manosfp
AVClub Addicted Member
- 30 July 2008
- 1,538
Re: Απάντηση: Τραπεζικό σύστημα και μπουλκουμέ.
Εδώ μέσα δεν μπαίνω για να χαλάω την καρδιά μου αλλά για να ενημερώνομαι και να ψυχαγωγούμαι.Δεν έχω τίποτα με κανένα και δε θέλω να αρχίσω να κρατάω μπλοκάκι με συμπάθειες και αντιπάθειες.Ζητώ συγγνώμη από το φίλο kosmous αν τον πρόσβαλλα λέγοντας του ότι έχει ελλειπή ενημέρωση τραπεζικών εργασιών.Συνεχίζω τη συμμετοχή στο θέμα μόνο ως αναγνώστης.
Άρχισαν λοιπόν οι επιθέσεις στο πρόσωπο μου (και πολύ άργησαν.)κρίμα για τον άνθρωπο , αν οι κλέφτες ήταν εκεί (για την περίπτωσή μου μιλάω τώρα) πάλι θα έκλεβαν και ας ήταν 8:10 , απλά οι πελάτες δεν θα ήταν παγωμένοι από το κρύο .
Nαι και πάλι θα έμπαιναν αλλά δεν θα έβρισκαν το εκατομμύριο που πήραν αλλά μερικές χιλιάδες.Και πάλι σου λέω:Μην νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα.
Το αν έχω ελλειπή ενημέρωση δεν είσαι ικανός και ούτε έχεις δικαίωμα να το κρίνεις , τις επιταγές μου τις καταθέτω προς είσπραξη στην eurobank (καμία απολύτως προμήθεια) πολύ πριν την λήξη τους , αλλά τη συγκεκριμένη μόλις την είχα παραλάβει από δημόσια υπηρεσία (ημέρας δηλαδή) και ήταν και Παρασκευή . Δευτέρα να ήταν δεν θα άφηνα τα χρήματά μου ούτε λεπτό σε αυτούς , θα τα άφηνα Παρασκευή ?
Ξανά λάθος είσαι.Τα λεφτά έτσι κι αλλιώς "σε αυτούς ήταν" μιας και περίμεναν στο λογαριασμό του εκδότη της επιταγής να τα εισπράξεις.
Το δεν είμαι ικανός και το δικαίωμα να το κρίνω δεν τα σχολιάζω,απλά τα κρατάω ως ένδειξη αγένειας απο μέρους σου.
Το μόνο καλό δηλαδή στη Εθνική από ότι βλέπω , είναι τα lenovo πληκτρολόγια :Banane0:
Άν μόνο αυτό το καλό εντοπίζεις στην Εθνική,μην ξαναπατήσεις τα πόδια σου εκεί.Εγώ αυτό θα έκανα.Εντελώς πληροφοριακά σε ενημερώνω ότι ΣΗΜΕΡΑ (δεν ξέρω για αύριο) η ΕΤΕ βρίσκεται στο τοπ 5 των Ευρωπαϊκών τραπεζών και έχει την πολυτέλεια πελάτες με παραξενιές όπως τις δικές σου να τους γράφει στα α##$%%$α της.Διαφωνώ με την συγκεκριμένη ιδιοτροπία, συμβαίνει όμως και το αναφέρω.
Εδώ μέσα δεν μπαίνω για να χαλάω την καρδιά μου αλλά για να ενημερώνομαι και να ψυχαγωγούμαι.Δεν έχω τίποτα με κανένα και δε θέλω να αρχίσω να κρατάω μπλοκάκι με συμπάθειες και αντιπάθειες.Ζητώ συγγνώμη από το φίλο kosmous αν τον πρόσβαλλα λέγοντας του ότι έχει ελλειπή ενημέρωση τραπεζικών εργασιών.Συνεχίζω τη συμμετοχή στο θέμα μόνο ως αναγνώστης.