Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

κοιτα..ο ενας επαιζε καπου 8 ωρες την μερα στο 2/4 της εντασης..αντεξε 3 μηνες..
ο αλλος ολη μερα, δηλαδη απτις 8 το πρωι μεχρι τις 11 το βραδυ στο 1/4, αντεξε 1 μηνα
και ο τελευταιος επαιξε ολες κ ολες 5-6 ωρες στο 3/4 της εντασης...
τωρα τι να σου πω..βγαλε συμπερασμα! :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

κοιτα..ο ενας επαιζε καπου 8 ωρες την μερα στο 2/4 της εντασης..αντεξε 3 μηνες..
ο αλλος ολη μερα, δηλαδη απτις 8 το πρωι μεχρι τις 11 το βραδυ στο 1/4, αντεξε 1 μηνα
και ο τελευταιος επαιξε ολες κ ολες 5-6 ωρες στο 3/4 της εντασης...
τωρα τι να σου πω..βγαλε συμπερασμα! :ernaehrung004:

Βάλε ψήκτρα στο τσιπάκι και σταθεροποιημένο τροφοδοτικό και δεν θα έχεις πρόβλημα.

εμ το καταλαβα αλλα αργα....ολα αυτα γινανε σχεδον ταυτοχρονα σε διαφορετικους χωρους...τους σουταρα κ δε τους εφτιαξα αφου με τα ιδια λεφτα τους αγοραζεις ξανα..

το τσιπακι βεβαια εχει μεσα ψυκτρα ε..δε ξερω αν χωραει μεγαλυτερη...

Εγώ είχα βάλει πολύ μεγαλύτερη από μια καμένη πλακέτα υπολογιστή.
Αυτά τα τσιπάκια αντέχουν τάση μέχρι 13.7 μετά κάνουν τσάφ.

Re: Απάντηση: Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

Aν θα μπει πανω σε ενα πολυμπριζο ασφαλειας,η σταθεροποιητη τασης λυνεται το προβλημα?

Δεν εχει να κανει με πολυμπριζο και σταθεροποιηση στο δικτυο του σπιτιου, για να 'σαι σιγουρος θελει ενα σταθεροποιημενο τροφοδοτικο στα volt που πρεπει...

Δες το ποστ #221 σ' αυτο το νημα για να καταλαβεις τι εννοω, αλλα δε νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να δωσεις 2-3 φορες τα λεφτα του λεπα για τροφοδοτικο... imho παντα...

Α και με μπαταρια θα 'σαι safe....

Last edited:
Εμενα μου τον εφερε ο ταχυδρομος στο σπιτι, ειναι και λιγο γνωστος μου βεβαια κι οταν βλεπει κανενα κινεζικο δεματακι -συνηθως- το φερνει... αλλιως με ειδοποιηση.

Καλησπέρα σε όλους! Επειδή ψάχνω να πουλήσω ένα Tripath (δεν το κρύβω)που έχω φτιάξει,ψάχνωντας το internet βρήκα τη συζητησή σας. Όποιος ενδιαφέρεται εχώ έναν ΤΑ0104Α (2 x 400W / 4 OHM). Ο συγκεκριμένος είναι το μεγαλύτερο "παιδί" της Tripath λίγο πρίν κλείσει η εταιρεία. Τοροειδής μετασχηματιστής 1.5ΚVA, πυκνωτές 0.4 Farad κλπ κλπ. Ευχαριστώ για το διάβασμα...Αν θέλετε κάτι για tripath γενικά μπορώ να βοηθήσω, πριν 4-5 χρόνια είχα πάθει υστερία με αυτά τα τρομερά chipakia...

Καλημέρα σε όλους.
Θα ήθελα ως άσχετος να ρωτήσω για έναν ενισχυτάκο που βρήκα
(HLLY TAMP-20 Class T AMP AMPLIFIER Tripath TA2020 chip).
Αυτό το (Turn-on & turn-off pop suppression) τι είναι άραγε?
Τον πουλάνε σαν καινούργια υλοποίηση της ΗLLY..στα 20W, απ'οτι κατάλαβα.
'Οπως θα ήθελα και τη γνώμη σας.(Στόν Lepai μου την σπάνε τα ledakia....)

Καλωσορισες στη παρεα...

Το 'Turn-on & turn-off pop suppression' ειναι απλα μια λειτουργια που δεν επιτρεπει στον ενισχυτη κατα την εναρξη και την παυση λειτουργιας να κανει ενα δυνατο θορυβο ''pop'' και να κουναει εντονα τους κονους των ηχειων.

Αυτο ειναι χαρακτηριστικο στους περισσοτερους τριπαθους (χωρις αυτη τη λειτουργια). Αν θα το εχεις προσεξει ο λεπα το κανει αυτο...

Hlly δεν εχω ακουσει προσωπικα..

Φίλε μου ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση......
και για το καλωσόρισμα.........επίσης.
Βλέπω και αυτό (MUSE M20 EX TA2020 T-Amp Mini Stereo Amplifier 20WX2 S)
που έχει το on off μπροστά αλλά με ενδιαφέρει πιο πολύ η ''ησυχία'' του Ηlly.
(Για το pc των παιδιών με JPW ηχεία 89dB/6Ωμ/4'').

Νομίζω οτι βρήκα κι ένα τροφοδοτικό αλλά θέλει κουτάκι...
Κάντε ενα ψάξιμο στο ebay:Universal DC 12V 2A Regulated Switching Power Supply.
Κάτι παρόμοια χρεισημοποιώ στη δουλειά μου σε πιο πολλά αμπέρ
και μου έχουν βγεί καλά... δίνουν βολτ με τριμερ...πιστεύω οσα
χρειάζονται (εγώ δίνω εως 13,7 αναλόγως..) και είναι φτηνά.
Ασ πούμε αυτό

o Hlly 33$ (+22$ ταχυδρομικά) χωρίς τροφοδοσία.
118$ (δωρεάν ταχυδρομικά) με ένα JVC 12V/4A.
o MUSE 40$ (+18$ ταχυδρομικά) χωρίς τροφοδοσία.
Για τον Muse προτείνουν ενα τροφοδοτικό (Linear Power supply for T-AMP TA2020) απο άλλον πωλητή απο ότι κατάλαβα.
60$ (+40$ ταχυδρομικά, θα είναι βαρύ μάλλον με τοροειδή 12V/5A)

Να ξερεις πως τα τριπαθα ειναι ευαισθητα με την τροφοδοσια... Χρειαζεται σταθεροποιημενο τροφοδοτικο. Ετσι και ξεφυγει η ταση λιγο τοτε δεν το 'χει σε τιποτα να σου κανει... τσαφ...:devil-smiley-029::speechless-smiley-0