Φοβάμαι ότι έχει την παράδοση υπέρ του! Άλλον εκτός εκείνου του Κάρτερ (του φυστικά), που να έχασε δεύτερη εκλογή δεν θυμάμαι την τελευταία 35ετία.
Δε μπορείς να πεις όμως, σέβεται τα μπάνια του λαού.. Μετά το Δεκαπενταύγουστο λέει..
Τα ματάκια μου διαβάζουν πληροφορίες ότι ο Μητσοτάκης σκέφτεται να εκδώσει τους 8 Γκιουλενιστές στην Τουρκία.
Τα ματάκια μου διαβάζουν πληροφορίες ότι ο Μητσοτάκης σκέφτεται να εκδώσει τους 8 Γκιουλενιστές στην Τουρκία.
Εγώ βέβαια αντιλαμβάνομαι τα πράγματα τελευταίος από όλους η γυναίκα μου με κορροιδεύει ότι δεν μπορώ να ψυχολογήσω κανέναν.
Μάλλον η Γερμανοί τον ωθούν να κάνει ένα βήμα καλής θέλησης στην Τουρκία (αφού το δημοσιεύμα προέρχεται απο την diewelt αρχικά τα σαίνια δημοσιογράφοι δίνουν την γραμμή της Γερμανίας στον δικό μας...
Πάλι με κατεβασμένα τα παντελόνια να μας κορροιδεύουν,
μας βλέπω....
http://www.topontiki.gr/article/334185/die-welt-ta-ripsokindyna-paihnidia-toy-erntogan-stin-kypro
Παράκληση σε όλους αν είναι όταν βάζετε ένα link να αναφέρετε τι λέει το link και την γνώμη σας. Αν ήταν να πετάμε τα link έτσι στην μάπα καθενός χωρίς οδηγίες δεν χρειάζεται το forum και η συζήτηση.
Νίκο ,δεν νομίζω .
Η δική μου άποψη είναι ότι ο Ερντι προσπαθεί να αποκομίσει τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη από την ανακατοσούρα που προκαλεί στη Ν.Α πτέρυγα του ΝΑΤΟ και γενικότερα στην Α. Μεσόγειο .
Εκείνο επίσης που μου κάνει εντύπωση είναι η στάση του Ισραήλ, που μοιάζει σαν να κάνει υπομονή μέχρι να <σκάσει> .Παρατηρώ οτι όσο ανεβάζουν τις εντάσεις οι Τούρκοι ,τόσο το Ισραηλ αδιαφορεί ή έχει εξαιρετικά χαμηλούς τόνους .
Εκτός αν έχει αποφασισθεί η απομάκρυνση της Τουρκίας και το έχει καταλάβει και η Τουρκία ,οπότε ψάχνει αφορμή .
Η Welt λέει ότι στην Τουρκία έχουν ελπίδες ότι η νέα Ελληνική Κυβέρνηση θα εκδώσει τους 8 "γκιουλενιστές". Δηλαδή αυτό πιστεύουν οι Τούρκοι. Φέξε μου και γλίστρησα...
Die Welt (η κοσμάρα, αφού ο κόσμος είναι θηλυκός για τους Γερμανούς) είναι γνωστή συντηρητική εφημερίδα. Κάτι τους έχουν πει να πουν. Σιγά μην τα σκέφτονται και μόνοι τους. Δεν ρπιτρέπονται τέτοια πράγματα σε μεγάλες εφημερίδες.
Die Welt (η κοσμάρα, αφού ο κόσμος είναι θηλυκός για τους Γερμανούς) είναι γνωστή συντηρητική εφημερίδα. Κάτι τους έχουν πει να πουν. Σιγά μην τα σκέφτονται και μόνοι τους. Δεν επιτρέπονται τέτοια πράγματα σε μεγάλες εφημερίδες.
Ας ελπισουμε να χασει τον επομενο χρονο τις εκλογες .
Κανεις δεν κερδιζει με δαυτον στην εξουσια εκτος των Ρωσων και Τουρκων με τους οποιους φαινεται να ειναι δεμενος.
Εξαρταται τι σημανει πια "συντηριτικη" στις μερες μας... γιατι εχουμε γινει μαλια κουβαρια ολοι και οι μεν και οι δε, και λεμε ενα "συντηρητικοι" και ξεκαθαρισαμε.
τεσπα...Δεν πιστευω οτι ο Μητσοτακης τζουνιορ θα εκδωσει τους γκιουλενιστες. Βεβαια δε δινω δεκαρα για τους γκιουλενιστες οπως ο καθενας μας και επισης και ο τζουνιορ πιστευω, γιατι εινα απλα μια σεχτα. Αλλα δεν προεκιται για το ποιοι ειναι οι γκιουλενιστες. Προκειται για το ποιοι ειμαστε εμεις.
Ευελπιστω με αυτη τη νεα κυβερνηση. Και δεν ειμαι της "φιλοσοφιας" στυς στραβους ο μονοφθαλμος.
Ειδωμεν
Εξαρταται τι σημανει πια "συντηριτικη" στις μερες μας... γιατι εχουμε γινει μαλια κουβαρια ολοι και οι μεν και οι δε, και λεμε ενα "συντηρητικοι" και ξεκαθαρισαμε.
...
Γράφτηκε σέ προηγούμενο πόστ ότι πολλοί από τήν Ρωσία καί τήν Τουρκία είναι κερδισμένοι άπό τήν πολιτική τούΤράμπ. Επίσης καί οί Αμερικανοί δισεκατομμυριούχοι καί γενικά οί πλούσιοι.
Υπάρχουν άλλοι πού είναι δισεκατομμυριούχοι καί ζητούν νά φορολογηθούν δίκαια πληρώνοντας περισσότερο φόρο!! Αβυσσος ή ψυχή τού άνθρώπου καί άδικη ή νομοθεσία πού έπιτρέπει στούς "ίκανότερους"ίσχυρότερους τού κόσμου τούτου νά εκμεταλλεύονται τό σύστημα καί νά πλουτίζουν είς βάρος τών συνανθρώπων είτε μέ "νόμιμο" τρόπο άφού δέν πληρώνουν αυτά πού πρέπει είτε μέ τήν βία καί τήν δωροδοκία εκμεταλλευόμενοι τήν άνάγκη καί πολλές φορές τόν φόβο τών πολλών γιά διαφορετικούς λόγους..πάντως ό Στρίγλις πρότεινε νά φορολογούνται μέ 70% οί έχοντες πού τό θεωρώ δίκαιο...τό έφάρμοζανε στη Σουηδία γιά νά έχουνε δίκαιο κράτος.Πιστεύω πώς έάν εξελιχτούν οί Ανθρωποι θά τό θεωρούνε ντροπή νά κατέχουν μεγάλο πλούτο είς βάρος τού κοινωνικού συνόλου,γνώρισα καί γνωρίζω πολλού πού ήδη κοροιδεύουν στήν κυριολεξία τούς μεγαλοαστούς ίδιαίτερα αυτούς πού τό δείχνουν στήν Σκανδιναυία πού έζησα πολλά χρόνια,εκεί αξιολογούν πολύ διαφορετικά τόνΑνθρωπο.Ελπίζω καί πιστεύω στήν Ανθρώπινη Νόηση.
https://www.businessnews.gr/el/kosm...tero-lene-oi-disekatommyrioyhoi-stis-ipa.html
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.