- 17 May 2010
- 75
παίδες το θέμα μου έχει να κάνει με την εξομάλυνση και το κατα πόσο υπάρχει στις S20 G20 μιας και στις U20 δε το είδα.
μήπως είναι εύκολο να μείνουμε εκεί?
παίδες το θέμα μου έχει να κάνει με την εξομάλυνση και το κατα πόσο υπάρχει στις S20 G20 μιας και στις U20 δε το είδα.
Η Panasonic S20 εχει "εξομαλυνση" τοσο για τηλεοπτικο σημα ("IFC 600 Ηz") οσο και για BR/24p ("smooth film). Η U20 δεν εχει τα παραπανω.
γενικά στην εικόνα ....και επειδή ο yperion εχει φαγωθεί με την ανομοιομορφία των λεντ ..το έχω ξαναγράψει πολλές φορές ...η ανομοιομορφία υππήρχε ...σχεδόν σε κάθε lcd με ccfl...και θα πω ότι ένας απο τους κύριους λόγους που ξεκίνησαν το λεντ ήταν ο καλύτερος έλεγχος της ανομοιομορφίας....
Ποιος δεν λεει καλα λογια για τηλεοπτικο σε πλασμα?
Ισα ισα αν υπερτερουν καπου φανερα οι πλασμα ειναι το τηλεοπτικο και μαλιστα οι καλυτερες ειναι αυτες με αναλυση 1024x768.
Eιδα κατα την διαρκεια του μουντιαλ ποδοσφαιρο στην 46C8000 και γυρω απο τους παιχτες φαινοταν μια ενοχλητικη "αυρα" σε καθε κινηση. Αντιθετα η Panasonic 50U20 (μιση τιμη και λιγοτερο) που εχει φιλος μου σε καφετερια εδειχνε μια χαρα.
κάποιος να μου λύσει το ερώτημα για U20 και S20?
γενικά στην εικόνα ....και επειδή ο yperion εχει φαγωθεί με την ανομοιομορφία των λεντ ..το έχω ξαναγράψει πολλές φορές ...η ανομοιομορφία υππήρχε ...σχεδόν σε κάθε lcd με ccfl...και θα πω ότι ένας απο τους κύριους λόγους που ξεκίνησαν το λεντ ήταν ο καλύτερος έλεγχος της ανομοιομορφίας....
Κουιζ ποια απο τις δυο εχει τα πιο "εντυπωσιακα" χρωματα?
![]()
![]()
Πανω πλασμα 42V20 κατω LCD 46C8000.
Aλλος ενας μυθος καταρριπτεται. Απλως στις LED τα χρωματα φαινονται "εντυπωσιακα" (δηλαδη "καμμενα" σε σχεση με την αρχικη εικονα) επειδη σε συνθηκες καταστηματος βαζουν οτι υπαρχει στο φουλ. Φουλ φωτισμος , φουλ αντιθεση , φουλ οξυτητα.
Το θεμα ομως ειναι τα χρωματα να ειναι και κορεσμενα και να φαινονται και φυσικα ταυτοχρονα.
Ναι απλά αφου ο φίλος δηλώνει οπαδός της ''εξομάλυνσης'' ας ρίξει μια ματια απο G20 και πάνω που εχουν το 24p smooth film και δημιουργεί αυτη την "πλαστική-ρομποτική" αίσθηση...
Mα και το 24p Playback Plus δημιουργεί αυτη την "πλαστική-ρομποτική" αίσθηση...
Οι S20-G20-V/VT20 διαθέτουν και οι τρεις frame interpolation στα 24p, με διαφορετικές εμπορικές ονομασίες. Αν ο αλγόριθμος είναι ακριβώς ο ίδιος, δεν το γνωρίζω προς το παρόν.
Σε ξένα φόρα, άλλοι γράφουν ότι είναι ο ίδιος, άλλοι πως βλέπουν ανεπαίσθητες διαφορές...
Δεν έχουν ανομοιομορφία οι πλάσμα; Εδώ η 40άρα V20 στο fullhd.gr έχει ανομοιομορφία 7%...
ευχαριστώ πολύ τα τελευταία ποστ που μου ξεκαθαρίσατε το γιατί απογοητεύθηκα τόσο με τις U20 όταν τις είδα να παίζουν....είπα και γω.....δεν είμαι τρελός να βλέπω άλλα αντί άλλων.
H 50VT20 εχει ομοιομορφια 93.6% οποιος μου βρει LCD 50 και πανω με ομοιομορφια πανω απο 85% κερδιζει σεμιναριο ISF.
Πχ. Η 55C7000 εχει 81% και η LE8500 76%!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.