ΤΡΙΤΟ

Παιδιά λυπάμαι, αλλά ...Δεν. Το ξανα-άκουσα και μου επαλήθευσε όλους μου τους φόβους. Πόσα χρόνια τους πήρε από το προηγούμενο μέχρι εδώ λέει; :blink:

Απάντηση: Re: ΤΡΙΤΟ

Παιδιά λυπάμαι, αλλά ...Δεν. Το ξανα-άκουσα και μου επαλήθευσε όλους μου τους φόβους. Πόσα χρόνια τους πήρε από το προηγούμενο μέχρι εδώ λέει; :blink:

Γυρω στα 10 νομιζω?Το εφτιαξαν 2-3 φορες για να παρει αυτην την τελικη
μορφη που δυστυχως με εξαιρεση 5-6 κοματια & εγω δεν..

Χα χα, περίμενα ποιός θα ξεκινήσει το review...

ΜΕΓΑΛΗ αγάπη oι P. Μουσικάρες με ψυχή και ΑΡΧ!@$@$#ΙΑ....

MEΓΑΛΟ και ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΟ το νέο album, σπατάλησαν πολλά χρόνια, ίσως άδικα, αλλά είναι εδώ και αυτό έχει σημασία. Το υλικό που κυκλοφορεί ίσως δεν είναι το τελειωτικό, αλλά νομίζω οι διαφορές θα είναι λίγες.

Έχω την εντύπωση ότι θα πέσει πολύ κουβέντα, γιατί θέλει ΠΟΛΛΕΣ αναγνώσεις. Η Beth έρχεται με ΜΕΓΑΛΑ κέφια και φαίνεται και στo Live τους ATP.

Ακούστε ξανα και ξανά to δίσκο και τα λέμε on line.....

Ααα, ναι μου άρεσε, εννοείται!!!Αναφορά για φέτος...
God (or whatever) bless P3!!!!!

Το υλικό που κυκλοφορεί ίσως δεν είναι το τελειωτικό, αλλά νομίζω οι διαφορές θα είναι λίγες.
Είπα κι εγώ, γιατί δεν το βρίσκω...

Μιλάω για λεπτομέρειες, ίσως στην μίξη και όχι σαν κομμάτια. Αυτά που διέρρευσαν θα είναι και στο album.

Υπάρχουν σε διάφορα blog.....

Εννοούσα ότι γι'αυτό δεν το βρίσκω για αγορά/παραγγελία, όπως έγραψα και στο ποστ #7.

Oi Portishead είναι παιδιά ένα πολύ μεγάλο γκρουπ!Το θέμα είναι πως σε εμένα τουλάχιστον η μουσική τους ήταν βιωματική.Το έχω πει και αλλού οτι τα lp τους λειτουργούσαν σαν soundtracks στην ζωή μου για αυτό και τα αγαπούσα όπως ακριβώς ήταν...με τα λάθη τους και τα καλά τους.Οταν λοιπόν όχι απλά έχεις ακούσει την μουσική αλλά αυτή τυχαία ή όχι έχει ντύσει στιγμές της ζωής σου που στην προκειμένη δεν μιλάμε και για τις πιο ευχάριστες τότε σαφώς στο σήμερα έχεις απαιτήσεις και όχι απαιτήσεις του τύπου θέλω να ακούσω ένα δίσκο "πεντάρι" αλλά απλά πράγματα ...'εχω απαίτηση από τους Portishead να με βρούν στο σήμερα!!
Λόγο λοιπόν των αντίθετων απόψεων που είχα ακούσει εντός και εκτός του Forum είχα πει πως θα τους αντιμετώπιζα με βάση ακριβώς αυτό το κριτήριο στο κάτα πόσο δηλαδή ανταποκρίνονται στην συναισθηματική μου κατάσταση και όχι στο κατά πόσο "μεγαλειώδη" είναι τα κομμάτια τους.
Ακούω λοιπόν αυτή την στιγμή για πρώτη φορά την νέα τους δουλεία σε mp3 και επειδή ήδη με έχουν "σκίσει" τα we carry on,plastic,silence, αύριο αγοράζεται original.

Και θα επανέλθω.....

Oi Portishead είναι παιδιά ένα πολύ μεγάλο γκρουπ!Το θέμα είναι πως σε εμένα τουλάχιστον η μουσική τους ήταν βιωματική.Το έχω πει και αλλού οτι τα lp τους λειτουργούσαν σαν soundtracks στην ζωή μου για αυτό και τα αγαπούσα όπως ακριβώς ήταν...με τα λάθη τους και τα καλά τους.Οταν λοιπόν όχι απλά έχεις ακούσει την μουσική αλλά αυτή τυχαία ή όχι έχει ντύσει στιγμές της ζωής σου που στην προκειμένη δεν μιλάμε και για τις πιο ευχάριστες τότε σαφώς στο σήμερα έχεις απαιτήσεις και όχι απαιτήσεις του τύπου θέλω να ακούσω ένα δίσκο "πεντάρι" αλλά απλά πράγματα ...'εχω απαίτηση από τους Portishead να με βρούν στο σήμερα!!
Λόγο λοιπόν των αντίθετων απόψεων που είχα ακούσει εντός και εκτός του Forum είχα πει πως θα τους αντιμετώπιζα με βάση ακριβώς αυτό το κριτήριο στο κάτα πόσο δηλαδή ανταποκρίνονται στην συναισθηματική μου κατάσταση και όχι στο κατά πόσο "μεγαλειώδη" είναι τα κομμάτια τους.
Ακούω λοιπόν αυτή την στιγμή για πρώτη φορά την νέα τους δουλεία σε mp3 και επειδή ήδη με έχουν "σκίσει" τα we carry on,plastic,silence, αύριο αγοράζεται original.

Και θα επανέλθω.....

Όταν επανέλθεις Γιώργο βλέπω να ρίχνεις ακόμα 2-3 από τα κομάτια του δίσκου (the rip ας πούμε π.χ.)

Re: Απάντηση: ΤΡΙΤΟ

Κώστα η Βeth ειναι καλά??
Πρίν μερικά χρόνια είχε εκδόσει και έναν προσωπικό δίκκο πού πολύ μού άρεσε...

post-439158-1151218622.jpg

το συγκεκριμένο δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου άρεσε καθόλου...ίσως επειδή τότε άλλα περίμενα και άλλα βγήκαν στην πορεία,,,,ίσως πάλι να μην το άκουσα καλά

το φετινό είναι το κάτι άλλο,,,μπορεί οι ερμηνείες του dummy να μην έχουν προηγούμενο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο οι μελωδίες του συγκεκριμένου θα μπορέσουν να έχουν "επόμενο"...

σαν να έπιασαν έπιασαν τα πράγματα από εκεί που τα άρχισαν οι massive attack "τραβώντας" τα πιο πίσω....

χαίρομαι γιατί επανήλθαν δυνατοί όσο ποτέ...:2thumb22sup:

Last edited:
Λοιπόν τώρα το ακούω για πρωτη φορά .Ηρθε σήμερα μιά παραγγελία και πάντα τα βάζω επί τροχάδην στον υπολογιστή αφ' ενός μεν για να ακούσω την ηχογράφηση - αν είναι καλή κλπ , αφ´ετέρου δε για να ξέρω ποιά θα ακούσω μόνος μου :Banane0:
Αυτή η διαδικασία κρατάει συνήθως 1-2 λεπτά . Ε λοιπόν το Third δεν μπορώ να το βγάλω . Τι δισκάρα είναι αυτή . Τι απίστευτη ατμόσφαιρα . Θα κλείσω το γραφείο σήμερα και θα ακούω μουσική . Εχω πάθει πλάκα . Με εκνευρίζει και το τηλέφωνο ακόμα που χτυπάει και με διακόπτει. Οψόμεθα . Ο ενθουσιασμός μερικές φορές είναι κακός σύμβουλος .

Δημητρη παρολο που δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε ιδιαιτερα ,αυτο το τελευταιο κομματι το "threads" ειναι συγκλονιστικο!!!!!
Θα το παρω μονο για αυτο

Απο εγγραφη πως ειναι?????

Κι αυτό το The Rip . Με στοίχειωσε .

Δωρακι...