Τελικα καταφερα κι εκανα κι εγω την πρωτη ακροαση με τον lepai.....
Ρευμα απο το μετασχηματιστακι που ειχε (12v 2a) το οποιο πρεπει να 'ναι μαλλον... λιγο. Η συνδεση περιελαμβανε ηχεια spicom αλλα κι ενα φθηνο λαμπατο μπαφερακι (βλεπε προηγουμενα ποστ). Απο μουσικη λιγη τζαζ και μπλουζ σε χαμηλες σταθμες λογω... ωρας.
Εχω να πω τα παρακατω:
Στο ανοιγμα μονο μου 'κανε κι εμενα θορυβο (ποπ) και στιγμιαια κουνησε τους κονους των ηχειων προς τα εξω...
Καθε φορα που καποιος αναβε ενα φως στο σπιτι ο ενισχυτης στιγμιαια εκοβε... αυτο παντως δεν μου 'χει ξανατυχει με κανεναν αλλο ενισχυτη.
Καποιο φυσηματακι το εχει.
Ως προς τον ηχο του τωρα το πραματακι φαινεται να 'χει αρκετο τσαμπουκα -με τα οντως πολυ ευκολα ηχεια βεβαια- και πιστευω πως ειναι ικανο για πολυ υψηλες σταθμες (ηταν 11 το βραδυ και ακουγα με το volume στο παρα εικοσι μονο, αλλα κι ετσι εκλεισα τα παραθυρα μην ενοχλησω).
Τωρα η ποιοτητα του ηχου που πηρα, για να πω την αληθεια μου, ηταν καλουτσικη αλλα δε μ' εντυπωσιασε ιδιαιτερα. Ολα του καλα ομως στα ψηλα κατι δε μου αρεσε, κατι θολωνε... μου φανηκε η Krall σα να... ψευδιζει λιγο και γενικα ειχε ενα θεματακι με τα 'σ'. Επισης τονιζω οτι δεν πειραξα και τα tone controls του καθολου (ηταν και τα δυο στη μεση). Η αληθεια ειναι πως εδω υποψιαζομαι λιγο και το μπαφερ αλλα λογω περιορισμενου χρονου δεν εκανα αλλαγες. Απλα θα τον ξανακουσω χωρις αυτο και θα επανελθω συντομα. Λετε να θελει και το στρωσιμο του...?
Εχω την εντυπωση οτι στην "μεση" που λες οτι τα εχεις , δεν ειναι το μηδεν.
Εχω την εντυπωση οτι μαλλον στη μεση ειναι το 0 γιατι τα ποτακια πρεπει να λειτουργουν οπως τα παλια (τα συρομενα των equalizers αν θυμαστε που ηταν στη μεση το μηδεν και προς τα πανω ενισχυε τη συχνοτητα ενω προς τα κατω τη μειωνε). Τα εβαλα δηλαδη στο 0 και εκει ειναι που δεν ακουγεται με τιποτα... ενω οταν ειναι στη μεση πλησιαζουν πιο πολυ τον ηχο που ξερω.
Τωρα καταλαβα τι εννοεις, σε μπερδευει η κλιμακα που ξεκιναει απο το 0 και καταληγει στο 10, αρα η μεση ειναι στο 5. Και εγω εκει ακουω καλυτερα. Το 5 πρεπει να ειναι το 0.
Τωρα καταλαβα τι εννοεις, σε μπερδευει η κλιμακα που ξεκιναει απο το 0 και καταληγει στο 10, αρα η μεση ειναι στο 5.
τελικα μπηκα σε mood για εξερευνηση και παρηγγειλα αυτα να κανουν παρεα στον lepai
http://cgi.ebay.co.uk/Pair-CHPO-Qin...omeAudioHiFi_HiFiSpeakers?hash=item2eaac69537
57 λιρες με δωρεαν μεταφορικα. απο βδομαδα τα περιμενω και μολις τα "ακροαστω" θα γραψω εντυπωσεις
επανερχομαι μετα απο καποιες μερες για να γραψω τις εντυπωσεις μου για τα Qinpu. πανεμορφα, απιστευτη ποιοτητα κατασκευης και ηχος (για την κατηγορια τους) που με κανει να αναρωτιεμαι τι ακουγα τοσο καιρο... απιστευτα τα μικρα, και ειδικα για την τιμη τους (καπου 65 ) +1
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.