Τριπόδια και φωτογραφικές κεφαλές

Απάντηση: Re: Τριπόδια..

Εμένα μου έστειλαν μαιλ ζητώντας μου συγνώμη αλλά το δέμα μου χάθηκε στην πορεία και να τους δώσω αριθμό λογαριασμού για να μου πιστώσουν τα χρήματα (είχα κάνει πληρωμή με έμβασμα).
L

Εμένα μου ζήτησαν IBAN στις 1/12 για να μου επιστρέψουν τον ΦΠΑ (ενώ πλήρωσα με paypal είπαν δεν τους συμφέρει επιστροφή ΦΠΑ από εκεί λόγω κρατήσεων) αλλά ενώ τους τον έστειλα άμεσα δεν έκαναν καμία ενέργεια ακόμη .

Re: Απάντηση: Re: Τριπόδια..

Εμένα μου ζήτησαν IBAN στις 1/12 για να μου επιστρέψουν τον ΦΠΑ (ενώ πλήρωσα με paypal είπαν δεν τους συμφέρει επιστροφή ΦΠΑ από εκεί λόγω κρατήσεων) αλλά ενώ τους τον έστειλα άμεσα δεν έκαναν καμία ενέργεια ακόμη .

Λες να έχουμε ντράβαλα μέχρι το τέλος;

Απάντηση: Τριπόδια..

Βρε παιδιά. Αφού ο Γερμανός δεν πρόκειται να πιαστεί κώτσος, γιατί όταν βλέπετε τέτοια χαμηλή τιμή δεν το διευκρινίζετε απ' την αρχή σε τι αφορά η αγοραπωλησία, να μην έχετε μετά τέτοια τρεξίματα;

Re: Απάντηση: Τριπόδια..

Ηταν ξεκάθαρο ότι αφορά τρίποδο και κεφαλή!Ακόμα και στο mail επιβεβαίωσης!

Το αυτόματο mail επιβεβαίωσης να φανταστώ πως εννοείς. Φαντάζομαι δεν δοκίμασε κανείς να επικοινωνήσει με το κατάστημα πριν βάλει την παραγγελία.

Θα χάναμε την ευκαιρία μέχρι να απαντήσουν..χαχαχα....που να το φανταστουμε οτι θα πέφταμε σε απατεώνες και θα έστελναν μόνο την κεφαλή...

Τώρα συνεχίζω το off topic (ζητώ συγγνώμη) , τους έστειλα το μήνυμα :
Sie sagen, dass die Menschen in Griechenland [als ihre einzige geschickt den Kopf ohne Stativ. wenn ja, und meine Mission dann sollten Sie vielleicht noch nicht alles zu empfangen und das pafpal die Ruckerstattung bitten
Ελληνικά : Λένε ότι οι άνθρωποι στην Ελλάδα [όπως τους έστειλε μόνο το κεφάλι χωρίς τρίποδο. αν ναι, και η αποστολή μου, τότε ίσως θα πρέπει να μην λαμβάνετε τίποτα και η pafpal να ζητήσει την επιστροφή, (άτιμη μετάφραση )

Και μου απάντησαν : Bitte zurucksenden, wir zahlen uber Paypal zuruck. Vielen Dank

Google translate : Παρακαλώ επιστρέψτε, θα εξοφλήσουμε μέσω Paypal. Σας ευχαριστώ.

Τώρα τι να σημαίνει ? Κάποιος που γνωρίζει γερμανικά βρε παιδιά να μου πει ?
Φοβάμαι μήπως εάν δεν δεχθώ παραλαβή τους δώσω πάτημα για το paypal .

Και όπου ναναι θα έρθει μιας και το traking το δείχνει Ελλάδα από τις 10/12 .

Όπως το πρόβλεψα , μόλις ήρθε ένα μικρό πακετάκι και είπα στον courier να το κρατήσει μια δυο μέρες να μου έρθει απάντηση .
Ας γράψει κάποιος μία επιστολή στα Γερμανικά που να ρωτά καθαρά εάν πρέπει να παραλάβω και να επιστρέψω ή να μην παραλάβω καθόλου το δέμα και να επιστραφεί με την ίδια μεταφορική και να μου το στείλει με πμ διότι δεν πολυεμπιστεύομαι το translate .

Last edited:

Die Mission είναι η αποστολή, όπως λέμε ....Mission impossible.
Der Versand είναι η ταχυδρομική αποστολή. Δεν είναι για να στέλνεις εσύ μνμ σε εντελώς άγνωστη γλώσσα το google translate.

Βρε , εάν ξέρεις Γερμανικά σύνταξέ μου μία επιστολή σε παρακαλώ ώστε να καταλάβουν τι ρωτώ . Εάν συμφωνούν να μην παραλάβω καν το δέμα .

"Wenn Sie nur den Kopf -ohne Stativ- geschickt haben, dann hole ich das Paket nicht ab. Es wird automatisch zurueckgeshickt werden"..... νομίζω, ας βοηθήσει κανείς με λιγότερα σκουριασμένα γερμανικά καλύτερα.

Το έστειλα , αλλά θα στείλω και άλλο εάν υπάρξει από άλλον συμφορουμίτη πιο αναλυτικό , κοινώς θα τους στείλω όσα μπορώ .

Απάντησαν : Sie können mit DHL, UPS zurückschicken.
Στέκει για το paypal πιστεύετε αυτή η απάντηση ; Φοβάμαι μην έχοντας υπογράψει παραλαβή , επικαλεστούν πως μετάνιωσα για την παραγγελία και μου επιστρέψουν τα χρήματα πλην όμως των μεταφορικών πήγαινε έλα .

Tι την μπλέκεις τόσο πολύ την υπόθεση με σού' πα μού 'πες;

Παραλαμβάνεις κανονικά, πας στο ΕΛΤΑ της γειτονιάς σου και στέλνεις το πακέτο πίσω συστημένο.
Βάζεις μέσα στο πακέτο και φωτοτυπία της απόδειξης ΕΛΤΑ ή τη στέλνεις με e-mail και τέλος.

Re: Τριπόδια..

Καλημέρα,ποια η γνώμη σας για το Induro Adventure AKB2;

Αυτή τη στιγμή έχω το Benro A150BRO το οποίο θα δώσω στη γυναίκα γιατί θελω κάτι πιο στιβαρό...

Σε σχέση με το Benro A550FN1 τι προτείνετε;

Να σημειώσω ότι το Induro AKB2 το βρίσκω στη μισή τιμή από γνωστό!

Παίδες επειδή το τρίποδο δεν θα είναι για πολύ ακόμη διαθέσιμο,έχει κανείς γνώμη για το συγκεκριμένο;

μάλλον δεν είναι γραφτό να αποκτήσω τρίποδο, μετά την ''πατάτα´'' από Γερμανία είπα να πάρω από Ελλάδα https://www.ekos.gr/index.php?route=product/product&product_id=41663 χθές έγινε η παραγγελία αλλά σήμερα ήρθε άκυρο δεν υπάρχει κ άγνωστο το πότε.
μια καλή πρόταση -χωρίς κεφαλή- για mirrorless camera στα 120-130

Αν δεν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις βαρείς τηλεφακούς (ώστε το σύνολο σώμα + φακός να υπερβαίνει τα 2,5 κιλά), θα μπορούσες ίσως να δοκιμάσεις τα πολύ ελαφρά carbon μοντέλα από το fototip.pl, πχ αυτό
Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά από τις προδιαγραφές καλό φαίνεται.