Απο και προς Παρίσι εμένα ουδέποτε μου ζήτησαν να ανοίξω βαλίτσα και έχω πάντα μέσα αυτό το τρίποδο το μακρύ (όμως είναι carbon). Εχω πάει με αυτό περι τις 4 φορές. Η διαδικασία για να ανοίξουν κλειδωμένη αποσκευή είναι πολύ δύσκολη. Αλλο η χειραποσκευήΤο πρόβλημα είναι με το μήκος, με 3 είναι 58 cm χωρίς κεφαλή και γίνεται 70 cm με κεφαλή.
Στο αεροπλάνο πρέπει να το βάλεις στις αποσκευές και όταν περνά από τον έλεγχο, σε βάζουν να το ανοίξεις κλπ…………….
Δεν ξέρω το κατα πόσο θα σε βοηθήσω , αλλα ΟΤΑ ήμουν και γω σε αναζητηση τριποδου κεφαλής αυτήν είχα βάλει στο μάτι και απο το διάβασμα που είχα ρίξει τότε , ήμουν σίγουρος για την επιλογή μου.Αποφάσισα να αγοράσω ένα καινούργιο τρίποδο Manfrotto 190CXPRO4 4-Section Carbon Fiber Tripod.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω τι κεφαλή μπάλας να αγοράσω.
Θέλω να μπορεί να σηκώνει τουλάχιστον τον 70-200 f/2.8.
Η αγορά θα γίνει τέλος του μήνα από New York και υπάρχει κάποια άκρη για επιπλέον έκπτωση αν πάρω κεφαλή Gitzo.
Σκέφτομαι την παρακάτω αλλά δεν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα.
Αν κάποιος έχει την κεφαλή ας γράψει εντυπώσεις…. Ευχαριστώ…
http://www.bhphotovideo.com/c/product/752287-REG/Gitzo_GH1780FQR_GH1780FQR_Series_1_Safari.html
Θα έπαιρνα την Manfrotto MH054M0-Q2 η οποία είναι κατά πολύ φτηνότερη και σηκώνει μέχρι 10 kg. αλλά ζυγίζει 610 gr…
Τι να κάνω να πάρω την Gitzo η οποία είναι ακριβότερη σηκώνει μέχρι 10 kg. είναι ελαφρύτερη ζυγίζει 350 gr?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.