γεια σας! θα ήθελα μια βοήθεια απο αυτούς που ξέρουν πραγματικά. Εχει λίγες μέρες, έχασα τον πατέρα μου. Γιά όλα τα σχετικά τρεχάματα, χρησιμοποιούσα το αμάξι του. Ενα πρωί, στο περιφερειακό, με προσπέρασε ενα αμάξι και πετάχτηκε ενα χαλίκι, με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ. Πήγα στην ασφαλιστική και μου το άλλαξε, χωρίς να πω τίποτε για το θάνατο του πατέρα μου. Και μετά απο 5 μέρες, εκεί που ημουν σταματημένη περιμένοντας να ξεπαρκάρει κάποιος να παρκάρω εγώ στο σουπερμάρκετ, έκανε ένας όπισθεν και με χτύπησε. Η ασφαλιστική του δέχτηκε το φταίξιμό του, άλλα δεν ξέρω εγώ αν είμαι καλυμμένη. Ενημέρωσα στην ασφαλιστική μου για το θάνατο του πατέρα μου και μου είπαν οτι πρέπει αν γίνει η μεταβίβαση το συντομότερο δυνατόν, κάτι όμως που δεν μπορεί να γίνει μέχρι την αποδοχή της κληρονομιάς.
Απ την στιγμή που το αμάξι είναι ασφαλισμένο και είναι σε όλα εντάξει (τέλη κυκλοφορίας, κτεο, κλπ) δεν μπορώ να το κυκλοφορώ; Ευχαριστώ!!!
Απ την στιγμή που το αμάξι είναι ασφαλισμένο και είναι σε όλα εντάξει (τέλη κυκλοφορίας, κτεο, κλπ) δεν μπορώ να το κυκλοφορώ; Ευχαριστώ!!!