Α τοτε αλλαζει το θεμα.....
θα παω να το δω 3d.
ειλικρινά καμία σχέση.
Εγω ηθελα να δω το Πρασινο Φαναρι για καλοκαιρακι αλλα η village να μην πω τι κανει......
Οποτε ας δω αυτο. Μπουρδα θαναι δεν αμφιβαλλω αλλα τουλαχιστον ελπιζω να ειναι χορταστικη μπουρδα.
Το εγραψα παραπισω! Εδω και μερες εχουμε κλεισει τα εισιτηρια για 28/6! (προχθες 23/6 εκανε πρεμιερα στην Μοσχα!)ειλικρινά καμία σχέση.
ειδα τους πειρατες και το trailer απο το transformers, την ιδια μερα, στην ιδια αιθουσα.
Ειναι η μέρα με τη νύχτα.
Μου εδωσε (στα μεμονονωμένα κομάτια του treiler) καλυτερη 3D αισθηση απο το AVATAR.
μια αλλη απορία και στο cine.gr και στο imdb λενε οτι ερχεται 29/6
στο προγραμα του Odeon λέει 28/6.
Ποτε τελικά έρχεται?
Παντως απο αρκετα reviews που διαβασα στο imdb!!!λενε οτι ειναι η καλυτερη ταινιας απο ολλη την τριλογια.Εμενα μου φτανει να βγει καλυτερο απο το 2.Δηλαδη να μην ειναι βαρετο...
Δεν συμμεριστηκα ποτέ την αποψη οτι η 2η ταινια ηταν χαλια (καθε αλλο την θεωρω επικη και δηλωνω μεγας-φαν) και για να πω την αληθεια ψιλο-απορω που οσοι κατακρεουργησαν με τις κριτικες τους την 2η ταινια αποθεωνουν την 3η. Αλλα απο την αλλη αυτο ειναι μαλλον απλα αποδειξη οτι η δικη μου αποψη δε συμβαδιζει με ενα σεβαστο ποσοστο των αλλων.Παντως απο αρκετα reviews που διαβασα στο imdb!!!λενε οτι ειναι η καλυτερη ταινιας απο ολλη την τριλογια.
καλη ταινια. καλυτερη απο τις προηγουμενες οπως ειπε και η παρεα.
ακομα δεν με συναρπαζει το 3d, κατι να μου ερθει κατακουτελα βρε παιδι μου.
αχχχ Μεγκαν που εισαιιι...???
Οκ σε ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες σου.πολυ νταπα ντουπα και μερικες φοβερες σκηνες σαν ιδεες αλλα και σαν εκτελεση. φοβερα γραφικα..
και ξεκαθαριζεις κινησεις και λαβες στις προσωπικες μαχες πραγμα που δυσκολευομουν στα προηγουμενα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.