ΤΟ ΤΕΣΤ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ!!!!:grandpa:
Σαν πηγη χρησιμοποιηθηκε το cd player Sony 597 ενα πολυ φθηνο αλλα με αξιοπρεπες ηχο SACD/CD player. Καλωδια απλα με το μετρο κοστους 25 ευρω. Για ηχεια χρησιμοποιηθηκαν στην αρχη τα klipsch rb-81 για να εχω μια εικονα απο εμπορικο μοντελο και ακολουθως τα fostex 167 τα οποια τους ταιριαξαν μια χαρα.
Η δοκιμη ξεκινησε με το παλιο Sonic Tamp (με τσιπακι 2024) μοντελο του 2007 το οποιο ειχα αλλα σπανιοτατα χρησιμοποιουσα καθως μετακομισε για αποκλειστικη χρηση στο κομπιουτερ.
Πλαστικο περιβλημα, φθηνη κατασκευη, με ενοχλητικη μονη εισοδο RCA (ειχε ειδικο ανταπτορακι). Ηχος απλα αξιοπρεπης για ενα ενισχυτακο που κοστιζε τοτε γυρω στα 50 δολλαρια και που πια αποτελει συλλεκτικο κομματι (αν δεν κανω λαθος πωλειται πια απο την εταιρεια μονο η πλακετα για diy κατασκευη).
Συνεχιστηκε με το MUSE (νεα εκδοχη με το τσιπακι 2024). Πολυ καλη κατασκευη καλυτερη εξοδο ηχειων, σωστο στη λειτουργια ρυθμιστικο εντασης και εναν πολυ καλο ζεστο ηχο με αρκετουτσικα αποθεματα ισχυος. Επρεπε ομως να παιξει σε σχετικα χαμηλες εντασεις για να διατηρησει απαραμορφωτο ηχο. Εξαιρετικο μηχανακι... απιστευτη τιμη.
Τελευταιο χρησιμοποιηθηκε το LEPAI με το τσιπακι 2020.
Και να το σοκ.... απιστευτος ηχος . Πολυ πιο δυνατος απο οτι περιμενες για τα βατ του. Ολοκαθαρος ηχος, με το μπασο του, με τα ακρα του με τρομερη αληθοφανεια των οργανων ( το τεστ εγινε για οικονομια χρονου μονο με τζαζ μουσικη). Αφου πηρα τηλεφωνο φιλο και του εβαλα να ακουσει απο το ακουστικο... τετοιο πανικο επαθα. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΤΩΝ 20 ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!!!!!!!!! Τα ρυθμιστικα δουλευαν μια χαρα. Το μονο αρνητικο οι εξοδοι των ηχειων αλλα παραβλεπεται ασυζητητι. Το ταιριασμα με τα ηχεια καταπληκτικο τοσο που αξιζει οποιος θελει να ερθει να το ακουσει για να μπει στη διαδικασια για ενα ιδιο ζευγαρακι ηχειων μαζι με το συγκεκριμενο ενισχυτη. Πριν τελειωσει το cd μπηκα στο καταστημα και παρηγγειλλα αλλον ενα...
Νικητης λοιπον το τσιπακι 2020 στον συγκεκριμενο ενισχυτη. Αν δε καποιος του βαλει καλυτερες μπορνες και ενα καλυτερο τροφοδοτικο θα τα χασει ειμαι σιγουρος. Εγω παντως αυτο θα κανω. Σπευστε να το αγορασετε... δεν εχω να πω κατι αλλο.