανει
και να προστατευθει (οσο προστατευθει). Εαν το νταμαρι καταληφθει απο νεο δυναστη ... οι περισσοτεροι
δεν εχουμε ΚΑΝΕΝΑ τροπο να προφυλαχθουμε. Δεν γνωριζουμε ντιπ καραντιπ τις πονηρες πρακτικες του.
Και δεν ειναι ολες οι πονηριες ιδιες ... μακαρι να ηταν αλλα ΔΕΝ ειναι.

Ειναι και αλλα .... ομως μονο αυτο, ΑΡΚΕΙ !

Δεν μπορώ να σε καταλάβω..Θα σου δώσουν ένα όπλο και θα σου πουν ριχνε σε όποιον φοράει κόκκινο φέσι..Που μπερδεύεσαι;

Με τον ντόπιο δυνάστη το τοπίο είναι ομιχλώδες..

Εγώ επιμένω..Τα μεμετια τα μουσλιμια (hardcore greek lovermana here) δεν τα βλέπουμε μπροστά μας..Με τους καμουφλαρισμενους ντόπιους λεμονοστιφτες είναι το πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Με τον ντοπιο δυναστη το τοπιο ειναι ομιχλωδες ?

Ενω με τον Τουρκο δυναστη .... ειναι κρυσταλλινα διαυγες !

Αυτο μου λες ?

Αυτό ακριβώς..Ο Τούρκος είναι wanna be δυνάστης...Όταν είναι να με διεκδικήσει με το καλό σαν σκλάβο, θα παλέψω σκληρά για να παραμείνω στα κατάστιχα του ήδη υπάρχοντα,για τον οποίο μόνο τα καλύτερα έχω να λέω. :)

Ok Σπυρο

Αντιλαμβανομαι οτι εχουμε χασει την μπαλα σε ορισμενα θεματα.
Η τουλαχιστον την εχω χασει εγω (και την εχεις βρει εσυ).

Φοβαμαι κατι αλλο, ομως ...
Στον Μαρξισμο, η ΥπερΑληθεια των Ταξικων Διαφορων
δεν αναγνωριζει ΚΑΝ αλλη Αληθεια (οπως των Εθνικων Διαφορων).
Ουτε καν δεχεται την υπαρξη τους ....

Ok Σπυρο

Αντιλαμβανομαι οτι εχουμε χασει την μπαλα σε ορισμενα θεματα.
Η τουλαχιστον την εχω χασει εγω (και την εχεις βρει εσυ).

Φοβαμαι κατι αλλο, ομως ...
Στον Μαρξισμο, η ΥπερΑληθεια των Ταξικων Διαφορων
δεν αναγνωριζει ΚΑΝ αλλη Αληθεια (οπως των Εθνικων Διαφορων).
Ουτε καν δεχεται την υπαρξη τους ....

Ποιος μαρξισμός και κουραφέξαλα..Εδω έχουμε καπιταλισμό και οι μισοί γύρω μου έχουν κομμένη ΔΕΗ (την οποία συνέδεσαν παράνομα μέχρι νεοτέρας),αλλά οι οίκοι μας αναβαθμίζουν..Για βγες Αθήνα μια βόλτα μετά τις έντεκα..Η κανε μια βόλτα Δευτέρα πρωί στις 7 που θα έπρεπε να γίνεται ο μαύρος χαμός από Αλεξάνδρας και Πατησίων να δεις τι παίζει...Θα νομίζεις ότι είναι Αύγουστος..
Έχουμε ειρήνη και επικρατεί τέτοιο χάλι; Είμαστε σίγουροι γι αυτό;

Να κάνω μια απλή ερώτηση περιμένοντας μια απλή απάντηση;

Σύμφωνα με το παρελθόν τους σε σχέση με την χώρα μας (Γερμανία-Τουρκία),για ποιον λόγο οι πρώτοι είναι φίλοι μας και οι δεύτεροι εχθροί μας;

Τζάμπα γκάριζε ο Πρέκας στο ''ΟΧΙ'';..Τον εκτόπισε τόσο απλά ο Παπαμιχαήλ με τον ''Παπαφλέσσα'';.

Κρίμα..Αυτά είναι αδικίες. :)

Ουτε οι Γερμανοι, ουτε οι Τουρκοι ειναι φιλοι μας.
Δεν ξερω για τους λαους ... αλλα οι κυβερνησεις τους μας θεωρουν "παρενεργειες" αυτου του κοσμου.
Οι ιδιοι, μεταξυ τους, ειναι πατροπαραδοτοι φιλοι απο τον Β Παγκοσμιο πολεμο (οσο φιλοι ειναι δυο λυκοι).
Αλλα εγω επιμενω ...

Ολοι αυτοι που ειναι στους δρομους χωρις ρευμα ... ο Τουρκος θα ρθει και θα τους επαναφερει το ρευμα ?
Εχεις διαβασει ποσα επιπλεον δις φορων επεβαλε ο Σουλτανος (μονο μεσα στο 2017-2018) για να προωθησει
τις εξοπλιστικες του αλαζονειες ?

Last edited:

Ουτε οι Γερμανοι, ουτε οι Τουρκοι ειναι φιλοι μας.
Δεν ξερω για τους λαους ... αλλα οι κυβερνησεις τους μας θεωρουν "παρενεργειες" αυτου του κοσμου.
Οι ιδιοι, μεταξυ τους, ειναι πατροπαραδοτοι φιλοι απο τον Β Παγκοσμιο πολεμο (οσο φιλοι ειναι δυο λυκοι).
Αλλα εγω επιμενω ...

Ολοι αυτοι που ειναι στους δρομους χωρις ρευμα ... ο Τουρκος θα ρθει και θα τους επαναφερει το ρευμα ?
Εχεις διαβασει ποσα επιπλεον δις φορων επεβαλε ο Σουλτανος (μονο μεσα στο 2017-2018) για να προωθησει
τις εξοπλιστικες του αλαζονειες ?

Κοίτα..Εγώ με τον μέσο Γερμανό και τον μέσο Τούρκο δεν έχω τίποτα να χωρίσω..
Έχω να χωρίσω πολλά όμως με εκείνους που με βάζουν και τρώγομαι μαζί τους με σκοπό την προώθηση των υποχθόνιων σχεδιων τους..Πες το εξοπλιστικά,πες το μίζες που προέρχονται από αυτά κ.ο.κ..

Είμαι δηλαδή σε φάση να τους συγχωρήσω τις φρικαλεοτητες που προκάλεσαν (και οι δυο) στο παρελθόν (οι Γερμανοί συνεχίζουν σε οικονομικό επίπεδο) και να ζήσω αρμονικά μαζί τους..
Όχι στο σημείο να γίνω κουμπάρος με έναν από αυτούς (αλάργα και αγαπημένοι), αλλά σε πιο διακριτικό επίπεδο..

Untitled-4_7.jpg

Κοίτα..Εγώ με τον μέσο Γερμανό και τον μέσο Τούρκο δεν έχω τίποτα να χωρίσω..
Έχω να χωρίσω πολλά όμως με εκείνους που με βάζουν και τρώγομαι μαζί τους με σκοπό την προώθηση των υποχθόνιων σχεδιων τους..Πες το εξοπλιστικά,πες το μίζες που προέρχονται από αυτά κ.ο.κ..

Είμαι δηλαδή σε φάση να τους συγχωρήσω τις φρικαλεοτητες που προκάλεσαν (και οι δυο) στο παρελθόν (οι Γερμανοί συνεχίζουν σε οικονομικό επίπεδο) και να ζήσω αρμονικά μαζί τους..
Όχι στο σημείο να γίνω κουμπάρος με έναν από αυτούς (αλάργα και αγαπημένοι), αλλά σε πιο διακριτικό επίπεδο..

Untitled-4_7.jpg

Μα ούτε και ο Καραμανλής είχε τίποτα να χωρίσει με το μέσο Τούρκο Πρωθυπουργό, γιατί να μη γίνει κουμπάρος του;

Τελικά δε μας έχεις πει, ποια είναι κατά τη γνώμη σου η ενδεδειγμένη πολιτική του ελληνικού κράτους έναντι της Τουρκίας;

Μα ούτε και ο Καραμανλής είχε τίποτα να χωρίσει με το μέσο Τούρκο Πρωθυπουργό, γιατί να μη γίνει κουμπάρος του;

Τελικά δε μας έχεις πει, ποια είναι κατά τη γνώμη σου η ενδεδειγμένη πολιτική του ελληνικού κράτους έναντι της Τουρκίας;

Ναι το ξέρω ότι δεν έχει να χωρίσει ο Καραμανλής και ο κάθε Καραμανλής με τον μέσο Τούρκο Πρωθυπουργό..Η έχθρα συντηρείται στα μάτια του ανυποψίαστου μέσου πολίτη.Τον λόγο τον ανέφερα πιο πάνω..

Τώρα για την ενδεδειγμένη πολιτική του ελληνικού κράτους έναντι της Τουρκίας,όπως χαρακτηριστικα λες δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη..Αγνοώ πολλά από το παρασκήνιο.(deals με οπλεμπορους και άλλα πολλά).
Μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητος όμως ότι διαφωνώ με την πολιτική του ελληνικού κράτους έναντι των ίδιων της των πολιτών..Δεν μπορεί να πανηγυρίζεις σαν κράτος επειδή έχεις ένα παιδί σε κάποιο ακριτικό μέρος που κάνει παρέλαση ενώ εσύ σαν κράτος το έχεις προκαλέσει όλο αυτό με τις πολίτικες σου,οι οποίες προκάλεσαν όλη αυτή την αστικοποίηση..

Ποια είναι τα κίνητρα που δίνει το σύγχρονο ελληνικό κράτος όσον αφορά την αξιοπρεπή διαβίωση των πολιτών του σε κάποια ακριτική περιοχή;

Όλοι ξέρουμε πως πρέπει να αντιμετωπιστεί κάποιος που κάνει bullying.

Ναι το ξέρω ότι δεν έχει να χωρίσει ο Καραμανλής και ο κάθε Καραμανλής με τον μέσο Τούρκο Πρωθυπουργό..Η έχθρα συντηρείται στα μάτια του ανυποψίαστου μέσου πολίτη.Τον λόγο τον ανέφερα πιο πάνω..

Τώρα για την ενδεδειγμένη πολιτική του ελληνικού κράτους έναντι της Τουρκίας,όπως χαρακτηριστικα λες δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη..Αγνοώ πολλά από το παρασκήνιο.(deals με οπλεμπορους και άλλα πολλά).
Μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητος όμως ότι διαφωνώ με την πολιτική του ελληνικού κράτους έναντι των ίδιων της των πολιτών..Δεν μπορεί να πανηγυρίζεις σαν κράτος επειδή έχεις ένα παιδί σε κάποιο ακριτικό μέρος που κάνει παρέλαση ενώ εσύ σαν κράτος το έχεις προκαλέσει όλο αυτό με τις πολίτικες σου,οι οποίες προκάλεσαν όλη αυτή την αστικοποίηση..

Ποια είναι τα κίνητρα που δίνει το σύγχρονο ελληνικό κράτος όσον αφορά την αξιοπρεπή διαβίωση των πολιτών του σε κάποια ακριτική περιοχή;

Το ότι η ελληνοτουρκική διαμάχη συντηρείται από τις κακές ιμπεριαλιστικές χώρες για να μας πουλάνε τα όπλα τους είναι μια καραμέλα που εισήγαγε το τιμημένο ΚΚΕ τη δεκαετία του 70 και δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική. Παραβλέπει το γεγονός ότι η Τουρκια πλέον ελάχιστα όπλα αγοράζει από το εξωτερικό γιατί τα παράγει η ίδια, η δε Ελλάδα δεν αγοράζει τίποτα εδώ και πολλά χρονια, πριν ακόμα από την Κρίση.

Το ελληνικό κράτος έδινε αρκετά κίνητρα για τους κατοικους μικρών νησιών προ μνημονίου, αλλα οι εταίροι μας αδυνατούν να καταλάβουν γιατί να θέλει κανεις να ζει στους Αρκούς η το Φαρμακονήσι και τα κατάργησαν με μια μονοκοντυλιά.

Όλοι ξέρουμε πως πρέπει να αντιμετωπιστεί κάποιος που κάνει bulling.

Για ρώτα έναν δικό μας ένστολο η τουλάχιστον κάποιον που είναι μέσα στα πράγματα...Πόσες παραβιάσεις του Τουρκικού εναέριου χώρου την ημέρα κάνουν τα δικά μας αεροπλάνα και εδώ είμαστε..

Τώρα γιατί εμείς μαθαίνουμε μόνο τα δικά τους τα χαμπέρια είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο..
Να υποθέσω ότι και οι Τούρκοι πολίτες 'ενημερωνονται' μονόπλευρα όπως και εμείς.

Για ρώτα έναν δικό μας ένστολο η τουλάχιστον κάποιον που είναι μέσα στα πράγματα...Πόσες παραβιάσεις του Τουρκικού εναέριου χώρου την ημέρα κάνουν τα δικά μας αεροπλάνα και εδώ είμαστε..

Τώρα γιατί εμείς μαθαίνουμε μόνο τα δικά τους τα χαμπέρια είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο..
Να υποθέσω ότι και οι Τούρκοι πολίτες 'ενημερωνονται' μονόπλευρα όπως και εμείς.

Οι παραβιάσεις που κάνουν τα δικά μας αεροπλάνα, αν κάνουν και δεν είναι αστικός μύθος, έχουν μια διαφορα από τις τουρκικες. Δεν εντάσσονται σε πλαίσιο αμφισβήτησης της κυριαρχίας ενός ξένου κράτους γιατί εμείς δε διεκδικούμε τίποτα από την Τουρκια. Αν ένα ελληνικό αεροπλάνο πετάξει πάνω από τη Σμύρνη αυτό δε σημαίνει ουσιαστικά τίποτα, γιατί η Ελλάδα δε διεκδικεί τη Σμύρνη. H Τουρκια όμως...

Το ότι η ελληνοτουρκική διαμάχη συντηρείται από τις κακές ιμπεριαλιστικές χώρες για να μας πουλάνε τα όπλα τους είναι μια καραμέλα που εισήγαγε το τιμημένο ΚΚΕ τη δεκαετία του 70 και δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική. Παραβλέπει το γεγονός ότι η Τουρκια πλέον ελάχιστα όπλα αγοράζει από το εξωτερικό γιατί τα παράγει η ίδια, η δε Ελλάδα δεν αγοράζει τίποτα εδώ και πολλά χρονια, πριν ακόμα από την Κρίση.

Το ελληνικό κράτος έδινε αρκετά κίνητρα για τους κατοικους μικρών νησιών προ μνημονίου, αλλα οι εταίροι μας αδυνατούν να καταλάβουν γιατί να θέλει κανεις να ζει στους Αρκούς η το Φαρμακονήσι και τα κατάργησαν με μια μονοκοντυλιά.

Κι όμως..Εγώ θυμάμαι από τα 90's τα ρεπορτάζ με μεταφορές ασθενών με ελικόπτερο..Ούτε την στοιχειώδη ιατρική περίθαλψη δεν είχαν..Ποια κονδύλια ;
Και αν υπήρχαν τα κονδύλια που λες για ποιον λόγο τα κατηργησαν οι 'εταίροι' μας..
Τελικά μόνο οι Τούρκοι θέλουν το κακό μας;

Αυτό το δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα είναι άλλη μια καραμέλα. Η Ελλάδα έχασε όλα τα παράλια με ελληνικό πληθυσμό και πολιτισμό. Με νύχια και με δόντια κρατάμε τα νησιά. Το να πετάει κάποιος δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, είναι μια αντίδραση μέσα στο υποτίθεται ουμανιστικό και πανανθρώπινο ιδεώδες. Η πραγματικότητα είναι άλλη.

H πραγματικότητα είναι σίγουρα άλλη και η ιστορία γράφεται με αίμα.

Δυστυχώς αλλά έτσι είναι.

Status
Not open for further replies.