eolos68
Established Member
- 28 May 2009
- 136
Κατάλαβες καλά τι έγραψα? Είπα εγώ ότι τα έβαλε ο διοικητής τις βάσης με δική του πρωτοβουλία?
Άλλη φορά πριν αρχίζεις με άκομψο τρόπο τις επικρίσεις να διαβάζεις πιο προσεκτικά.![]()
Διακοπή ρεύματος οποτε δεν μπόρεσα να απαντήσω νωρίτερα
Διαβάζω πάντα πολύ προσεκτικά πριν απαντήσω.
Στο post σου σε δέκα γραμμές επιρρίπτεις την ευθύνη στον Χριστόφια και την κυβέρνηση του για το συμβάν.
Φροντίζεις μάλιστα χρησιμοποιώντας bold χαραχτήρες να περάσεις το πολιτικο σου μήνυμα.
Πάγια τακτική των δυο μεγάλων κομματων στην Κύπρο να εκμεταλλεύονται καταστάσεις για να επιρρίπτουν ευθύνες στο κυβερνών κόμμα.
Θα έχεις προσέξει ότι λέω των "δυο μεγάλων κομματων" και μάλλον θα έχεις καταλάβει ότι δεν ανήκω σε κανένα από τα δυο αλλα και σε κανένα άλλο (δοκίμασε το... θα σου κάνει καλο) λόγο του ότι έχω σιχαθεί τους πάντες.
Επί της ουσίας...
Με την δικη μου λογική ο Χριστόφιας γνώριζε ότι του μετέφεραν οι ειδήμονες για εκρηκτικές ύλες του ΓΕΕΦ.
Οι ίδιοι ειδήμονες (με παχουλούς μισθούς) που με παράκληση του διοικητή της βάσης επισκέφτηκαν το στρατόπεδο για να εξετάσουν τα container. Η απόφαση?.... "να καταβρέχουν τα container με μάνικες για να πέφτει η θερμοκρασία"
Εάν εσένα αυτά δεν σου λένε τίποτα τότε τι να σου πω.
Γνωρίζεις καν ότι η ίδια κατάσταση και χειρότερη επικρατεί και στην Παλώδια???
Εγώ θέλω να δω τους υπαιτιους κρεμασμένους ανάποδα από την πύλη της βάσης Ευαγγέλου Φλωράκη.
Δυο παραιτήσεις δεν μου αρκούν ούτε για ξεκίνημα.
Εάν εξαιρέσω την Πυροσβεστική υπηρεσία που κάνει σοβαρή δουλειά στην Κύπρο οι υπόλοιπες υπηρεσίες είναι γεμάτες από ανίκανους.
Εκτος βεβαια και αν είσαι της γνώμης ότι ο Χριστόφιας έχει πείρα από εκρηκτικές ίλες και ήταν σε θέση να πάρει απόφαση με βάση τα δικά του πορίσματα.
Αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα και να σε βοηθησει να δεις την κατασταση αντικειμενικα και οχι μικροπολιτικα,ολα τα κομματα εχουν εκπροσωπους στην επιτροπη αμυνας της βουλης και δεν δικαιολογειται κανεις να μας λεει οτι δεν γνωριζε.Εκλεγονται και πληρωνονται αδρα ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ,και να ελεγχουν τους παντες και τα παντα που αφορουν την αμυνα.
Επειδή έφερα αντίρρηση στο post του φίλου πιο πάνω αμέσως σχημάτισες την εντύπωση ότι βλέπω την κατάσταση "μικροπολιτικά"
Βλέπεις όμως δεν είμαστε όλοι ίδιοι.