Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Εγω ΕΙΜΑΙ χαζος ... το λεω .... δηλαδη, τι νοημα εχει να ντρεπομαι, ποσο πια ?
(το 1996, στο τεστακι της MENSA εβγαλα 118, σημερα πρεπει να βρισκομαι βενθικη ζωνη)

Ομως ΚΑΝΕΙΣ δεν απαγορευει στο φορουμ να βαλει IQ control (οπως λεμε face control)
σε ποστ η ενοτητες (ολοκληρες). Και ο καθεις στον παγκο του (εγω, στο Star Wars νημα
και τελειωσε !)

Το κακο ξεκιναει απο τον αχταρμα. ΟΛΟΙ οι καλοι χωρανε ! Εμ δεν χωρανε. Το λεω ευθαρσως,
αφου ειμαι 10 χρονια στο φορουμ ... ΚΟΨΤΕ ολοκληρη της ενοτητα του Lounge ! OΛΟΚΛΗΡΗ !
(μεσα στην οποια εχω τα καλυτερα ποστ, αυτα που μοχθησα περισσοτερο να συγγραψω,
ομως απο καπου πρεπει να γινει μια αρχη ...). Ολοι μετα θα μπουν στην θεση τους,
την οργανικη τους θεση (και κατα IQ, και κατα EQ, και κατα ραδικιου ...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Δεν θελει πολυ σκεψη τι κανουμε. Αυτο που ειχε προαναγγειλει ο Ανδρεας για το Χορα.

Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Εδώ φοβούμαστε να πούμε ανοικτά τον σχετικό όρο (casus beli) ως απειλή, και εσύ λες ότι θα φτάσουμε και σε βύθιση;
Αλήθεια, το να θέσει έτσι σαφώς και σταράτα η χώρα μας κόκκινες γραμμές ως causae beli, θεωρείται ότι "ανάβει τα αίματα";
Τι δεν "ανάβει τα αίματα", αλήθεια; Το "προσποιθηθείτε ότι κοιμάστε", μήπως;

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Εγω ΕΙΜΑΙ χαζος ... το λεω .... δηλαδη, τι νοημα εχει να ντρεπομαι, ποσο πια ?
(το 1996, στο τεστακι της MENSA εβγαλα 118, σημερα πρεπει να βρισκομαι βενθικη ζωνη)

Ομως ΚΑΝΕΙΣ δεν απαγορευει στο φορουμ να βαλει IQ control (οπως λεμε face control)
σε ποστ η ενοτητες (ολοκληρες). Και ο καθεις στον παγκο του (εγω, στο Star Wars νημα
και τελειωσε !)

Το κακο ξεκιναει απο τον αχταρμα. ΟΛΟΙ οι καλοι χωρανε ! Εμ δεν χωρανε. Το λεω ευθαρσως,
αφου ειμαι 10 χρονια στο φορουμ ... ΚΟΨΤΕ ολοκληρη της ενοτητα του Lounge ! OΛΟΚΛΗΡΗ !
(μεσα στην οποια εχω τα καλυτερα ποστ, αυτα που μοχθησα περισσοτερο να συγγραψω,
ομως απο καπου πρεπει να γινει μια αρχη ...). Ολοι μετα θα μπουν στην θεση τους,
την οργανικη τους θεση (και κατα IQ, και κατα EQ, και κατα ραδικιου ...)

Με 118 είσαι πολύ πάνω από τον μέσο όρο (Ά εθνική και βάλε!)

Επίσης είσαι πάνω από τον μέσο όρο όσων έχουν 3βάθμια εκπαίδευση (110) στην Ευρώπη.

Stop bitching λοιπόν. :2thumb22sup:

Πάντως και εγώ παρατηρώ πολύ συχνά αυτό που αναφέρει ο Andre.
Όρεξη βέβαια για βαρυγδουμπες κουβέντες χωρίς κάτι συγκεκριμένο ως πρόταση.
Και όταν λέω συγκεκριμένα εννοώ κατάθεση απόψεων για το πως πρέπει να αντιδρά η χώρα μας στις προκλήσεις των Τούρκων.
Εντάξει ακούω για ανοησίες του τύπου να βγάλουμε τον στόλο και να πάρουμε την πόλη αλλά θέλω να πιστεύω πως εδώ δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο.
Για τι μιλάμε όμως;

Εντάξει ακούω για ανοησίες του τύπου να βγάλουμε τον στόλο και να πάρουμε την πόλη αλλά θέλω να πιστεύω πως εδώ δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο.
Για τι μιλάμε όμως;

Για την τύχη τουρκικού εξορυκτικού που εισέρχεται στα νερά μας, ίσως; Ή το έχουμε λύσει το πώς αντιδρούμε εκεί και ήδη καταστρώνουμε και σχέδια για την ανακατάληψη της Πόλης;

Για την τύχη τουρκικού εξορυκτικού που εισέρχεται στα νερά μας, ίσως; Ή το έχουμε λύσει το πώς αντιδρούμε εκεί και ήδη καταστρώνουμε και σχέδια για την ανακατάληψη της Πόλης;

Εισέρχεται και φεύγει η αράζει και ξεκινά τις τρύπες;

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Προς το παρόν λεονταρίζει με μπες-βγες και βαρύγδουπες δηλώσεις..Το θέμα είναι τι γίνεται αν και όταν το τρυπάνι πιάσει βυθό.
Συνεπώς τους λεονταρισμους πως τους αντιμετωπίζουμε;

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Εδώ ούτε καν για τα συγκρουόμενα πλοία δεν έχουμε σχέδιο.

Άντε να σε πάρουν στα σοβαρά.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Με 118 είσαι πολύ πάνω από τον μέσο όρο (Ά εθνική και βάλε!)

Επίσης είσαι πάνω από τον μέσο όρο όσων έχουν 3βάθμια εκπαίδευση (110) στην Ευρώπη.

Stop bitching λοιπόν. :2thumb22sup:

Καπου ακουσα οτι καθε δεκαετια το IQ πεφτει 4-5 ποντους κατω.
Αλλα δεν θυμαμαι που (το διαβασα). ΟΛΑ ... ειναι ΧΡΟΝΟΣ ... δυστυχως ! :nounder:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Καπου ακουσα οτι καθε δεκαετια το IQ πεφτει 4-5 ποντους κατω.
Αλλα δεν θυμαμαι που (το διαβασα). ΟΛΑ ... ειναι ΧΡΟΝΟΣ ... δυστυχως ! :nounder:

Εξαρτάται τι ζωή κάνεις.

Με τις ασχολίες σου, δεν νομίζω.

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Προς το παρόν λεονταρίζει με μπες-βγες και βαρύγδουπες δηλώσεις..Το θέμα είναι τι γίνεται αν και όταν το τρυπάνι πιάσει βυθό.

Nικο (επειδη εσυ τα ξερεις καλυτερα)

εξειδικευμενο software εξορυξης εχουν μονο ΗΠΑ, Ρωσια, Γαλλια, Ιαπωνια και Σουηδια ?
Και οι αμερικανοι βρισκονται τουλαχιστον μια ταξη μεγεθους παραπανω (στο software) ?

Ενημερωσε μας λιγο ... (γιατι δεν θυμαμαι)

Προφανώς δεν αναφέρομαι σε απλή διέλευση. Αν κάνει σε εμάς αυτό που ετοιμάζεται να κάνει σήμερα νοτίως της Κύπρου, για παράδειγμα.
Δηλαδή η βαβούρα δεν έχει σχέση με τους λεονταρισμούς που κρατούν εδώ και χρόνια αλλά για ένα υποτιθέμενο σενάριο...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Σοβαρά συζητώ.
Αν η ειρωνεία είναι η μόνη σου απάντηση τότε να μην το συνεχίσω

Ειρωνεία?

Κυριολεκτικά μιλάω. Αυτό γίνεται και είναι γεγονός.

Έβαλα ένα βίντεο όπου τουρκικό σκάφος της ακτοφυλακής εμβολίζει το Γαύδος.

Τι απάντηση υπήρξε? Θυμάσαι?

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που σου απάντησα.

Αν σου φαίνεται αστεία σαν αντίδραση, δεν φταίω εγώ. Και μένα αστεία μου φαίνεται, αλλά αυτή είναι.

Αν θέλεις κάτι παραπάνω όπως εγώ, τότε μάλλον σε πιάνει και εσένα το σχόλιο του andre.

Re: Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Συνεπώς τους λεονταρισμους πως τους αντιμετωπίζουμε;

Τους λεονταρισμούς τους αγνοούμε, αλλά το να μπαίνει τρυπάνι σε ξένα χωρικά ύδατα δεν είναι λεονταρισμός, είναι κανονική εισβολή. Οπότε ναι, κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουν και τα κανόνια.

Status
Not open for further replies.