Κωστας Λυμπεροπουλος
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 14,350
Παιδιά λυπάμαι, αλλά ...Δεν. Το ξανα-άκουσα και μου επαλήθευσε όλους μου τους φόβους. Πόσα χρόνια τους πήρε από το προηγούμενο μέχρι εδώ λέει; :blink:
Παιδιά λυπάμαι, αλλά ...Δεν. Το ξανα-άκουσα και μου επαλήθευσε όλους μου τους φόβους. Πόσα χρόνια τους πήρε από το προηγούμενο μέχρι εδώ λέει; :blink:
Είπα κι εγώ, γιατί δεν το βρίσκω...Το υλικό που κυκλοφορεί ίσως δεν είναι το τελειωτικό, αλλά νομίζω οι διαφορές θα είναι λίγες.
Είπα κι εγώ, γιατί δεν το βρίσκω...
Μιλάω για λεπτομέρειες, ίσως στην μίξη και όχι σαν κομμάτια. Αυτά που διέρρευσαν θα είναι και στο album.
Υπάρχουν σε διάφορα blog.....
Εννοούσα ότι γι'αυτό δεν το βρίσκω για αγορά/παραγγελία, όπως έγραψα και στο ποστ #7.
Oi Portishead είναι παιδιά ένα πολύ μεγάλο γκρουπ!Το θέμα είναι πως σε εμένα τουλάχιστον η μουσική τους ήταν βιωματική.Το έχω πει και αλλού οτι τα lp τους λειτουργούσαν σαν soundtracks στην ζωή μου για αυτό και τα αγαπούσα όπως ακριβώς ήταν...με τα λάθη τους και τα καλά τους.Οταν λοιπόν όχι απλά έχεις ακούσει την μουσική αλλά αυτή τυχαία ή όχι έχει ντύσει στιγμές της ζωής σου που στην προκειμένη δεν μιλάμε και για τις πιο ευχάριστες τότε σαφώς στο σήμερα έχεις απαιτήσεις και όχι απαιτήσεις του τύπου θέλω να ακούσω ένα δίσκο "πεντάρι" αλλά απλά πράγματα ...'εχω απαίτηση από τους Portishead να με βρούν στο σήμερα!!
Λόγο λοιπόν των αντίθετων απόψεων που είχα ακούσει εντός και εκτός του Forum είχα πει πως θα τους αντιμετώπιζα με βάση ακριβώς αυτό το κριτήριο στο κάτα πόσο δηλαδή ανταποκρίνονται στην συναισθηματική μου κατάσταση και όχι στο κατά πόσο "μεγαλειώδη" είναι τα κομμάτια τους.
Ακούω λοιπόν αυτή την στιγμή για πρώτη φορά την νέα τους δουλεία σε mp3 και επειδή ήδη με έχουν "σκίσει" τα we carry on,plastic,silence, αύριο αγοράζεται original.
Και θα επανέλθω.....
Κώστα η Βeth ειναι καλά??
Πρίν μερικά χρόνια είχε εκδόσει και έναν προσωπικό δίκκο πού πολύ μού άρεσε...
![]()
Κι αυτό το The Rip . Με στοίχειωσε .
Ε λοιπόν το Third δεν μπορώ να το βγάλω .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.