Τραγούδια που ''μυρίζουν'' καλοκαίρι

Από τους βασιλιάδες του west coast , όπως πάντα με το ανάλογο καλοκαιρινό εξώφυλλο ,

whatcha gonna do , a place in the sun - pablo cruise 77

Ruby baby - στη διασκευή του Donald Fafen (82)

το πρωτάκουσα καλοκαίρι από το κρατικό ραδιόφωνο και είπα
αυτό είναι , αυτή είναι η μουσική μου.

για δείτε το all stars line up

στο πιάνο ο ''καυτός'' τότε παραγωγός - μουσικός ο αρμένης ντε
michael omartian

solo piano - greg phillinganes

lead guitar - o μόνιμος larry carlton

guitar - hugh mccracken

drums ο μακαρίτης ο jeff porcaro

πνευστά οι αφοί brecker

^ chief , τo japanese remaster κάνει θαύματα.

Είμαι (πάλι) εδώ.

Δεν γίνεται καλοκαίρι χωρίς Thievery Corporation, Beck, Massive Attack, Amon Tobin, William Orbit, FSOL, UF.Orb, Orbital κλπ

Και το σχετικά νεοαποκτηθέν CD με την 3η και 4η συμφωνία του Malcolm Arnold περιέχει αρκετή δροσιά.

Οι παραπάνω με αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Φιλική συμβουλή: Όσοι δεν έχετε ή δεν έχετε ακούσει Thievery C. προλαβαίνετε ακόμα.. Κανένα κλιματιστικό δεν δροσίζει έτσι.

Re: Απάντηση: Τραγούδια που ''μυρίζουν'' καλοκαίρι

Είμαι (πάλι) εδώ.

Δεν γίνεται καλοκαίρι χωρίς Thievery Corporation, Beck, Massive Attack, Amon Tobin, William Orbit, FSOL, UF.Orb, Orbital κλπ

Και το σχετικά νεοαποκτηθέν CD με την 3η και 4η συμφωνία του Malcolm Arnold περιέχει αρκετή δροσιά.

Οι παραπάνω με αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Φιλική συμβουλή: Όσοι δεν έχετε ή δεν έχετε ακούσει Thievery C. προλαβαίνετε ακόμα.. Κανένα κλιματιστικό δεν δροσίζει έτσι.

Μόλις έγραψες κομμάτι του βιογραφικού μου!!!! -bye--bye--bye-

Ruby baby - στη διασκευή του Donald Fafen (82)

το πρωτάκουσα καλοκαίρι από το κρατικό ραδιόφωνο και είπα
αυτό είναι , αυτή είναι η μουσική μου.

για δείτε το all stars line up

στο πιάνο ο ''καυτός'' τότε παραγωγός - μουσικός ο αρμένης ντε
michael omartian

solo piano - greg phillinganes

lead guitar - o μόνιμος larry carlton

guitar - hugh mccracken

drums ο μακαρίτης ο jeff porcaro

πνευστά οι αφοί brecker

^ chief , τo japanese remaster κάνει θαύματα.

να σε πιστέψω?

Είμαι (πάλι) εδώ.

πράγματι . Κάνεις ένα ύπνο με τους TC , άλλο πράγμα ...δροσερό και ξεκούραστο ...:flipout:

Το απόλυτο καλοκαιρινό κομμάτι για όσους θα μείνουν Αθήνα να βράσουν στο ζουμί τους

Locomondo: Πίνω μπ@φ@υς και παίζω pro:grinning-smiley-043

Last edited:
πράγματι . Κάνεις ένα ύπνο με τους TC , άλλο πράγμα ...δροσερό και ξεκούραστο ...:flipout:

ΟΚ. Δροσίσου με παθιάρικα παχνίδια εσύ..
icon10.gif
-bye-

TC...
?
πρέπει να ήταν από εκείνη τη 10άδα δίσκους που άντεξαν κάπου 1.5 μήνα στη δισκοθήκη μου....

και ήταν και καλοκαίρι....

Απάντηση: Re: Τραγούδια που ''μυρίζουν'' καλοκαίρι

TC...
?
πρέπει να ήταν από εκείνη τη 10άδα δίσκους που άντεξαν κάπου 1.5 μήνα στη δισκοθήκη μου....

Άλλος είναι ο δικηγόρος, άλλος κάνει βόρεια υπεράσπιση
icon10.gif

Έτσι, ν' ανάβουν λίγο τα αίματα..

Μετά τους Wailers και τον Marley μόνο το Dub δροσίζει ικανοποιητικά. Για να μην πω και Asian Dub Foundation με άγριες διαθέσεις.

Υ.Γ.: Thievery και Morcheeba, το καλύτερο καλοκαιρινό soundtrack των 10 τελευταίων ετών.

Last edited:
Απάντηση: Re: Τραγούδια που ''μυρίζουν'' καλοκαίρι

TC...
?

Έτσι έτσι...
...τι να πώ και'γώ που τους έδωσα και 2η ευκαιρία όταν έπαιξαν στον Μύλο :argue:

...ούτε γιά μουσική υπόκρουση σόλας που αγανάκτησε να περιμένει το αστικό δεν κάνουν*

*μοναδική εξαίρεση το Tickertape of the Unconscious που στέκεται καλύτερα και από την :antlers: αρχική εκτέλεση των Stereolab