- 19 June 2006
- 8,661
Σε πρόσφατη επίσκεψή μου στη εταιρεία AUDIOSOUL (www.audiosoul.gr) είχα την ευκαιρία να συγκρίνω με το ίδιο σεταπ τα δύο μηχανάκια που στηρίζονται σε class T και έχουν ακουστεί τα καλύτερα .
Το συμπέρασμα που έβγαλα στην πρώτη αυτή ακρόαση ήταν πως το KINGREX μου άρεσε καλύτερα και μάλιστα με κάποια διαφορά.
Μιλάμε για απόλυτη ησυχία, έρχονται οι νότες από από το πουθενά, ακόμη πιο λαμπάτες χροιές από τον Trends , μου ακούστηκε πιο αναλογικός.
Επίσης τον άκουσα πιο μεστό ,πιο ώριμο, πιο Hi-End ας μου επιτραπεί η έκφραση.
Δεν λέω προς θεού ότι ο Trends δεν παίζει. Το αντίθετο μάλιστα.
Αλλά σε αυτό το επίπεδο ο Kingrex για μένα είναι μονόδρομος.
Μάλιστα έρχεται με εξωτερικό τροφοδοτικό (μεγάλη δουλειά) και επιπλέον η εταιρεία βγάζει και προενισχυτή.
Το συγκεκριμένο σετ είναι για μένα μία από τις μεγάλες ευκαιρίες για κάποιον που θέλει με λίγα χρήματα να φτιάξει ένα σύστημα, παραπάνω από αξιοπρεπές.
Τις τιμές δεν τις ξέρω, όποιος θέλει ας ρωτήσει την εδώ αντιπροσωπεία.
Φίλος πήρε και ένα usb dac της εταιρείας και είναι ευτυχισμένος. Δεν το έχω ακούσει οπότε...
Θα επανέλθω σύντομα ύστερα και από δεύτερη ακρόαση που θα κάνω, οπότε ότι ακούσω θα το μεταφέρω.
Το συμπέρασμα που έβγαλα στην πρώτη αυτή ακρόαση ήταν πως το KINGREX μου άρεσε καλύτερα και μάλιστα με κάποια διαφορά.
Μιλάμε για απόλυτη ησυχία, έρχονται οι νότες από από το πουθενά, ακόμη πιο λαμπάτες χροιές από τον Trends , μου ακούστηκε πιο αναλογικός.
Επίσης τον άκουσα πιο μεστό ,πιο ώριμο, πιο Hi-End ας μου επιτραπεί η έκφραση.
Δεν λέω προς θεού ότι ο Trends δεν παίζει. Το αντίθετο μάλιστα.
Αλλά σε αυτό το επίπεδο ο Kingrex για μένα είναι μονόδρομος.
Μάλιστα έρχεται με εξωτερικό τροφοδοτικό (μεγάλη δουλειά) και επιπλέον η εταιρεία βγάζει και προενισχυτή.
Το συγκεκριμένο σετ είναι για μένα μία από τις μεγάλες ευκαιρίες για κάποιον που θέλει με λίγα χρήματα να φτιάξει ένα σύστημα, παραπάνω από αξιοπρεπές.
Τις τιμές δεν τις ξέρω, όποιος θέλει ας ρωτήσει την εδώ αντιπροσωπεία.

Φίλος πήρε και ένα usb dac της εταιρείας και είναι ευτυχισμένος. Δεν το έχω ακούσει οπότε...
Θα επανέλθω σύντομα ύστερα και από δεύτερη ακρόαση που θα κάνω, οπότε ότι ακούσω θα το μεταφέρω.