Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

Στη διαθεση σου οποτε θελεις...

φιλε Σταυρο, να σαι καλα, θα δω μηπως το κανονισουμε σε συνδυασμο με κανα κρασι ή καμια μπυρα με τα δεοντα συνοδευτικα.:tee: Πιστευω πως ειναι ενδιαφερον πως θα οδηγησει τοσο μεγαλο ηχειο με 2 5.25 μεγαφωνα.

Αν μπορεις κανε καμια δοκιμη με τους φθηνοτερους και με πιο νορμαλ ηχεια.
Απο τον ακριβο μας ξεκινησες.Η εκπληξη θα ειναι να παιζουν καλα και οι ενισχυτες το εικοσαρικου!!

Απάντηση: Re: Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

Αν μπορεις κανε καμια δοκιμη με τους φθηνοτερους και με πιο νορμαλ ηχεια.
Απο τον ακριβο μας ξεκινησες.Η εκπληξη θα ειναι να παιζουν καλα και οι ενισχυτες το εικοσαρικου!!

ενας φιλος εχει στο δωματιο του ενα απο τα πρωτα τριπαθα που ειχαν κυκλοφορησει το 2006 το οποιο ουδεμια σχεση μαλλον εχει με τα τωρινα των 20 ευρω (πλαστικο αθλιο το κουτι του) κουμπωμενο σε κατι MIssion m31i των 88db και ο ηχος ειναι πραγμστικα hifi.. Γιατι να μην παιζουν οι σημερινοι λοιπον..

Όπως υποψιάζομαι ο Σταύρος θα πρέπει να βρίσκεται σε μια τέτοια κατάσταση :ears:
....άμα τελειώσει θα μας γράψει τις εντυπώσεις του.

ΤΟ ΤΕΣΤ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ!!!!:grandpa:

Σαν πηγη χρησιμοποιηθηκε το cd player Sony 597 ενα πολυ φθηνο αλλα με αξιοπρεπες ηχο SACD/CD player. Καλωδια απλα με το μετρο κοστους 25 ευρω. Για ηχεια χρησιμοποιηθηκαν στην αρχη τα klipsch rb-81 για να εχω μια εικονα απο εμπορικο μοντελο και ακολουθως τα fostex 167 τα οποια τους ταιριαξαν μια χαρα.

Η δοκιμη ξεκινησε με το παλιο Sonic Tamp (με τσιπακι 2024) μοντελο του 2007 το οποιο ειχα αλλα σπανιοτατα χρησιμοποιουσα καθως μετακομισε για αποκλειστικη χρηση στο κομπιουτερ.

031708_imgA_T-amp.jpg

Πλαστικο περιβλημα, φθηνη κατασκευη, με ενοχλητικη μονη εισοδο RCA (ειχε ειδικο ανταπτορακι). Ηχος απλα αξιοπρεπης για ενα ενισχυτακο που κοστιζε τοτε γυρω στα 50 δολλαρια και που πια αποτελει συλλεκτικο κομματι (αν δεν κανω λαθος πωλειται πια απο την εταιρεια μονο η πλακετα για diy κατασκευη).

Συνεχιστηκε με το MUSE (νεα εκδοχη με το τσιπακι 2024). Πολυ καλη κατασκευη καλυτερη εξοδο ηχειων, σωστο στη λειτουργια ρυθμιστικο εντασης και εναν πολυ καλο ζεστο ηχο με αρκετουτσικα αποθεματα ισχυος. Επρεπε ομως να παιξει σε σχετικα χαμηλες εντασεις για να διατηρησει απαραμορφωτο ηχο. Εξαιρετικο μηχανακι... απιστευτη τιμη.

%21BhI551wBGk%7E$%28KGrHqQH-DwEsMLu09G1BLH0+0Vm8Q%7E%7E_35.JPG

Τελευταιο χρησιμοποιηθηκε το LEPAI με το τσιπακι 2020.

Και να το σοκ.... απιστευτος ηχος . Πολυ πιο δυνατος απο οτι περιμενες για τα βατ του. Ολοκαθαρος ηχος, με το μπασο του, με τα ακρα του με τρομερη αληθοφανεια των οργανων ( το τεστ εγινε για οικονομια χρονου μονο με τζαζ μουσικη). Αφου πηρα τηλεφωνο φιλο και του εβαλα να ακουσει απο το ακουστικο... τετοιο πανικο επαθα. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΤΩΝ 20 ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!!!!!!!!! Τα ρυθμιστικα δουλευαν μια χαρα. Το μονο αρνητικο οι εξοδοι των ηχειων αλλα παραβλεπεται ασυζητητι. Το ταιριασμα με τα ηχεια καταπληκτικο τοσο που αξιζει οποιος θελει να ερθει να το ακουσει για να μπει στη διαδικασια για ενα ιδιο ζευγαρακι ηχειων μαζι με το συγκεκριμενο ενισχυτη. Πριν τελειωσει το cd μπηκα στο καταστημα και παρηγγειλλα αλλον ενα...
Νικητης λοιπον το τσιπακι 2020 στον συγκεκριμενο ενισχυτη. Αν δε καποιος του βαλει καλυτερες μπορνες και ενα καλυτερο τροφοδοτικο θα τα χασει ειμαι σιγουρος. Εγω παντως αυτο θα κανω. Σπευστε να το αγορασετε... δεν εχω να πω κατι αλλο.

Βαλθηκες να μας τρελλανεις κυριακατικα... δηλαδη ο φθηνοτερος ειναι και ο καλυτερος??? Κουφο αυτο, Σταυρο σε τι χωρο επαιξες, σταθμες ικανοποιητικες??? Και επειδη τα 'χω ξεχασει, αυτος ερχεται με τροφοδοτικο η το παιρνεις εξτρα? Εσυ τι χρησιμοποιησες?

Βαλθηκες να μας τρελλανεις κυριακατικα... δηλαδη ο φθηνοτερος ειναι και ο καλυτερος??? Κουφο αυτο, Σταυρο σε τι χωρο επαιξες, σταθμες ικανοποιητικες??? Και επειδη τα 'χω ξεχασει, αυτος ερχεται με τροφοδοτικο η το παιρνεις εξτρα? Εσυ τι χρησιμοποιησες?

O χωρος ολος ειναι περιπου 50 τμ αλλα τα ηχεια ηταν σε ενα τμημα περιορισμενο ας πουμε 20-25 τμ. Οι σταθμες παραπανω απο ικανοποιητικες. Εχει τροφοδοτικο μαζι. Απλα σκοπευω να παρω να παρω καποια στιγμη καποιο καλυτερο... με μπαταρια ισως. Στο τεστ δεν συμμετειχε ο ενισχυτης των 45 βατ λογω ανομοιογενειας στη ισχυ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΤΣΙ???
Οποιος θελει μπορει να ερθει να ακουσει και να πιστεψει. Αλλωστε μονο η κατ ιδιαν ακροαση ειναι αυτη που πειθει.

αδερφια τον συγκεκριμενο LEPAI τον ακουγα εδω και 2 ηνες με τα overnight sensations μου και δυστηχως χθες μου καηκε..κλαψ...Σε αμεση συγκριση με τον φθηνο LM3886 που ακουω τον τελευταιο μηνα δ εμπορω να πω οτι ξετρελαθηκα.ο LM ειναι σαφως ποιο ορεξατος και ζωηρος, ενω ο tripath επαιξε καλυτερα μονο σε χαμηλες σταθμες..Για τα 20ευρα του βεβαια ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!! Το κακο ηταν οτι σε ενα μηνα αρχισε κ γρατζουναγε το ποτενσιομετρο του. Οσον αφορα το καψιμο μαλον εφταιγε το τροφοδοτικο.Το χα με ενα πο εξωτερικο σκληρο δισκο..Οταν δοκιμαστηκε για 2-3 μερες με κανονικο τροφοδοτικο επαιξε ΠΟΛΥ καλυτερα.Με μπαταρια αυτοκινητου ηταν το απολυτως καλυτερο!

Τι ν' ακουσουμε βρε Σταυρο, μ' ενα εικοσαρικο ... παω για παραγγελια.
Αληθεια δεν το δοκιμαζεις και με κανενα πιο ''δυσκολο'' ηχειο...

Φιλε τα overnight sensations Μου εχουν 84db ευαισθησια, 1 4ιντσο + τουιτερ...σε χωρο 15τμ, σε χαμηλες- μεσες εντασεις ο ενυσχητακος επαιξε παρα πολυ ομορφα πολα ειδη μουσικης..

Θα το δοκιμασω και με πιο δυσκολο ηχειο για να δω πως θα παει. Επισης θα το δοκιμασω με ενα λαμπατο buffer της Ψαθιν στην εξοδο του cd player το οποιο εχω περιεργεια να δω τι συνολικο αποτελεσμα θα δωσει.
THA06-photo_04.jpg

IMHO το αποτελεσμα πρεπει να 'ναι καλο, ισως παιξει και δυνατοτερα αν αυτα τα buffer εχουν και καποιο κερδος...

Αντε να δουμε τι θα γινει και σε αμεση αντιπαραθεση με τον miniwatt...

IMHO το αποτελεσμα πρεπει να 'ναι καλο, ισως παιξει και δυνατοτερα αν αυτα τα buffer εχουν και καποιο κερδος...

Αντε να δουμε τι θα γινει και σε αμεση αντιπαραθεση με τον miniwatt...

Αυριο δε ερχεται ο 6Ρ1 που αγοραστηκε 100 ευρω (!!) και συμφωνα με την online tracking περασε το τελωνειο και ερχεται προς παραδοση.

Θα ειναι ενδιαφερουσα η συγκριση του μικρου λαμπατου με τον τριπαθο με το λαμπατο μπαφερακι καθως το κοστος τους ειναι ιδιο. (100 ευρω και 75 + 20 ευρω).

Απάντηση: Re: Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

Αυριο δε ερχεται ο 6Ρ1 που αγοραστηκε 100 ευρω (!!) και συμφωνα με την online tracking περασε το τελωνειο και ερχεται προς παραδοση.

Θα ειναι ενδιαφερουσα η συγκριση του μικρου λαμπατου με τον τριπαθο με το λαμπατο μπαφερακι καθως το κοστος τους ειναι ιδιο. (100 ευρω και 75 + 20 ευρω).

Ενδιαφερον φαινεται αυτο. Που θα βρουμε περισσοτερες πληροφορίες?

Αστα να πανε... συνολικα υπαρχουν 15 (λαμπατοι, τρανζιστορ, τριπαθοι, home cinema )ενισχυτες μαζι με αυτο που περιμενω.

Το χασαμε το... τοπι πατριωτη... αλλα 15 κομματια απλα :grinning-smiley-043

Τα σεβη μου!