Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

Τεσπα θα κανω το ΣΚ κανενα πειραματα με το μπαφερακι να δω αν κανει και τιποτα... αλλα κατα βαση το 'χα παραγγειλει για να συνεπικουρησει τον lepai...

Έχουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα από το μπαφεράκι?
Πάντως αναμένω τις εκτιμήσεις σου με τον Lepai!
Αν δεν σου ήρθε την Παρασκευή, λογικά αύριο θα τον έχεις.

Αστα ο lepai δε φαινεται πουθενα ακομα (στο tracking του ΕΛΤΑ) οσο για το μπαφερακι εχω να πω πως αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δινει λιγο σταθμη παραπανω ειδικα στο μικρο miniwatt... αλλα και στον πιο μεγαλο dared, τελικα πρεπει να 'χει καποιο gain πιστευω, παρολο που ο κινεζος λεει 0 db.
Τωρα για λαμπατες χροιες δεν εχω να πω και τιποτα μιας και ολα ειναι... λαμπατα...

Αστα ο lepai δε φαινεται πουθενα ακομα (στο tracking του ΕΛΤΑ) οσο για το μπαφερακι εχω να πω πως αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δινει λιγο σταθμη παραπανω ειδικα στο μικρο miniwatt... αλλα και στον πιο μεγαλο dared, τελικα πρεπει να 'χει καποιο gain πιστευω, παρολο που ο κινεζος λεει 0 db.
Τωρα για λαμπατες χροιες δεν εχω να πω και τιποτα μιας και ολα ειναι... λαμπατα...

+1 db εχουν συνηθως αυτα αλλα τα διαφημιζουν για μηδενικο gain.

Αλλη μια ερωτηση προς τους κατοχους lepai, εχετε ακουσει να κανει εντονο θορυβο στο ανοιγμα η/και στο κλεισιμο?

Εμενα μου το κανει μονο στο ανοιγμα, καθως και ενα μικρο φυσημα το οποιο εξαφανιζεται σχεδον αμεσως

Στα δικα μου μονοδρομα στο ανοιγμα μαζι με τον εντονο θορυβο , βγαζει και το μεγαφωνο σιγα σιγα προς τα εξω και σε 2 δευτερα εχει επανελθει στην θεση του.
Τι γινεται περναει ρευμα?

Στα δικα μου μονοδρομα στο ανοιγμα μαζι με τον εντονο θορυβο , βγαζει και το μεγαφωνο σιγα σιγα προς τα εξω και σε 2 δευτερα εχει επανελθει στην θεση του.
Τι γινεται περναει ρευμα?

Παντως εμενα δε μ' αρεσει καθολου αυτο....

Παντως εμενα δε μ' αρεσει καθολου αυτο....

Δεν αγχωνομαι γιατι ειναι κατι φοστεξακια που εχω στο γραφειο του σπιτιου.
Στα μεγαλα στο σαλονι σκεφτομαι να μην τον δοκιμασω παντως :grandpa:

Καταλαβαινει κανεις τι σημαινει αυτο?

"The machine is BTL output, that is to negative side of speaker out is not public grounded (the two speakers cable must independent connect, no grounding together), we must strictly in accordance with the marking of plus or minus cable connection."

απ'οτι καταλαβαινω, δηλαδη αν δωσω μεχρι 100 ειναι σαν να τα πεταω... ωραια λοιπον με την προοπτικη οτι ανεβαινω στα 250 που πρεπει να κινηθω? ειναι τα Klipsch η καλυτερη επιλογη? επισης βλεπω οτι ειναι 75w, 8 ohms , μηπως δεν τα σηκωνει ο τριπαθος?

τελικα μπηκα σε mood για εξερευνηση και παρηγγειλα αυτα να κανουν παρεα στον lepai
http://cgi.ebay.co.uk/Pair-CHPO-Qin...omeAudioHiFi_HiFiSpeakers?hash=item2eaac69537
57 λιρες με δωρεαν μεταφορικα. απο βδομαδα τα περιμενω και μολις τα "ακροαστω" θα γραψω εντυπωσεις

"The machine is BTL output, that is to negative side of speaker out is not public grounded (the two speakers cable must independent connect, no grounding together), we must strictly in accordance with the marking of plus or minus cable connection."

Αυτο βρισκω εγω... παρακαλω καποιος γνωστης των πραγματων να μας τα κανει πιο λιανα? http://en.wikipedia.org/wiki/Bridge-tied_load

Απάντηση: Re: Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

τελικα μπηκα σε mood για εξερευνηση και παρηγγειλα αυτα να κανουν παρεα στον lepai
http://cgi.ebay.co.uk/Pair-CHPO-Qin...omeAudioHiFi_HiFiSpeakers?hash=item2eaac69537
57 λιρες με δωρεαν μεταφορικα. απο βδομαδα τα περιμενω και μολις τα "ακροαστω" θα γραψω εντυπωσεις

πανεμορφα, στυλατα για γραφειο, αλλα αυτη η ευαισθησια των 80DB και τα 4Ω, θα ξεζουμιζουν τον μικρουλη. Παντως για τα χρηματα τους αξιζει με το παραπανω η δοκιμη..

Κανεις τεχνικος να μας εξηγησει τα "κινεζικα" για μας?

Τελικα ο lepai ηρθε και σε μενα (βρηκα χθες το βραδυ το πακετο πεταμενο εξω απ' την πορτα μου κατα την προσφιλη συνηθεια του ταχυδρομου της περιοχης μου...:slapface:).

Οταν το ανοιξα ομως το μετασχηματιστακι ειχε ακροδεκτη ρευματος ασχετο (με δυο λεπτα λαμακια με τρυπες στην ακρη... τωρα αμερικανικο ειναι αυτο... ιαπωνικο δεν ξερω) και λογω ελειψης ανταπτορα βεβαια δεν εγινε ακροαση ακομα...:argue: