Τελειώνει η δρομική καριέρα? Ιδιαίτερα για σένα που έτρεχες πιο σοβαρά από το μέσο απλό ερασιτέχνη?Η δρομική μου καριέρα τελείωσε το 2016.
Ούτε πιο χαλαρά?
Εκτός και αν υπήρξε θέμα υγείας. Κρίμα πάντως...
Τελειώνει η δρομική καριέρα? Ιδιαίτερα για σένα που έτρεχες πιο σοβαρά από το μέσο απλό ερασιτέχνη?Η δρομική μου καριέρα τελείωσε το 2016.
Ακριβώς. Τελικά αρχίζω και κουτσαίνω και σταματάω. Μέχρι και για Morton μου έχουν πει.Περνάει μόλις σταματήσεις για 1-2 λεπτά αλλά επανέρχεται σταδιακά.
Δεν τελείωσε άδοξα η δρομική μου καριέρα, κάθε άλλο!Τελειώνει η δρομική καριέρα? Ιδιαίτερα για σένα που έτρεχες πιο σοβαρά από το μέσο απλό ερασιτέχνη?
Ούτε πιο χαλαρά?
Εκτός και αν υπήρξε θέμα υγείας. Κρίμα πάντως...
Πολυ καλή περίπτωση, όντως (αρκεί να μένεις κοντά / δλδ κανα 10λεπτο με τα ποδια)....Εγώ ένα έχω να πω για το βουνό. Την έχω καταβρεί στο Άλσος Συγγρού πηγαίνοντας από τα στενά μονοπατάκια. Δεν είναι πραγματικό βουνό αλλά μπορείς άνετα να έχεις πάνω κάτω υψομετρική διαφορά 70+ μέτρα και να ανεβοκατεβαίνεις χωρίς να περνάς από τα ίδια σημεία για κυκλικές διαδρομές ~5 κμ. Αν δε αρχίσεις τα ζιγκ ζιγκ μπορεί να αυξήσεις πολύ τη διαδρομή χωρίς να περνάς από τα ίδια σημεία. Πολύ πιο άνετα για τις αθρώσεις μου σε σχέση με ταρτάν / συνθετικό χλοοτάπητα / άσφαλτο.
Το σημαντικότερο, δεν βαριέμαι καθόλου. Ανυπομονώ να ξαναπάω (καμία σχέση με το οποιοδήποτε γήπεδο) κάθε μέρα. Μισή ωρίτσα χαλαρό τρέξιμο πριν ξεκινήσει ουσιαστικά η μέρα μέσα στη φύση και τα ωφέλη είναι πολύ περισσότερα από την καθαυτή βελτίωση της φυσικής κατάστασης.
To ταρτάν από όσο έχω ακούσει είναι το χειρότερο για τις αρθρώσεις. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.Νομίζω ναι.
Έπαιζες και πινγκ πονγκ ένα φεγγάρι. Πάει κι αυτό;προσοχή όμως στα κατηφορικά σημεία ... τα γόνατα υποφέρουν
πολύ λυπάμαι που μετά το 2020 που διέλυσα σε μια άσκηση τον έξω ΔΕ μηνίσκο μου, έχω σταματήσει το τρέξιμο ... όπως και μπάσκετ, ποδόσφαιρο κλπ ... μου έμειναν μόνον τα σπιτικά προγράμματα εκγύμνασης ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.