Απάντηση: Re: Τραπεζικό σύστημα και μπουλκουμέ.
Οι ταμίες της Εθνικής αποκαλούνται απο τους ταμίες των άλλων τραπεζών "κομμάντο".Ο λόγος;Όταν οι άλλοι κάνουν 70 παραστατικά τη μέρα εγώ χτυπάω 350-400.
Δεν διάβασα ακόμη την δεύτερη σελίδα , έφριξα όμως με αυτό που έγραψες .
Δηλαδή οι υπάλληλοι της Εθνικής τέτοια όνειρα βλέπετε φίλε μου ?
Σε alpha ,Πειραιώς και Eurobank ακούω περιμένοντας μέχρι και τα πληκτρολόγια που από ταχύτητα ακούγεται ο ήχος τους , κάτι που στην Εθνική ................
7:58 περίμεναν τα 2 από τα 4 ταμεία (ως συνήθως) να ανοίξει ο διευθυντής την πόρτα , ο οποίος στεκόταν από μέσα όρθιος κοιτώντας σαν χάνος το ρολόι ενώ έξω θέριζε από κρύο και ψιλόβροχο με 50 τουλάχιστον ανθρώπους να περιμένουν , αλλά πρέπει να μην είσαι γαιδούρι για να ανοίξεις την πόρτα να περάσουν έστω μέσα .
Άστο φίλε μου δεν το σώνεις και κακώς κατ εμέ απάντησες με την ιδιότητα του υπαλλήλου της ΕΤ , μπορεί να είσαι η εξαίρεση , αλλά όπως μου είπε πριν λίγες μέρες ένας συμφορουμίτης , ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη και λυπάμαι για αυτό .
Πλέον όταν κάποιος νέος συνεργάτης μου λέει για πληρωμή με κατάθεση στην Εθνική , του λέω η άλλη τράπεζα η συνεργασία γιοκ . Δεν θέλω ούτε καν να βλέπουν τα χρήματά μου , περίμενα 1 ώρα στην ουρά τέλη Δεκέμβρη να εισπράξω μια επιταγή και μόλις τελείωσα πήγα απέναντι στην alpha και περίμενα άλλα 4 άτομα για να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας , τόσο άχτι τους έχω .
Και δεν μιλάω για τους υπαλλήλους (αρκετοί εργαζόμενοι και στον ιδιωτικό τομέα αν μπορούν να λουφάρουν θα το κάνουν δυστυχώς γιατί τόσο τους κόφτει) αλλά για αυτούς που βλέπουν να έχει μαζευτεί όλος ο ντουνιάς στην Εθνική και αφού πλέον κάνουν τεράστιο τζίρο δε λένε να προσλάβουν άτομα αλλά και να τρέξουν τους τεμπέληδες , είπα άλλωστε πως η πληκτρολόγηση πρέπει να ακούγεται μέχρι την πόρτα για να πεις κάποιον κομάντο .
Τώρα θα διαβάσω και τις επόμενες σελίδες .