Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

Λοιπον παρελαβα και εγω τον περιβοητο Lepai 2020 των 20 Euro.
Αρχικα τον εβαλα να παιξει με κατι ηχεια απο ενα micro συστημα και μπορω να πω οτι δεν ενθουσιαστηκα. Κατοπιν τον συνδεσα με τα Epos m12i, και μπορω να πω τα οδηγει περιφημα παρ ολο που ειναι 87 db ευαισθησιας και μετρημενης 86. Τι να πω!!! Προσπαθω να φανταστω τι θα κανει με πιο ευαισθητα ηχεια. Αψογος.
Βεβαια τον εχω συδεσει με την audiotrack prodigy cube η οποια εχει volume το οποιο εχω στο μεγιστο. Μηπως του κανει καποιου ειδους προενισχυση?

Last edited:
Απάντηση: Re: Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

Λοιπον παρελαβα και εγω τον περιβοητο Lepai 2020 των 20 Euro.
Αρχικα τον εβαλα να παιξει με κατι ηχεια απο ενα micro συστημα και μπορω να πω οτι δεν ενθουσιαστηκα. Κατοπιν τον συνδεσα με τα Epos m12i, και μπορω να πω τα οδηγει περιφημα παρ ολο που ειναι 87 db ευαισθησιας και μετρημενης 86. Τι να πω!!! Προσπαθω να φανταστω τι θα κανει με πιο ευαισθητα ηχεια. Αψογος.
Βεβαια τον εχω συδεσει με την audiotrack prodigy cube η οποια εχει volume το οποιο εχω στο μεγιστο. Μηπως του κανει καποιου ειδους προενισχυση?

ναι του κανει προενισχυση και ισως μετα απο καποιο σημειο να "ψαλιδισει" ο μικρος.. Εξοδο γραμμης δεν εχει η καρτα? Απο κει στον Lepai. Ειδες που σου λεγα να μην φοβασαι την ευαισθησια? Ο χωρος σου ειναι μικρος..

Δεν ξερω τι εναι εξοδος γραμμης
Αυτη εναι η καρτα:
http://www.audiotrack.net/products/PDCUBE/spec/
Τωρα, ψαχνουμε για ηχεια.
Tyler επιμενεις για Kipsch B-2 η σκεφτηκες κατι αλλο?
Και που θα τα βρουμε αυτα τα Klipsch σε καλη τιμη?

η πρωτη σειρα στο link που λεει:

Αnalog out: RCA out αυτη ειναι

Τι Β2 ρε συ? Χτες Για RΒ-51 δεν ειπα?
Οτι ειπα χτες. Μετα μπαινει το δικο σου κριτηριο και οι αναγκες, και ο χωρος σου

Τι γινεται, το χανω....?

Τελος παντως, νομιζω οτι το Β2 εχει 200 και κατι ευρα.

skroutz κοιτα

Καθε λιγο αλλαζω επιλογες.
Τωρα μου εχουν κολησει τα Triangle Titus!!!
Εχουν και εμπρος οπη bass reflex.

Καθε λιγο αλλαζω επιλογες.
Τωρα μου εχουν κολησει τα Triangle Titus!!!
Εχουν και εμπρος οπη bass reflex.

οχι ρε φιλε, τα μονα απο εκεινη τη λιστα που δεν κοιτας καν....

Ποια θα μας δωσουν τον πιο ξεκουραστο "στρογγυλο" ηχο χωρις να χανουν και στην αναλυση?
Παντως ο Lepai οσο πιο πολλη ωρα παιζει τοσο καλυτερος μου ακουγεται. Λες να θελει το ζεσταμα του?

No!! που χρονος?
Οταν ανοιγω τον ενισχυτη ακουγεται ενας στιγμιαιος θορυβος απο τα ηχεια, μηπως εχει προβλημα ο ενισχυτης?

Ποσο κανουν αυτα ? Ενα μεγαφωνο εχουν? Τα ηχεια θα μπουν πανω στο γραφειο, οποτε θα ακουω απο 1 μετρο συνηθως.

Ποσο κανουν αυτα ? Ενα μεγαφωνο εχουν? Τα ηχεια θα μπουν πανω στο γραφειο, οποτε θα ακουω απο 1 μετρο συνηθως.

Στο site του αντιπροσωπου www.audiosoul.gr έχει τιμή!
Δεν τα έχω ακούσει αλλά απο κοντά είναι πάρα πολύ όμορφα!
Απο οτι γράφουν είναι ιδανικά για desktop συστημα!

http://www.6moons.com/audioreviews/johnblue/jb3.html