Είχε έρθει από εδώ ο Διονύσης ( @Skakinen ) για συγκεκριμένο λόγο και τον στρίμωξα να μου γεμίσει τις λίστες του Qobuz με ανάλογα ακούσματα γιατί είμαι άσχετος και δεν ξέρω την τύφλα μου.
View attachment 265859
Φυσικά δεν είναι μόνο για δοκιμή, αλλά και για απόλαυση όταν τα αφτιά και ο εγκέφαλος ζητήσουν αλλαγή "γεύσης"...
Πρέπει να πω πάντως ότι είσαι δεκτικός σε διαφορετικά (και πιο δύσκολα) ακούσματα!Είχε έρθει από εδώ ο Διονύσης ( @Skakinen ) για συγκεκριμένο λόγο και τον στρίμωξα να μου γεμίσει τις λίστες του Qobuz με ανάλογα ακούσματα γιατί είμαι άσχετος και δεν ξέρω την τύφλα μου..
View attachment 265859
Φυσικά δεν είναι μόνο για δοκιμή, αλλά και για απόλαυση όταν τα αφτιά και ο εγκέφαλος ζητήσουν αλλαγή "γεύσης"...
Πρέπει να πω πάντως ότι είσαι δεκτικός σε διαφορετικά (και πιο δύσκολα) ακούσματα!
ΥΓ
Δεν προλάβαμε να ακούσουμε καθόλου jazz.
Με πρόλαβες! Σκεφτόμουν να βάλω ακριβώς το ίδιο.Το the wall είναι δείγμα
άριστης δουλειάς στην ηχοληψία.
Ιδιαίτερα για να τσεκάρω την αληθοφάνεια στα κρουστά κάποιου
ηχείου, ακούω το drum set μετά το
ελικόπτερο..
Ξέχασες το No.1,το Ιαπωνικό βινύλιο και το No.2,το Ιαπωνικό sacd.Με πρόλαβες! Σκεφτόμουν να βάλω ακριβώς το ίδιο.
Αξιοσημείωτα εδώ είναι:
-Η συχνοτητα των 30Hz που δίνει το συνθεσάιζερ. Δύσκολη για όλα τα ηχεία (και για ακουστικά).
-Το ρυθμικό μέρος με πολύ βαθύ χαμηλό.
-Τα κρουστά (ντράμς) με τα δυναμικά τους.
-Το χορωδιακό μέρος, όπου πρέπει να προσέξουμε πολύ πως εκφέρεται η άρθρωση.
-Η στερεοφωνική εικόνα, τα δυναμικά, το πλήθος των οργάνων, δεν υπάρχει κάτι να μην το περιέχει αυτό το κομμάτι.
Κλασσικό για κάθε δοκιμή.
Θα προσθέσω εδώ μερικά επιπλέον links.
Spotify
Tidal
![]()
Pink Floyd - Another Brick in the Wall, Pt. 2
Listen to Another Brick in the Wall, Pt. 2 on TIDALtidal.com
Qobuz Another Brick in the Wall, Pt. 2 by Pink Floyd
Open Qobuz
open.qobuz.com
Ευτυχές το Νέον Έτος!Υπέροχο Μιχάλη !!!
Τα σέβη μου !!!
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.