Μπράβο για την προσπάθειά σου!Έφτασα στο Καλλιμάρμαρο και στο χρόνο που υπολόγιζα σε σχέση με την προετοιμασία που ΔΕΝ έκανα όπως θα έπρεπε λόγω τραυματισμού.
Όταν είμαι σε κάποιο μπλοκ προπόνησης αυτόματα μπαίνω και σε διαλλειμματικη νηστεία και γενικά προσέχω τι βάζω στο σώμα μου. Έτσι είμαι. Όταν δεν είμαι σε κάποιο πρόγραμμα δεν προσέχω καθόλου.
Λίγο πριν χτυπήσω ήμουν σε πρόγραμμα για αγώνα 50 χιλιομέτρων σε βουνό, με 70-80 χιλιόμετρα την βδομάδα. Συνέχισα να τρώω όπως έτρωγα εκείνη την περίοδο και αμέσως μάζεψα κιλά.
Δεν ξέρω αν για κάποιους είναι υπερτιμημένη η άσκηση για την απώλεια βάρους αλλά σε μένα δουλεύει και πολύ καλά μάλιστα. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και το τι δουλεύει σε μένα δεν σημαίνει τπτ για κάποιον άλλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον καναπέ ΣΙΓΟΥΡΑ δεν γίνεται δουλειά.
πως δεν σε ειδα καθε ΣΚ κανω πανω απο 17 χλμ Υμηττο (απο Αγιαννη Κυνηγο σε Καλοπουλα και πισω )View attachment 260606
Τι ωραία που ήταν. Φτάσαμε από ένα συνδυασμό τμημάτων των μονοπατιών 10-14. Δύο σημεία ήταν μόνο πολύ ανηφορικά. Περπατώντας κατά βάση. Πρώτη φορά για φέτος λίγο πάνω από 7 κμ σε περίπου 2 ώρες με 2 ολιγόλεπτες στάσεις.
Πας από το δρόμο να φανταστώ που έχει τη μπάρα;πως δεν σε ειδα καθε ΣΚ κανω πανω απο 17 χλμ Υμηττο (απο Αγιαννη Κυνηγο σε Καλοπουλα και πισω )

Το asics είναι βαρύ και stability shoe. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα πρηνισμου κακώς τα φόραγες. Δεν κέρδισες κάτι φορώντας τα εννοώ..
Same Sh1t...Different Day.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.