Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

Τα εχω ακουσει και παιζουν υπεροχα.
Ταιριασμα με ενα μικρο γρηγορο subακι και ειναι οτι καλυτερο για near field ακροασεις.

Καποιο αλλο θα βελτιωνε τον ηχο? Και ποιο?
Να μην καψει βεβαια τον ενισχυτακο και να μην κοστιζει παραπανω απο τιν τιμη του!!!

Απάντηση: Re: Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

Καποιο αλλο θα βελτιωνε τον ηχο? Και ποιο?
Να μην καψει βεβαια τον ενισχυτακο και να μην κοστιζει παραπανω απο τιν τιμη του!!!

μετασχηματιστης με τα ιδια χαρ/κα αλλα πιο ποιοτικος. Υπαρχουν απειρες επιλογες

Και που τις βρισκουμε? Και πως θα ξερουμε οτι ειναι πιο ποιοτικος, αφου κινεζικος θα ειναι και αυτος. Υπαρχουν γνωστες και δοκιμασμενες μαρκες?

Α... και μιας και το θυμηθηκα αυτος ο lepai εχει ελατηριακια για τα ηχεια κι οχι κανονικες μπορνες, υπαρχει καμμια 'πατεντα' να του χωσεις μπανανες? (δυστυχως ειναι κολλημενες στα καλωδια των ηχειων μου...)

Σταυρο τι διαφορες ακουσες (αν ακουσες) στη δοκιμη με το λαμπατο buffer ?

Δεν ειχα χρονο να κανω την δοκιμη με το λαμπατο buffer... θα γινει μαλλον το Σαβ/κο. Αναλωσα χρονο να τσεκαρω το κατωθι

Ηρθε με χρεωση τελωνειου μονο 3 ευρω. Συνολικη αξια αγορας 107 ευρω. Εξαιρετικη αποδοση για τοσα χρηματα.

Κυριοι , καλοριζικα - καλοακουστα τα εργαλεια.
Ας μου επιτραπει μια ερωτηση πρωταρη
Τα ΤΑ2020, ΤΑ2024 τι διαφορες εχουν?
Ρωτω γιατι υπαρχουν πολλα σχετικα (Τ) προιοντα και καλο ειναι να γνωριζουμε.
Ευχαριστω

Μεγειες...!:2thumb22sup:

Αντε ανοιξε νημα και ριξε τις εντυπωσεις σου και γι αυτον.

Σε ευχαριστω... ειναι παντα ενδιαφερον να συναντας προιοντα με απιθανο value/money σημερα που ολοι κοιτανε να σου τα αρπαξουν απο παντου...

Κυριοι , καλοριζικα - καλοακουστα τα εργαλεια.
Ας μου επιτραπει μια ερωτηση πρωταρη
Τα ΤΑ2020, ΤΑ2024 τι διαφορες εχουν?
Ρωτω γιατι υπαρχουν πολλα σχετικα (Τ) προιοντα και καλο ειναι να γνωριζουμε.
Ευχαριστω

Το 2020 ειναι πιο καινουριο απο το 2024 (που ηταν και το πρωτο που κυκλοφορησε ). Υποτιθεται οτι οι τριπαθοι εχουν λεπτομερη και περιγραφικο ηχο (που σημαινει οτι ειναι ενισχυτες που αποκαλυπτουν λαθη στις ηχογραφησεις). Φαντασου λοιπον οτι ο 2020 ειναι μια (ανεπαισθητη ) ιδεα πιο τονισμενος σε αυτα τα χαρακτηριστικα. Αυτο βεβαια εξαρταται και απο τη συνολικη κατασκευη και επειδη οπως θα ειδες ολοι ειναι ιδιοκατασκευες ειναι δυσκολο να πεις αυτο σε που ακους ποσο συμβαλλει το τσιπακι και ποσο τα υπολοιπα εξαρτηματα. Εμενα προσωπικα μου αρεσε πιο πολυ ο 2020 αλλα ειδα και μεγαλες διαφορες μεταξυ των δυο 2024 που ακουσα (το νεο ηταν πολυ καλυτερο απο το προ διετιας τριπαθο που ειχα).

Κοντολογις οταν εχουν 25 ευρω ο ενας παιρνεις και τους δυο και τους απολαμβανεις και τους δυο εξισου...:cool4:

@taurus65: Κατ αρχην ευχαριστω αλλα τα δικα μου τουλαχιστον ακομα ειναι στο... δρομο κι... ερχονται.

Τωρα για να 'μαι ειλικρινης, δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι καλυτερο και που, αφου απ' οτι ακουσα εδω αλλοι λενε το μεν αλλοι το δε. Για αυτο λοιπον κι εγω (λογω μικρου κοστους βασικα αλλα και λογω διθυραμβικων σχολιων) ειπα να ξεκινησω με το 2020 και βλεπουμε. Αργοτερα μπορει να δω και κανενα 2024...

Αν εχεις ευκαιρια να τ' ακουσεις καπου και τα δυο πριν αγορασεις ειναι βεβαια οτι καλυτερο...

Μαζι με το Σταυρο εγραφα...

Δεν ειχα χρονο να κανω την δοκιμη με το λαμπατο buffer... θα γινει μαλλον το Σαβ/κο. Αναλωσα χρονο να τσεκαρω το κατωθι

Ηρθε με χρεωση τελωνειου μονο 3 ευρω. Συνολικη αξια αγορας 107 ευρω. Εξαιρετικη αποδοση για τοσα χρηματα.

Σταύρο τον δοκίμασες και με μεγάλα ηχεία, έτσι για περιέργεια?

Σταύρο τον δοκίμασες και με μεγάλα ηχεία, έτσι για περιέργεια?

Γεια σου Πανο,
τα δοκιμασα μονο με Φοστεξ... θα τα δοκιμασω και με πιο αναισθητα αλλα με 5 βατ δεν προοριζεται ουτε για πλακα για δυσκολα ηχεια.