Τραγούδια για αμαρτωλές πράξεις (ή σκέψεις)

για το σώμα: από τη πρώτη ως τη τελευταία λέξη (και ίντσα επίσης...) του whole lotta love
You've been coolin', baby, I've been droolin',
All the good times I've been misusin',
Way, way down inside, I'm gonna give you my love,
I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.

Way down inside... woman... You need... love.

Shake for me, girl. I wanna be your backdoor man.
Keep it coolin', baby.

και το μυαλό: τo νατουραλιτέ του Blood sugar sex magik φυσικά
glorious euphoria
is my must
erotic shock
is a function of lust
temporarily blind
dimensions to discover
in time
each into the other
uncontrolable notes
from her snowhite throat
fill a space
in which two bodies float
operatic by voice
a fanatic by choice
aromatic is the flower
she must be moist

άντε, καλό brainstorming!

Η "τριλογία" των Ohio Players

Ecstasy
Pleasure
Pain

Με τα γνωστά φετίχ εξώφυλλα αλλά και ως μουσικού ύφους γενικότερα.

Επίσης
Close the door - Teddy Pendegrass
Joy - Isaac Hayes

Και πολλά άλλα που πρέπει να φτιάξω λίστα...

Α!!! σαφώς το deep throat ost

Φίλε skakinen ,εγώ έχω διακόψει σε κορυφαία στιγμή, γιατί άκουσα το please return it των Posies στο ραδιόφωνο.
Σηκώθηκα και πήρα τηλέφωνο στον Rock Fm για να μάθω το κομμάτι που έπαιζε.
Αρρώστια καταραμένη.

Υ.Γ. Πάντως από τη χαρά μου ,ξαναβρήκα ρυθμό γρήγορα.

Μωρέ καλά ο ρυθμός, ξαναβρίσκεται. Την παρτεναίρ την ξαναβρήκες ή τα είχε μαζέψει και είχε φύγει; :flipout:

"Sweet Bonnie Brown" - The Velvet Underground

ήταν-δεν ήταν 40 κιλά. σαν να την είχες βγάλει από το Αουσβιτς.
1.50 με τα χέρια στην ανάταση.
Καλά να είναι, όπου κι αν βρίσκεται.

Βλέπω όλοι έχουμε παρόμοιες σκέψεις συνυφασμένες με τραγούδια......το περίεργο είναι ότι όποτε και να ακούσω αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι Principles of Lust (Everlasting Lust) των Enigma είναι κυριολεκτικά αν όχι σα να βρίσκομαι εν τω μεσω της εν λόγω πράξης (δύσκολο καθότι το ακούω τώρα και είμαι στο γραφείο μου και το επάγγελμά μου δεν έχει σχέση με την αρχαιότητα):P σα να κοιτάζω από μία κλειδαρότρυπα...

Σε βάζει στο mood ρε παιδιά πως να το πω.....

Και νομίζω τέτοια τραγούδια είναι σπάνια.....

Για το εκεί που καίγομαι πολύ δεν σχολιάζω με πιάνουν τα γέλια και μόνο που το σκέφτομαι....

Άλλωστε η μουσική και η κατανόηση και συναίσθησή της είναι μία νοητική διαδικασία και ως τέτοια για να προκαλέσει ερωτική διάθεση θα πρέπει να έχει και το αντίστοιχο feeling και υπόβαθρο πιστεύω...

(εξαιρείται ο J.Bon Jovi που για κάποιο ακατανόητο λόγο όποτε και να τον ακούω αυτό μου προκαλεί........):P

Απάντηση: Re: Τραγούδια για αμαρτωλές πράξεις (ή σκέψεις)

(εξαιρείται ο J.Bon Jovi που για κάποιο ακατανόητο λόγο όποτε και να τον ακούω αυτό μου προκαλεί........):P

Τρέχω στο Metropolis.....
icon10.gif

Μήπως για να το κάνουμε πιό ενδιαφέρον να γράφαμε για μουσικές "πριν", "κατά τη διάρκεια" και "μετά";

Σωστός.....

Αλλά μετά συνήθως η μόνη 'μουσική' που ακούγεται είναι ροχαλητό.....από εσάς (αναφέρομαι στους άντρες) no offense boys:P

Re: Απάντηση: Τραγούδια για αμαρτωλές πράξεις (ή σκέψεις)

Ήξερε lepton. Ήταν έμπειρη. Εξάλλου από την ατζέντα της βρήκα το τηλέφωνο του σταθμού.

Δημήτρη κι εγώ θα περίμενα...για να σε πλακώσω στις σφαλιάρες όμως.......:P Δε σταματάμε εκείνη την ώρα no no no no no!:P

Τατιάνα , η προσμονή της όποιας ολοκλήρωσης , πολλές φορές είναι σημαντικότερη από την ίδια την ολοκλήρωση.

Εξάλλου ,εάν ακούσεις και Please return it, το επιστρέφεις με τρελή διάθεση.

Σωστός.....

Αλλά μετά συνήθως η μόνη 'μουσική' που ακούγεται είναι ροχαλητό.....από εσάς (αναφέρομαι στους άντρες) no offense boys:P

Μην το λες...υπάρχουν και μερικές που επιδίδονται στο .....industrial!!!!

Εμένα το τραγούδι που μου 'ρχεται στο μυαλό είναι το "Je t' aime, moi non plus" του Serge Gainsbourg.

Ισως και λόγω της ταινίας ...

Οσο δε για τα παραπάνω σχόλια περί ροχαλητών, μάλλον η γράφουσα κρίνει εξ ιδίων τά αλλότρια :HTEHETH63:

Φιλικά (όπως πάντοτε άλλωστε)

Φίλιππος

Σε λίστα προηγούμενης χρονιάς το είχα αναφέρει σαν το ερωτικότερο κομμάτι της χρονιάς.
Μου βγάζει πράγματα που δεν γράφονται.

BLUE FOUNDATION - SWEEP.

Για τους εκπληκτικούς Δανούς κάποια στιγμή θα πρέπει να μιλήσουμε.
Ο Μουκ. έχει στα χέρια του και το νέο τους.

Υ.Γ. Πρέπει να το κάνουμε και για χάρη της Μάνιας.

Σε λίστα προηγούμενης χρονιάς το είχα αναφέρει σαν το ερωτικότερο κομμάτι της χρονιάς.
Μου βγάζει πράγματα που δεν γράφονται.

BLUE FOUNDATION - SWEEP.

Για τους εκπληκτικούς Δανούς κάποια στιγμή θα πρέπει να μιλήσουμε.
Ο Μουκ. έχει στα χέρια του και το νέο τους.

Υ.Γ. Πρέπει να το κάνουμε και για χάρη της Μάνιας.

Ολόκληρο το album είναι γεμάτο απίστευτα άσματα που θα μπορούσαν άνετα να καταχωρηθούν σαν απαντήσεις στο υπάρχον θέμα.

Το Sweep Of Days είναι στα 5 καλύτερα electro/ambient pop που υπάρχουν.

Το καινούργιο τους πατάει σε πιο βατές prog pop φόρμες. Έχει 2-3 ύμνους βέβαια πολύ μεγάλους!

Υ.Γ. να μας τα γράψει η Μάνια καλύτερα...:p

Οσο δε για τα παραπάνω σχόλια περί ροχαλητών, μάλλον η γράφουσα κρίνει εξ ιδίων τά αλλότρια :HTEHETH63:

Φιλικά (όπως πάντοτε άλλωστε)

Φίλιππος

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ε πάντοτε κρίνει κανείς από προσωπική εμπειρία αν και εγω δεν ροχαλίζω :P

Ροχαλίζει ο σκύλος μου όμως και ακούει το βρισίδι τη νύχτα (στο πάτωμα κοιμάται δε θέλω σχόλια)

Άλλο κομμάτι.......Enigma πάλι Age of Loneliness

Re: Απάντηση: Τραγούδια για αμαρτωλές πράξεις (ή σκέψεις)

Τατιάνα , η προσμονή της όποιας ολοκλήρωσης , πολλές φορές είναι σημαντικότερη από την ίδια την ολοκλήρωση.

Εξάλλου ,εάν ακούσεις και Please return it, το επιστρέφεις με τρελή διάθεση.

Δημήτρη για το τραγούδι επιφυλάσσομαι αλλά η πολύ προσμονή δεν κάνει καλό .....οδηγεί σε ξεσπάσματα βίας :PPPPPPPPPP

@Μουκ:

Στο ίδιο μοτίβο από Zeps, θα διάλεγα το Black Dog. Είναι πιο "dirty" κομμάτι.

Δε μου έρχεται κάτι συγκεκριμένο.
Ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, μάλλον.