Υπήρχε λόγος για τόσο πολύ?
Τις ρυθμίσεις τις θυμάσαι?
Εξαιρετική....:award:
την άλλη εβδομάδα στην έκθεση ..
Περισσότερες λεπτομέρειες;Που, πότε...
Όχι ότι είναι άσχημος ο συνδυασμός τριπόδου-καφαλής και δεν θα μπορέσει να τα καταφέρει στα δύσκολα.Πχ στην -υπέροχη-φωτογραφία με τις βάρκες, τι έδαφος είχε από κάτω; Ήσουν με το ίδιο τρίποδο;
Ίδιο τρίποδο ίδια κεφαλή, το έφαφος ....το βλέπεις ντε! (15ρης γαρ). Χόρτα-καλαμιές. (πχ 5-10 δευτερολέπτων).
Έτσι μάλιστα! Κοινώς το έδαφος δεν ήταν και ό,τι πιο σταθερό. Ακόμα και η παραμικρή μετατόπιση, με τέτοιο χρόνο θα "έγραφε". Και ήταν και σε portait
Ρωτάω για το έδαφος μήπως ήταν στην άκρη του δρόμου ή κάτι τέτοιο, που δεν φαίνεται στη φωτογραφία.
Το Manfrotto 055XPROB είναι κορυφαίο. Πολύ καλή κατασκευή, πολύ στιβαρό, ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ΘΕΟΒΑΡΟ. Ευτυχώς που δεν το είχα παραγγείλει από κανά ebay κλπ. Απορρίπτεται.
Το Manfrotto 190 δεν το είχε, .
Ισως να δεις αυτα που παραγγελνει ο send απο Πολωνια... ενα τελευταιο που κοιτουσε ζυγιζε καπου στο κιλο και ηταν και καρμπον και ειχε ενα 120ρι περιπου...
Μη νομιζεις οτι και το 190 ειναι πιο ελαφρυ... κι εγω τα δοκιμασα σε καποιο καταστημα και απογοητευτηκα... δεν κουβαλιουνται για πλακα πχ αν πας τουρισμο...
Ισως να δεις αυτα που παραγγελνει ο send απο Πολωνια... ενα τελευταιο που κοιτουσε ζυγιζε καπου στο κιλο και ηταν και καρμπον και ειχε ενα 120ρι περιπου...
Μετα απο αυτα που εγραψε ο Βλασης παραπανω, πηγα κι εγω σημερα και ειδα το 190ΧΡRΟΒ και την 804... μου φανηκε πιο συμπαθητικο :smash:
Τιμη, το τριποδο στα 125Ε και η κεφαλη στα 62Ε (για την κεφαλη δεν θυμαμαι ακριβως) αν θελεις να συγκρινεις...
Ο Benro συνδυασμός είναι ~ στο 200άρι, παίζει να τα βρω από έξω σε καλύτερη τιμή;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.