ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Για να "ελαφρωσει" λιγο η κουβεντακαι να καμω λιο πασσαμα ,ο eolos68 θα πρεπει να ειναι Ομονοια και ο Αντωνησ-Κ ΑΠΟΕΛ ,σωστα;

Παιζεται.......εξαρταται και απο το που κατοικουν :smile:

Το σιγουρο ειναι οτι τα Κυπριακα σου θελουν βελτιωση :laugh:

Last edited:
Δυο χρονια δουλεψα Λευκωσια ,εχω συγγενεις Λεμεσσο ,ο προ-προ παππους ηταν Πιτσιλος

Τελος παντων.Αφου ειναι ετσι,θα δεκτουμε την Κυπριακη σου διαλεκτο επιεικως :SFGSFGSF::smile:

ΑΠΟΕΛ ποιος? Που?

Να το παίξω άσσο σήμερα?????:Banane0:

anorthosis.jpg

Μη σε ξεγελά το κίτρινο γαλανόλευκο είναι το χρώμα! :fahne90:

Το αποελ σίγουρα άσσο!

Μάλιστα. Ενώ οι δηλώσεις οι δικές σου και του Χριστόφια ότι πρόκειται περί ακροδεξιών και φασιστικών στοιχείων στέκουν σε κάποια στέρεα βάση?

Του Χριστόφια οι δηλώσεις δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρουν αλλα οι δικες μου στέκουν στην απλή λογική που δεν χρειάζεται να είναι και rocket scientist κάποιος για να την βάλει σε χρήση. Μονο και μονο ακούγοντας τα συνθήματα δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να βγούν συμπεράσματα.

Ξεχνάς φαίνεται ότι πρόκειται για απλούς αυθόρμητους, αγανακτισμένους συμπολίτες μας οι οποίοι διαμαρτυρούνται χωρείς καμία υποκίνηση από κόμματα η οργανωμένους φορείς. Αυτοί έχουν δικαίωμα να φωνάζουν και να εκφράζονται όπως θέλουν ενώ ο Χριστόφιας σαν πρόεδρος τις δημοκρατίας πρέπει να είναι σοβαρός και μετρημένος στις εκφράσεις του. Αλλά πότε ήταν και θα είναι και τώρα??

Ποιον προσπαθείς να πείσεις εμενα η τον εαυτό σου?
Ούτε ο ίδιος δεν το πιστεύεις αυτό αλλα είσαι τόσο πωρωμένος που προτιμάς να εθελοτυφλείς

Σαν γνήσιος κύπριος κομουνιστής αντιλαμβάνεσαι ότι βλέπεις μέχρι την μύτη σου και ότι σε βολεύει.

Θα σε βόλευε αν ήμουν κομμουνιστής. Δεν σε βολεύει να τα ακούς από κάποιο που δεν ανήκει στην αριστερά.
Το ποιος βλέπει μέχρι την μύτη του νομίζω φαίνεται από τις δηλώσεις που κάνει και όσοι διαβάζουν έχουν μυαλό να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Οι ακρότητες ποτε δεν οφέλεσαν (όπως θα έπρεπε να έχεις διδαχθεί από την ιστορία της Κύπρου [αλλα μάλλον στου κουφού την πόρτα...]) και δεν πρόκειται να ωφελέσουν κανένα τώρα.

........τους οποιους θεωρεις οτι ειναι το 25% ....... οπως ειπες στο προηγουμενο σου ποστ; Που ζεις φιλε;

Στη νήσο της μπανανίας φιλε μου αλλα η απορία σου ακριβώς ποια είναι δεν έχω καταλάβει. Αν κάτι που έγραψα δεν σου έκατσε καλά γράψε το ξεκάθαρα
Το 25% σε χάλασε?

Για να "ελαφρωσει" λιγο η κουβεντακαι να καμω λιο πασσαμα ,ο eolos68 θα πρεπει να ειναι Ομονοια και ο Αντωνησ-Κ ΑΠΟΕΛ ,σωστα;

Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Το ποδόσφαιρο δεν με απασχολεί αφού το έχουν μετατρέψει σε ring πολιτικών αντιπαραθέσεων ανεμίζοντας τουρκοκυπριακές σημαίες οι αριστεροί και καίγοντας Κυπριακές σημαίες οι δεξιοί.
Φτου στα μούτρα μας και τους μεν και τους δε.

Στη νήσο της μπανανίας φιλε μου αλλα η απορία σου ακριβώς ποια είναι δεν έχω καταλάβει. Αν κάτι που έγραψα δεν σου έκατσε καλά γράψε το ξεκάθαρα
Το 25% σε χάλασε?

Εσυ ειπες οτι αυτοι που φωναζαν τα συνθηματα ειναι οι ιδιοι που ειπες σε προηγουμενο σου ποστ οτι ειναι το 25%.

Εσενα τι δεν σου εκατσε καλα,ανοιγουμε το στομα μας και οτι βγει;

Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Το ποδόσφαιρο δεν με απασχολεί αφού το έχουν μετατρέψει σε ring πολιτικών αντιπαραθέσεων ανεμίζοντας τουρκοκυπριακές σημαίες οι αριστεροί και καίγοντας Κυπριακές σημαίες οι δεξιοί.

Πες οτι ανεμιζουν Ελληνικες σημαιες οι δεξιοι και θα εισαι πιο πιστευτος.

Μηπως ξερεις και μερικους που καινε Ελληνικες σημαιες ;Λεω τωρα,διοτι φαινεσαι λανθασμενα ενημερωμενος

Καλά, για αυτά που λέω εγώ σου δίνω το δικαίωμα να τα σχολιάζεις όπως καταλαβαίνεις, αλλά, να κατηγορείς τους αριστερούς άδικα δεν θα το ανεχτώ! ! !:furious3:

Αλλά γιατί να ανεχτώ το ψεμα ότι καίνε κυπριακές σημαίες οι δεξιοί???:flipout:

Άσε να το πει κανένας άλλος που πάει στο γήπεδο..:flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Μηπως θα ηταν καλλιτερο να σεβασθουμε την σημερινη επετειο και να τιμησουμε με τη σταση μας τη μνημη οσων χαθηκαν ?.
Ειναι το ελαχιστο που οφειλουμε

Εσυ ειπες οτι αυτοι που φωναζαν τα συνθηματα ειναι οι ιδιοι που ειπες σε προηγουμενο σου ποστ οτι ειναι το 25%.

Εσενα τι δεν σου εκατσε καλα,ανοιγουμε το στομα μας και οτι βγει;

Νομίζω γραφεις απλά για να γραφεις.
Δεν έχετε καν τα κότσια να παραδεχτείτε ότι η ακροδεξιά φώναζε τα συνθήματα που έχω προαναφέρει.
Αυτό έχω γράψει και τίποτα άλλο
Απλά να προκαλείς εντυπώσεις με ανούσια post και τίποτα επί της ουσίας

Πες οτι ανεμιζουν Ελληνικες σημαιες οι δεξιοι και θα εισαι πιο πιστευτος.

Μηπως ξερεις και μερικους που καινε Ελληνικες σημαιες ;Λεω τωρα,διοτι φαινεσαι λανθασμενα ενημερωμενος

Φυσικά ανεμίζουν μονο Ελληνικές σημαίες αφού την Κυπριακή την έχετε χ3σμ3νη

Νομίζω γραφεις απλά για να γραφεις.
Δεν έχετε καν τα κότσια να παραδεχτείτε ότι η ακροδεξιά φώναζε τα συνθήματα που έχω προαναφέρει.
Αυτό έχω γράψει και τίποτα άλλο
Απλά να προκαλείς εντυπώσεις με ανούσια post και τίποτα επί της ουσίας

Αυτο που λεω ειναι οτι απο ολες τες χιλιαδες κοσμου που διαδηλωνει την οργη του αυτες τις μερες,το μονο που σε απασχολει ειναι οι 100-200 ανεγκεφαλοι.Στρουθοκαμηλισμους ειδαμε πολλες φορες.

Ένα δύο, ένα δύο, έλα με ακούτε?? το ups κάνει κάτι παράξενους ήχους και ανάβει μια κόκκινη λάμπα μάλλον έμεινε από μπαταρία. γαμ

Αυτο που λεω ειναι οτι απο ολες τες χιλιαδες κοσμου που διαδηλωνει την οργη του αυτες τις μερες,το μονο που σε απασχολει ειναι οι 100-200 ανεγκεφαλοι.Στρουθοκαμηλισμους ειδαμε πολλες φορες.

Τώρα ίσως καταλήξουμε κάπου..
Καταρχάς πιστεύω ότι οι ανεγκέφαλοι είναι πολύ περισσότεροι αλλα ας το προσπεράσουμε αυτό
Οποτε να το εκλάβω ότι διαφωνείς με τα συνθήματα που έχουν προαναφερθεί από εμενα και τον Αντώνης-Κ?

Τώρα ίσως καταλήξουμε κάπου..
Καταρχάς πιστεύω ότι οι ανεγκέφαλοι είναι πολύ περισσότεροι αλλα ας το προσπεράσουμε αυτό
Οποτε να το εκλάβω ότι διαφωνείς με τα συνθήματα που έχουν προαναφερθεί από εμενα και τον Αντώνης-Κ?

Δεν νομιζω οτι λεγοντας την αποψη μου οτι ειμαστε Ελληνες να εδωσα την εντυπωση σε κανεναν οτι ειμαι υπερ των συνθηματων αυτων.

Αν θες να "καταληξουμε καπου" μεινε στο αρχικο θεμα.

Αλλα αν επειδη εισαι ο Αιολος θα ανοιγεις τους ασκους κατα βουληση να εισαι ετοιμος .......καποιοι εχουν αντιανεμικα :laugh: