Τελικά δεν άντεξα... πήρα πάλι... Manfrotto.
Το Element S (Small).
32cm κλειστό, 1 κιλό βάρος, πιστεύω θα τα πάμε οκ δεδομένων των συνθηκών![]()
Ψάχνω μια οικονομική κεφαλή για το τρίποδο μου γιατί θέλω σιγά σιγά να ξεκινήσω να στήνομαι για να βγάλω κανένα πουλάκι από πιο κοντά και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια οικονομική που να μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω εύκολα κινήσεις αριστερά δεξιά πάνω κάτω κλπ.
Αν παίζει ρόλο Cullman Mundo 525m το τρίποδο.
Κάτι τέτοιο κοιτάω;
![]()
K&F Concept Tripod Bird-Shooting Head (KF31.033)
[Bird-watching pan/tilt] is used for sports tracking, suitable for shooting birds or sports events. A pan/tilt can easily capture the shooting template in all directions; [Structure] Using 6061 aluminum alloy, the gimbal weighs more than 1.7kg, sturdy design and structure, stable, fast moving...www.adophoto.gr
Το τρίποδο μου γίνεται με μονόποδο, δεν κάνει?γιατι δεν πας σε μονοποδο οπου εκει υπαρχουν οι καταλληλοτατες κεφαλες τυπου tilt ?
Γράφε "πτηνό", αντί "πουλί"...Το τρίποδο μου γίνεται με μονόποδο, δεν κάνει?
Εγώ απλά θέλω να πάω να στήνομαι κάπου και να περιμένω σε κάποιο δέντρο μποστά κάποιο πουλί να κάτσει να το βγάλω φωτογραφία.
Και πού ξέρεις εσύ ότι εννοώ πτηνό?Γράφε "πτηνό", αντί "πουλί"...
Ρε toupia, με κάνεις να χαχανίζω μόνος μου και με κοιτάζουν περίεργα οι υπόλοιποι στο σπίτι......Γράφε "πτηνό", αντί "πουλί"...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.