Τραγούδια για αμαρτωλές πράξεις (ή σκέψεις)

Φίλε skakinen ,εγώ έχω διακόψει σε κορυφαία στιγμή, γιατί άκουσα το please return it των Posies στο ραδιόφωνο.
Σηκώθηκα και πήρα τηλέφωνο στον Rock Fm για να μάθω το κομμάτι που έπαιζε.
Αρρώστια καταραμένη.

Υ.Γ. Πάντως από τη χαρά μου ,ξαναβρήκα ρυθμό γρήγορα.

Εγώ γιατί ο Αναστό έβαλε τό γκόλ στήν παράταση τού μάτς μέ τον Αγιαξ και προκριθήκαμε στα μεσα τού 1980.Ειδα τό replay και συνέχισα..Μικρό παιδί ήμουν τότε και η καραμπίνα επαναληπτική...:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Τραγούδια για αμαρτωλές πράξεις (ή σκέψεις)

Ελα Μήτσο μου.Περασμένα μεγαλεία...
Και τό καλύτερο...
Μουσική υπόκρουση :Διδώ και Αινείας τού Purcel:ADFADF1::ADFADF1:
Εσπούδαζε κλασσικό τραγούδι...
Γαύρος άριες και αμαρτίες...:fahne90:

Κορυφαίο!!!! :) χεχε πως σας αφήνουν να διακόπτετε και να συνεχίζετε μετά δεν καταλαβαίνω!!!

Α άλλο άκρως ερωτικό (κατά κοινή ομολογία) κομμάτι.....κλισέ το ξέρω...το Bolero του Ravel.....τι λέτε?

Εγώ πάλι βρε παιδιά με τραγούδια δεν....

Ούτε πράξεις ούτε σκέψεις.!!:grandpa:

Τις αμαρτίες μου εγώ τις πράττω άνευ μουσικής ή έστω με διαφορετική υπόκρουση (ντάπα ντούπα η trance..).Ας πούμε οτι με εξιτάρει η ακουστική γενικότερα (αχ,βαχ, ναί !,..κλπ.)
Αυτό ναι, και πράξεις και σκέψεις..-bye-:grinning-smiley-043 :flipout::flipout::flipout:

Χωρίς μουσική?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!!

Πως μπορείς??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Αν η μουσική δε συνοδεύει τέτοιες πράξεις ή σκέψεις τι θα συνοδεύει? Τη μακαρονάδα? (πεινάω....μάλλον)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τραγούδια για αμαρτωλές πράξεις (ή σκέψεις)

Κορυφαίο!!!! :) χεχε πως σας αφήνουν να διακόπτετε και να συνεχίζετε μετά δεν καταλαβαίνω!!!

Α άλλο άκρως ερωτικό (κατά κοινή ομολογία) κομμάτι.....κλισέ το ξέρω...το Bolero του Ravel.....τι λέτε?

Εάν τό χορεύει η Συλβί Γκιγιέμ,ουδεμία αντίρρησις...:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Τραγούδια για αμαρτωλές πράξεις (ή σκέψεις)

Χωρίς μουσική?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!!

Πως μπορείς??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Αν η μουσική δε συνοδεύει τέτοιες πράξεις ή σκέψεις τι θα συνοδεύει? Τη μακαρονάδα? (πεινάω....μάλλον)

Ναι ´Τατιάνα μου,χωρίς μουσική.

Εσύ ως γυναίκα είσαι πιο εγκεφαλικός /ρομαντικός άνθρωπος.Σαφώς λοιπόν και η μουσική συνοδεύει τις ερωτικές σου στιγμές ή (και ) φαντασιώσεις.
Το όλο θρεντ άλλωστε μου κάνει καθαρά γυναικείο,no offence το αντίθετο μάλιστα.Ισως να παίζει και στήλη σε κανένα Cosmo ή κάτι παρεμφερές.:ernaehrung004:

Η Τεστοστερόνη λειτουργεί πιο..ανεξάρτητα και ανεξέλεγκτα.:twoguns:

Η μουσική και τα τραγούδια είναι για εμενα τουλάχιστον, ταξίδι,χαλάρωση, μέθεξη κλπ.
Σίγουρα όχι σεξ !:ears:

Αλλωστε είμαι περισσότερο ..οπτικός τύπος παρά ακουστικός.:ADFADF1:

Ετσι δε και μου βάλεις το Μπολερό του Ραβέλ εν ώρα πράξης, τότε.. κούκου γιοκ και θα μείνει το έτερον ήμισυ με τον Ραβέλ στο χέρι !!:firstprize::Banane0::music-smiley-005:

Νομίζω το κορυφαίο είναι ο ήχος της καλοκαιρινής βροχής. Συνοδευόμενος από τη μυρωδιά του βρεγμένου χώματος.

Ρε σεις έχετε ξεφύγει!

Ελπίζω τουλάχιστον ο ΑΓΔ να πλένει τα πιάτα όταν αναφέρεται στο τεστ ακρόασης συσκευών από άλλο δωμάτιο.

Νομίζω το κορυφαίο είναι ο ήχος της καλοκαιρινής βροχής. Συνοδευόμενος από τη μυρωδιά του βρεγμένου χώματος.

Εσένα,μού φαίνεται, σέ έχει επηρεάσει η Βαμβουνάκη που ανέφερα πιό πάνω.:flipout::flipout:

Θα συμφωνήσω με τον Ιωάννου . Η ακούμε μουσική ή πηδ.....ε .

Εγώ πάντως έχω τρελλαθεί να ακούω μουσική-bye-:flipout:

Το κακό είναι πού μέ τόσες αγορές δίσκων μάς π...δάει η μουσική..
Υ.Γ
Ντέν βλέπει τά μικρά γράμματα καρντιά μου..
Ξέρεις τί λένε γιά τούς πρεσβύωπες??
Οτι μετά τά 45+ π...δάμε μέ τά μάτια και διαβάζουμε μέ τά α..π...ίδια..:flipout::flipout::flipout:

Ναι ´Τατιάνα μου,χωρίς μουσική.

Εσύ ως γυναίκα είσαι πιο εγκεφαλικός /ρομαντικός άνθρωπος.Σαφώς λοιπόν και η μουσική συνοδεύει τις ερωτικές σου στιγμές ή (και ) φαντασιώσεις.
Το όλο θρεντ άλλωστε μου κάνει καθαρά γυναικείο,no offence το αντίθετο μάλιστα.Ισως να παίζει και στήλη σε κανένα Cosmo ή κάτι παρεμφερές.:ernaehrung004:

Η Τεστοστερόνη λειτουργεί πιο..ανεξάρτητα και ανεξέλεγκτα.:twoguns:

Η μουσική και τα τραγούδια είναι για εμενα τουλάχιστον, ταξίδι,χαλάρωση, μέθεξη κλπ.
Σίγουρα όχι σεξ !:ears:

Αλλωστε είμαι περισσότερο ..οπτικός τύπος παρά ακουστικός.:ADFADF1:

Ετσι δε και μου βάλεις το Μπολερό του Ραβέλ εν ώρα πράξης, τότε.. κούκου γιοκ και θα μείνει το έτερον ήμισυ με τον Ραβέλ στο χέρι !!:firstprize::Banane0::music-smiley-005:

συμφωνω ....σωστος !

ε οχι και η μουσικη sex

.

Το κακό είναι πού μέ τόσες αγορές δίσκων μάς π...δάει η μουσική..
Υ.Γ
Ντέν βλέπει τά μικρά γράμματα καρντιά μου..
Ξέρεις τί λένε γιά τούς πρεσβύωπες??
Οτι μετά τά 45+ π...δάμε μέ τά μάτια και διαβάζουμε μέ τά α..π...ίδια..:flipout::flipout::flipout:

:flipout::flipout:

Υ.Γ.Τι είναι τα α..π..ίδια..?:ADFADF1::guitarist: