Τον ΛΑ πως και τον καταλαβες αμεσως ;Ααααα.............:ernaehrung004:
Τον ΛΑ πως και τον καταλαβες αμεσως ;
Σε κίνδυνο η οικονομία της Κύπρου
του Γ. Δελαστίκ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22792&subid=2&pubid=63243110
Ε, ναι...αφού μόλις μυρίστηκε καταστροφή και κρίση, έσπευσε...
Παιδί της περίφημης "Σχολής του Σικάγο" κι αυτός...
Υποθετω πώς ανάλογο '''εμετό'' προκαλεί το ''κελάηδημα'' τού Τουρκικού Υμνου στά γήπεδα της Φενέρ με τις ακραιες σωβινιστικες εικονες τού Μωάμεθ πού σφάζει τούς ''Γκιαούρηδες'' αλλά και απο τά καθάρματα τούς Γκριζους Λύκους οταν δολοφονουσαν Κύπριους αγωνιστές ή όταν φωνάζουν μαζικά πώς οι ''Ελληνες έκαψαν τήν Σμύρνη''...
Να υποθεσω λοιπον πώς οποιος δηλώνει αντεθνικιστής(αν και ξέρω κατι ψευτοαντεθνικιστές τσιράκια τού Μπούς και τού Μπλέρ) αντιμετωπίζει το ίδιο αντεθνικιστικά και σοβινιστικές εκδηλώσεις που προέρχονται απο μερίδα φανατικών άλλων λαών.
Μα Σπύρο μου η καφρίλα δεν έχει σύνορα ούτε θρησκεία!
Και δεν χρειάζεται να είσαι αντεθνικιστής για να μην γουστάρεις τους φασίστες!
Μα Σπύρο μου η καφρίλα δεν έχει σύνορα ούτε θρησκεία!
Και δεν χρειάζεται να είσαι αντεθνικιστής για να μην γουστάρεις τους φασίστες!
Εχω λογους που το γραφω συχνά καλέ μου φίλε...
Και επιμένω...
Οταν καταδικάζεις τον Ανθιμο ,δεν μπορεί να πηγαινεις να συμπαρίστασαι στον αλυτρωτισμό τού Γκρουέφσκι...
Οταν καταδικάζεις τόν αλυτρωτισμό τού Πλεύρη δεν μπορεί νά γράφεις άρθρα οτι δεν υπήρξε γενοκτονια τών Ποντίων.
Εισαι ιδιος με τον κάθε Πλεύρη και ας δηλώνεις και αριστερός...
Και τετοιοι υπάρχουν...
Δεν γινεται νά βγαινεις και να υποστηρίζεις ως αριστερός οτι η αντίσταση τών Ελλήνων στον Ιταλικό φασισμό τού 40 ήταν ''ενδοφασιστικός αγώνας'' και οτι δεν θάπρεπε να πολεμήσουν οι κάτοικοι αυτής τής χώρας ..Αν σκέφτονταν έτσι ,ειδικά προοδευτικοί και αριστεροί άνθρωποι θάταν η χαρά τού Αδόλφου.
Μιλάμε γιά απαράδεκτες θέσεις που στην ουσία ρίχνουν νερό στον μύλο τών σοβινιστών άλλων Χωρών...
Ε αυτή την υποκρισία δεν την ανέχομαι..:ernaehrung004::ernaehrung004:
Ολα τα παραπάνω που αναφερω περιληπτικά ,τάχω παρουσιάσει με ονοματα παλιοτερα.
:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.