Τραίνα, τραμ, σταθμοί και ορίζοντες

Re: τραίνα σταθμοί και ορίζοντες

τρέχει και επίσημος διαγωνισμός από τον ίδιο τον οργανισμό και σε προτρέπει μάλιστα λέει στο Μετρο να μιλήσεις με τους υπαλλήλους εκεί για να σε διευκολύνουνε κιόλας :D

Δώσε link να δω και να φτιαχτω... Αφου είναι έτσι, τότε το σκέφτομαι σοβαρά. ..

Κι εγώ μέσα! Ίσως να μαζευτούμε κι άλλοι...

Αυτά είναι.
Απόβαση των DSLR και των τριπόδων στο Μετρό ΤΩΡΑ! :D

http://www.oasa.gr/content.php?id=eisaimesa

Mε προλαβες... Μολις πριν απο λιγο το εμαθα απο τον αδελφο μου στο φατσοβιβλιο...
Επειδη βαριεμαι να διαβασω ολους τους ορους: ποσες φωτο/συμμετεχοντα επιτρεπεται να δηλωθουν/ανεβουν ;

Διάβασα τους όρους του διαγωνισμού και έχω μερικές απορίες... Η βασικότερη: Θα τραβήξουμε π.χ. 50 φωτογραφίες, και θα συμμετέχουμε με (έως) τέσσερις, ως εδώ καλά. Τις υπόλοιπες μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε ή όχι?

Διάβασα τους όρους του διαγωνισμού και έχω μερικές απορίες... Η βασικότερη: Θα τραβήξουμε π.χ. 50 φωτογραφίες, και θα συμμετέχουμε με (έως) τέσσερις, ως εδώ καλά. Τις υπόλοιπες μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε ή όχι?

Μη-εμπορικά ( όχι πώληση σε stock agencies δηλαδή ) μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις φυσικά.

Ο διαγωνισμός απλά μας βοηθάει να κάνουμε κάτι που είναι νόμιμο και μπορούμε να το κάνουμε όποτε θέλουμε, απλά μας κάνει πιο εύκολο το να ξεφορτωθούμε τα ζώα των security.

Να το κάνουμε θέμα για την επόμενη φωτοεξορμηση ή μπααα..... ; ;)

Τώρα που ψωνισα και mini εργαλείο για να μη με βαραίνει, ψήνομαι να βγω να το μάθω. .. (λες κι έχω μάθει το maxi :flipout: )

Κυριακές πρωϊ συνήθως έχει λιγότερο κόσμο...

Ωραία, όποιοι ψήνονται για αυτή την Κυριακή ας σηκώσουν το χέρι τους :D

|

Τώρα που ψωνισα και mini εργαλείο για να μη με βαραίνει, ψήνομαι να βγω να το μάθω. .. (λες κι έχω μάθει το maxi :flipout: )

Τι απέκτησες αδελφέ;

Έπεσε κι αυτός στα δίχτυα του m4/3... Αν είμαι Αθήνα ψήνομαι για Κυριακή πρωί.

Λογικά έχω τα τηλ και των 2 σας που ενδιαφέρεσται οπότε Σαββατάκι θα μιλήσουμε στο τηλ :)

Αυτό το Σ/Κ ήδη έχω κλείσει από το πρωί ως το βράδυ σε κοινωνικές αλλά και φωτογραφικές υποχρεώσεις. Μάλλον θα κάνω το φωτογράφο σε βάφτιση διδύμων μιας και οι γονείς έφτασαν στο παρά πέντε και δεν πρόλαβαν να κλείσουν το φωτογράφο που τους πρότεινα.
@ Apollwn: ξεχνάς ! Σε διπλανό νήμα μου ευχήθηκες κιόλας. .. Ερωτευμένος είσαι βρε ;

Απάντηση: τραίνα σταθμοί και ορίζοντες

Δηλώνω κι εγώ πρόθυμος να συμμετάσχω!