Trident - Shunt Regulator

αφού έχει shunt reg μωρέ το βουβάλι

δεν θα πολυκερδίσεις

αλλα άμα έχεις όρεξη ...

έχει άλλα κόλπα που μπορείς να κάνεις

άλλα το χέσαμε το νήμα ?

μπα καλά είμαστε για ρεύματα λέμε

Δέν υπάρχει όριο στην παροχή ρεύματος πέρα απο ικανότητα Μόσφετ & ψύξης με τα Simplistic. Που το ακούσατε αυτό; Εδώ στα 2Α πάνω σε ένα Τ-Amp.

Attachments

• ShuntregTamp1.jpg
    ShuntregTamp1.jpg
    95.2 KB · Views: 50
  • ShuntregTamp4.jpg
    ShuntregTamp4.jpg
    55.4 KB · Views: 45
Ωραία, και πως τα βρίσκουμε, φτιάχνουμε, δοκιμάζουμε βρε παιδιά? Βγαίνουν και μονά (5.5V για το buffalodac) και συμμετρικά (+12V -12V για το legato)?

Last edited:
Re: Απάντηση: Trident - Shunt Regulator

Δέν υπάρχει όριο στην παροχή ρεύματος πέρα απο ικανότητα Μόσφετ & ψύξης με τα Simplistic. Που το ακούσατε αυτό; Εδώ στα 2Α πάνω σε ένα Τ-Amp.

αυτό είχα κατα νου

From 5V-30V, the current 10-200mA
So I open the group by making PCB design of low voltage Salas.
http://www.quanghao.com/product.php?id_product=79

απο τον κουνγκχαου καρατε ζιον πιν ααααααααιιιιιιιιιιιιι

Αυτό είναι μία συγκεκριμένη PCB που παίρνει μικρές ψύκτρες απο το Βιετνάμ. Δέν είναι προδιαγραφή δικιά μου γενική. Ο Κουάν έκανε κάτι πρακτικό, πολλά ρέγκ σε μία μαζί, για μικρές καταναλώσεις που είναι και το 90% των χρήσεων. Ρε που φτάσαμε, σε λίγο θα μου βγάλουνε και λέϊντιμπόυ σάντ ρέγκ στην Ταϊλάνδη δίπλα, σε ρόζ πλακέτα.:Banane0:

Μεσα και εγω για τις πλακετες.
Μεσιε Σαλας τα φωτα σας.....

Δέν έχει αυτό τον καιρό κανά group buy απο ότι βλέπω. Κάντε σε διάτρητη. Πανεύκολο είναι. Μπορεί να ψήσω κανά αστεράτο GB μάνατζερ στην Αμερική για ποιοτικές πλακέτες όπως θα τις προδιαγράψω εγώ σε μία στιγμή με έξτρα κόλπα κιόλας, αλλά δέν ξέρω για τώρα.

Re: Απάντηση: Trident - Shunt Regulator

Δέν έχει αυτό τον καιρό κανά group buy απο ότι βλέπω. Κάντε σε διάτρητη. Πανεύκολο είναι. Μπορεί να ψήσω κανά αστεράτο GB μάνατζερ στην Αμερική για ποιοτικές πλακέτες όπως θα τις προδιαγράψω εγώ σε μία στιγμή με έξτρα κόλπα κιόλας, αλλά δέν ξέρω για τώρα.

Επαυξανω, εγω εχω κανει δυο σε διατρητη, piece of cake!

Το phono να δω ποτε θα αξιωθω να τελειωσω... (καθενας με τον πονο του...) :bigcry: