chrisssb
Μέλος Σωματείου
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......
Δεν ξέρω που συχνάζεις και ποιους ανθρώπους συναναστρέφεσαι που λένε ότι η χώρα μας πρέπει να "γαβγίζει και να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο με τσαμπουκάδες".
Πάντως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλοϊκά όσο τα παρουσιάζεις.
Με την πιπίλα ότι οι Τούρκοι προκαλούν για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης μια χαρά γκριζάρανε ένα σωρό περιοχές στο Αιγαίο (που ανήκει στα ψάρια του).
Καμιά φορά όταν λες "μέχρις εδώ" και σταματάς τον τσαμπουκά του άλλου, γλιτώνεις πολύ χειρότερα.
Αν είχαν σταματήσει το Χίτλερ νωρίτερα για παράδειγμα, μπορεί να είχε γλυτώσει ο κόσμος ένα αιματοκύλισμα .
Αν του την είχαν πέσει το 37 ας πούμε, πριν χτίσει όλη τη μηχανή του αίσχους.
Αλλά καλά όλα αυτά, μπορεί και να μην τα σκέφτηκες. Δεν πειράζει.
Πάντως και κάποιος θίχτηκε, και το ανέφερε.
Τους βλέπω γύρω μου πολλά χρόνια πολλούς ανθρώπους που δυσσαρεστούνται από τη ελληνική στάση και θέλουν να ανάψουν τα αίματα.
Λεκτικά τουλάχιστον, είναι έτοιμοι για πόλεμο.
Κατά κανόνα είναι άνθρωποι μετά ή στο όριο της επιστρατεύσιμης ηλικίας.
Υπάρχει κάποιος που να μην "ξέρει", άκουσε κλπ. κάποιον ένδοξο λοκατζη, οϋκά κλπ. που να έκοβε τουρκικά αυτιά;
Μόνο σε μένα πετυχαίνουν διάφοροι τέτοιοι τύποι;
Ο μπούλης του Τσίπρα μας είπε πως τα Σκόπια θα ήταν 20 λεπτά υπόθεση.
Έδειξα ή υπονόησα κάποιον από τους συνομιλούντες και ζητούνται εξηγήσεις;
Αν κάποιος είχε θιχτεί θα το ανέφερε.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Δεν ξέρω που συχνάζεις και ποιους ανθρώπους συναναστρέφεσαι που λένε ότι η χώρα μας πρέπει να "γαβγίζει και να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο με τσαμπουκάδες".
Πάντως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλοϊκά όσο τα παρουσιάζεις.
Με την πιπίλα ότι οι Τούρκοι προκαλούν για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης μια χαρά γκριζάρανε ένα σωρό περιοχές στο Αιγαίο (που ανήκει στα ψάρια του).
Καμιά φορά όταν λες "μέχρις εδώ" και σταματάς τον τσαμπουκά του άλλου, γλιτώνεις πολύ χειρότερα.
Αν είχαν σταματήσει το Χίτλερ νωρίτερα για παράδειγμα, μπορεί να είχε γλυτώσει ο κόσμος ένα αιματοκύλισμα .
Αν του την είχαν πέσει το 37 ας πούμε, πριν χτίσει όλη τη μηχανή του αίσχους.
Αλλά καλά όλα αυτά, μπορεί και να μην τα σκέφτηκες. Δεν πειράζει.
Πάντως και κάποιος θίχτηκε, και το ανέφερε.