Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Ευκολότερα θα πάρουμε τις Γερμανικές αποζημιώσεις παρά τα Ελγίνεια. Δηλαδή τίποτα δεν θα πάρουμε αλλά λέμε.

Αν ως το Πάσχα σκάσει είδηση επιστροφής 5,2 δις απο τους Γερμανούς, όχι απο την ΕΕ, πιείτε ένα τσίπουρο στην υγειά μου :))

Έχω μισό μπουκάλι "Ηδονικό" στην κάβα μου, αν γίνει κάτι τέτοιο θα το αδειάσω!

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Αν ως το Πάσχα σκάσει είδηση επιστροφής 5,2 δις απο τους Γερμανούς, όχι απο την ΕΕ, πιείτε ένα τσίπουρο στην υγειά μου :))

5.2 δις για ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποσο των γερμανικων αποζημιωσεων ?
Η απλα μια ενδειξη καλης θελησης ? Μια μπροσταντζα (ας πουμε).

Τοσο λιγοι ειναι ?

Τεσπα, δεν γνωριζω το ακριβες συνολικο ποσο (αποζημιωσεων)
γιατι ο καθε αρθρογραφος αμολαει τον δικο του "υπολογισμο".

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής τουρκικής εφημερίδας Yeni Safak έχει "τραβήξει" τα βλέμματα καθώς αναφέρεται σε σενάριο πολέμου που έχουν "στήσει" οι ΗΠΑ στο Αιγαίο ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία.

Αμερικανικό "απόρρητο" σενάριο πολέμου Ελλάδας - Τουρκίας στο Αιγαίο

Μετα τις δημοτικες εκλογες που μαλλον εχασε απλα τις εντυπωσεις και οχι εκλογικη δυναμη ο Ερντογαν θα φανει αν τα γαβγισματα τοσο καιρο ηταν μονο για τις εκλογες ή οντως θα συνεχισει στην ιδια πολιτικη απεναντι σε εμας και την Κυπρο.

Να δουμε αν καλοκαιριατικα θα ηρεμησουμε - απαραιτητο για τον τουρισμο μας- ή αν τσαμπα εκανε συναντησεις ο Αλεξης μαζι του για τον ηρεμησει....

Μα δεν θα αλλάξει τίποτα, γιατί αυτή είναι η πάγια πολιτική της Τουρκίας εδώ και δεκαετίες. Ο Ερντογάν φωνάζει λίγο παραπάνω, οι προηγούμενοι απλά έκαναν τις παραβιάσεις στα σιωπηλά.

Η μόνη διαφορά που έχει ο Ερντογκάν με τους άλλους, είναι ότι τα έβαλε και με την κακή δύση.

Όσον αφορά τον υπερεθνικισμό ίδια σκ@τ@ είναι όλοι τους.

Άμα φίλε Ανδρέα δεν υπάρχουν συνταρακτικές ειδήσεις π.χ πυρκαγιές,σεισμοί, τρόικα κ.τ.λ σίγουρα θα το κάνουν σήριαλ το θερμό επεισόδιο με την Τουρκία γιατί ανεβάζουν την τηλεθέαση .

Αγγλία - Γαλλία είχαν κάνει θερμό επεισόδιο για τα ψάρια που ψαρεύουν ανάμεσα στις περιοχές τους..

Θα μπορούσαμε και εμείς! :laugh:

Eμείς είμαστε τα καλά παιδιά της τάξης, Κυρία κυρία Μέρκελ, Κύριε Τραμπ εγώ κάθομαι ήσυχος να παρακολουθήσω το μάθημα και ο πισινός μου με παρενοχλεί με τσιμπάει! Να έχω και αποδείξεις:
5c9b4c2e825e6346b60b4254.PNG

Status
Not open for further replies.