Στο πνεύμα του Music matters επιλέγω να προτείνω κάτι που δεν έχει βιολιά και άρπες (άρα δεν κάνει για τεστ αρμονικού πλούτου), αλλά θα δείξει την ικανότητες του συστήματος στα πολύ βαθιά χαμηλά με ταυτόχρονη "πίεση" στο απαιτούμενο headroom..
Είναι το "No Time For Caution" ή αλλιώς "The Docking Scene" (ανάλογα την πλατφόρμα και την έκδοση ο διαφορετικός τίτλος) , από τον πλανητάρχη του είδους Hans Zimmer και το "Interstellar" του
Το λινκ από το youtube είναι απλά ενδεικτικό , από εκεί δεν το έχω ακούσει ποτέ στο κανονικό σύστημα, ούτε καν από τα ΒΤ ηχεία μου.. δεν έχω ιδέα δηλαδή στο πως ακούγεται από youtube..
Όμως έχω απόλυτη ιδέα για το πως ακούγεται στα Spotify, Tidal & Qobuz...
Σε μια από τις 3 πλατφόρμες λοιπόν θα βάλετε την ένταση του ήχου στο επίπεδο που το ντεσιμπελόμετρο θα γράψει 85-90db (στην αρχή του τρακ) και θα αφήσετε το volume στην ησυχία του μέχρι το τέλος του τρακ..
Οι τολμηροί και αυτοί που έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο σύστημά τους ας ξεκινήσουν από τα 95db
Όπως και στο Bolero , αυτοί που θα αφήσουν το volume απείραχτο μέχρι το τέλος χωρίς φόβο, έχουν ικανό(*) σύστημα (ή άγνοια κινδύνου...)
(*) Σύστημα που γ@μεικαιδερνει δηλαδή....
Edit..
Τώρα που ακούω το λινκ μου από το κινητό με bt ακουστικά, βλέπω ότι είναι για πέταμα...
Δεν έχει ικανή ένταση και τα μπάσα του είναι σκουπίδια...
Στο Spotify με τον ίδιο εξοπλισμό ακριβώς το μπάσο είναι αβυσσαλέο και πεντακάθαρο.
Στις υπόλοιπες 2 πλατφόρμες (που τις ακούω μόνο στο κανονικό σύστημα), ούτε λόγος... ειδικά το Qobuz είναι διαμάντι !!