Όταν ασχολούμουν πραγματικά, είχα το 055 XPROB με 3way κεφαλή. Όταν άρχισα να τα ψιλοπαραταω, άλλαξα σε μπιλια για ταχύτητα.
Όταν ξεπουλησα τα πάντα, έφυγε κι αυτό (μου έμεινε μόνο ένα μονοποδο που βαριεμαι να μπω καν στη διαδικασία να το πουλήσω).
Τώρα, στα 56 μου με ενα 5χρονο παιδί, η Nikon υπάρχει μόνο τιμής ενεκεν.
Βγαίνει απ την τσάντα καθε 3μηνο σχεδόν, όταν βρίσκω χρόνο να ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΩ για ψυχοθεραπεια.
Το 3ποδο θα βγαίνει ακομα πιο αραια.
Θέλω όσο γίνεται πιο εύκολη τη ζωή μου πλέον, μιας κι έπαψα να προσπαθώ να είμαι πιουριστας.
There is one problem with shooting the night sky for a prolonged amount of time. If the temperature of the lens drops below the dew point, condensation occurs. The new Haida Anti-Fog Belt will prevent this problem. I have been shooting night skies since my childhood. Modern digital cameras make...
fstoppers.com
συστημα αποτροπης σχηματισμου παγου και ομιχλης πανω στην καμερα και τον φακο μετα απο μεγαλες ή μικρες παραμονες σε πολυ κρυα περιβαλλοντα
Leofoto is one of the best-known names in the world of affordable tripods and supports, but not necessarily for the best of reasons. With the LM-364C, Leofoto appears to offer some innovation and high value – so how does it perform?
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο αξεσουάρ/ βίδα για να βάλω το Lever Clamp της απευθείας σε βίδα από τρίποδο, πχ όπως έχει το manfroto mini ή 410PL Quick Release Plate της manfrotto.
έχω δοκιμάσει χωρίς επιτυχία αυτά
Ψαχνοντας για αλλη μια κεφαλη κατω απο δυο κιλα για χρηση σε slider και για φωτογραφικη ή εικονοληπτικη χρηση βιντεο ( την Κ7) επεσα και στα πολυ καλα τριποδακια της ifootage την σειρα Gazelle
Compact camera tripods, heavy-duty ballheads and gear ideal for low-angle and macro photos, vlogging, tight spaces and places a standard tripod will not work.
Πολύ χρήσιμο, ιδίως για αλλαγή landscape / portrait χωρίς μετατόπιση φακού οπως συνήθως γίνεται με L brackets.
Αντίστοιχο δεν υπάρχει ήδη (μη kickstarter);