Τρομοκρατία

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τρομοκρατία

Σύνταγμα, άρθρο 4, παράγραφος 1: Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.

67399_103381946503634_375401993_n.jpg

Αλήθεια τι έχουν να πουν τα φασιστοειδή που θέλουν και σφαλιάρες???Έπρεπε να φάει και ο βωβός μερικές σφαλιάρες ή οχι???

...ο πατέρας ενός από τα παιδιά που βασανίστηκαν άγρια από τους μπάτσους δήλωσε μεταξύ άλλων στη zougla.gr και τα εξής:
«Δεν έγινε συμπλοκή. Αυτά που λένε οι αστυνομικοί είναι ψέματα. Τον πήγαν στην Ασφάλεια, τον έκλεισαν σε ένα δωμάτιο, του έδεσαν τα χέρια πίσω με χειροπέδες, τον έβαλαν να γονατίσει φορώντας κουκούλα στο κεφάλι και τον χτυπούσαν επί ώρες. Όχι για ανάκριση, αλλά για βασανιστήρια.»

«Τον μετέφεραν στην Ασφάλεια, τον έκλεισαν σε ένα δωμάτιο, του έδεσαν τα χέρια πίσω με χειροπέδες, τον έβαλαν να γονατίσει φορώντας κουκούλα στο κεφάλι και τον χτυπούσαν επί ώρες. Όχι για ανάκριση, αλλά για βασανιστήρια. Τον ρωτούσαν μόνο: "Πώς σε λένε; Από πού είσαι;". Αυτός δεν μίλαγε, δεν τους έλεγε τίποτα, και τον γρονθοκοπούσαν στο κεφάλι επί ώρες. Κανονικό βασανιστήριο. Δεν έχει σχέση με την ανάκριση. Ο αστυνομικός που τον χτύπαγε, αυτός ο μάγκας, δεν τον ρώταγε τίποτα. Του έλεγε: "Ήρθατε εσείς οι μάγκες από την Αθήνα στους επαρχιώτες τους αστυνομικούς να κάνετε ληστεία; Τώρα θα σου δείξω!"»

«Ακόμα και τώρα, που πήγαμε να τον δούμε, το ένα του χέρι ήταν δεμένο με χειροπέδες. Μιλάμε για ένα παιδί 24 χρονών. Ζαλίζεται εδώ και τρεις ημέρες και δεν τον πάνε στο νοσοκομείο. Ποιος έδωσε το δικαίωμα σε αστυνομικούς να δικάζουν και να συμπεριφέρονται έτσι; Αν πάθει κάτι το παιδί μου, θα μάθω ποιος το έκανε και θα είναι λίγες οι μέρες του. Υπόθεση Κορκονέα δεν θα επιτρέψω. Θα τον δικάσω, θα τον εκτελέσω μόνος μου» τονίζει εξοργισμένος.

...ο πατέρας ενός από τα παιδιά που βασανίστηκαν άγρια από τους μπάτσους δήλωσε μεταξύ άλλων στη zougla.gr και τα εξής:
«Δεν έγινε συμπλοκή. Αυτά που λένε οι αστυνομικοί είναι ψέματα. Τον πήγαν στην Ασφάλεια, τον έκλεισαν σε ένα δωμάτιο, του έδεσαν τα χέρια πίσω με χειροπέδες, τον έβαλαν να γονατίσει φορώντας κουκούλα στο κεφάλι και τον χτυπούσαν επί ώρες. Όχι για ανάκριση, αλλά για βασανιστήρια.»

«Τον μετέφεραν στην Ασφάλεια, τον έκλεισαν σε ένα δωμάτιο, του έδεσαν τα χέρια πίσω με χειροπέδες, τον έβαλαν να γονατίσει φορώντας κουκούλα στο κεφάλι και τον χτυπούσαν επί ώρες. Όχι για ανάκριση, αλλά για βασανιστήρια. Τον ρωτούσαν μόνο: "Πώς σε λένε; Από πού είσαι;". Αυτός δεν μίλαγε, δεν τους έλεγε τίποτα, και τον γρονθοκοπούσαν στο κεφάλι επί ώρες. Κανονικό βασανιστήριο. Δεν έχει σχέση με την ανάκριση. Ο αστυνομικός που τον χτύπαγε, αυτός ο μάγκας, δεν τον ρώταγε τίποτα. Του έλεγε: "Ήρθατε εσείς οι μάγκες από την Αθήνα στους επαρχιώτες τους αστυνομικούς να κάνετε ληστεία; Τώρα θα σου δείξω!"»

«Ακόμα και τώρα, που πήγαμε να τον δούμε, το ένα του χέρι ήταν δεμένο με χειροπέδες. Μιλάμε για ένα παιδί 24 χρονών. Ζαλίζεται εδώ και τρεις ημέρες και δεν τον πάνε στο νοσοκομείο. Ποιος έδωσε το δικαίωμα σε αστυνομικούς να δικάζουν και να συμπεριφέρονται έτσι; Αν πάθει κάτι το παιδί μου, θα μάθω ποιος το έκανε και θα είναι λίγες οι μέρες του. Υπόθεση Κορκονέα δεν θα επιτρέψω. Θα τον δικάσω, θα τον εκτελέσω μόνος μου» τονίζει εξοργισμένος.

«Είναι βαριά κακοποιημένος»

Από την πλευρά της, η συνήγορος του Δημήτρη Μπουρζούκου κ. Άννα Παπαρρούσου δήλωσε στη zougla.gr πως κατά τη συνάντηση που είχε με τον εντολέα της διαπίστωσε ότι είναι βαριά κακοποιημένος.

«Έχω υποβάλλει αίτημα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις. Μου είπαν ότι θα καλέσουν γιατρό για να τον εξετάσει και να κρίνει αν πρέπει να διακομισθεί. Τι να κρίνει; Είναι βαριά χτυπημένος και πρέπει να τεθεί άμεσα υπό ιατρική παρακολούθηση» τόνισε η κ. Παπαρούσου.

http://www.zougla.gr/greece/article/8a-ton-dikaso-ego#.UQ6WYpJiZYA.twitter

Αυτά τα παιδιά είναι τόσο αφελή,τόσο ανυποψίαστα,τόσο εύκολο να γίνουν θύματα του κάθε επιτήδειου ασφαλίτη...

Πολλές φορές διασκεδάζω,όταν πολλοί αγανακτούν που κάποια απ' αυτά αφήνονται ελεύθερα.Μέχρι κι ο Δένδιας τάχα διαμαρτύρεται...

Κανένα τους δεν σκέφτηκε άραγε,ότι τα αφήνουν επίτηδες "ελέυθερα",για να τα παρακολουθούν 24 ώρες το 24ωρο.Που πάνε,τι κάνουν,με ποιούς μιλούν,σε ποιούς τηλεφωνούν...

Κάποια στιγμή θα την πατήσουν.Κάποιος σύγχρονος Ντάνος Κρυστάλλης,θα τους επιλέξει,θα τους χρήσει "αγωνιστές" και θα τους υποβάλει,ένα "εξαιρετικό" σχέδιο απαλλοτρίωσης τραπεζών και να οι...τρομοκράτες παιδάκια,να βρίσκονται σε κάθε ΜΜΕ τρομάζοντας κάθε συντηρητικό και πανικόβλητο πολίτη της διπλανής πόρτας.Πυρήνες της φωτιάς...Τι λέτε μωρέ;;;Αμάν-αμάν...

Είναι ποτέ δυνατόν,άς πάρουμε την πιό απλή και κραυγαλέα περίπτωση του "τοξοβόλου",να ρίχνει φονικά βέλη σε αστυνομικούς, και να τον αφήσουν ελεύθερο;Εδώ στραβοκοιτάς και πάς στο τελευταίο υπόγειο κι άντε μετά να ξεμπλέξεις...

Που βρήκαν τα τόσα καθαρά όπλα-που ούτε κάν ήταν ικανοί να χρησιμοποιήσουν,τα τόσα μέσα,τις γιάφκες και τα χρήματα,ποιός τους οργάνωσε;Ποιοί είναι οι ιδρυτές,τόσων οργανώσεων που κάθε τόσο ξεφυτρώνουν;Ποιός εκπαιδευμένος,σοβαρός ή έστω με κοινή λογική "τρομοκράτης",θα έριχνε μπροστά αυτά τα αφελή κι ανεκπαίδευτα παιδάκια,ποιός και γιατί θα κατάστρωνε αυτόν τον εντελώς αφελή σχεδιασμό με τις δυό τράπεζες σαν ταυτόχρονους στόχους (ελάτε πιάστε μας);

Πολλά ερωτηματικά και μεγάλα κενά,έρχονται στο μέσο νού,κάθε φορά που κάποια παιδάρια χρήζονται "τρομοκράτες"...

Last edited:
Παιδάκια ξεπαιδάκια, 20φεύγα χρονών, οταν κάποιον τον περάσουν ενα γαζί με το Scorpio, το τελευταίο που θα αναρωτηθεί είναι που το βρήκαν και ποιός τα έστειλε... Παιδάκι 20τόσων χρόνων ήταν αυτός που τον έφαγε τον "συντηρικό" ταξιτζή στο νησί, χωρίς πρώτα να τον ρωτήσει αν είναι προοδευτικός ή όχι... Βέβαια, οι προοδευτικοί δεν πανικοβάλλονται οταν κάποιοι σπάνε την τζαμαρία και μπαίνουν με καλάσνικοφ μέσα... Ούτε στις ανυποψίαστες γυναίκες που έβαλαν τα κλάμματα θα μείνουν σημάδια... Τις έκαναν στο σπίτι μάκια και τους πέρασε...

«Ποιος είναι μεγαλύτερος εγκληματίας, αυτός που ληστεύει μια τράπεζα ή αυτός που την ιδρύει;»

Μπέρτολτ Μπρεχτ

«Ποιος ζημιώνεται περισσότερο απο μια ληστεία τράπεζας, ο τραπεζίτης ή ο πολίτηςι;»

Αγνωστος

Πάντως οι Νεοναζί τόσο καιρό προσεύχονται στον ''Δένδια'' τους νά προσέχει τους Χρυσαυγίτες,μην και συλληφθούν οι της Σπάρτης με το τεράστιο οπλοστάσιο,μην πάνε στην δικαιοσύνη βουλευτές τους που τραμπουκίζουν έγχρωμους μικροπωλητές αλλά και βουλευτές άλλων κομμάτων,μην θεωρηθεί ρατσιστικο το έγκλημα αυτών που σκοτωσαν εν ψυχρώ τον Αιγύπτιο που τόλμησε να έχει ποδήλατο ,μην και βγουν στην φόρα οι αλήτες που είχαν φούρνο στην Σαλαμίνα ,και έδεσαν τον Αιγύπτιο εργαζόμενο σε στύλο με αλυσίδα αφού πρώτα τον κακοποίησαν,μην και ξεμπροστιαστεί η γνωστή ''κάτοικος '' σκουπίδι που εμφανίζεται στα κανάλια παριστάνοντας την ''Επιτροπη κατοίκων'' καθε περιοχής που ζούν μετανάστες και αποδεδειγμένα ειναι μέλος της Χ.Α και πάει λέγοντας...

Ναζί και ακροδεξιοί ενα σώμα μιά ψυχή στην υπηρεσία του κράτους εκτάκτου ανάγκης..

Ας μη γελιόμαστε. Το Κράτος δεν αντιμετώπισε τους τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης ως ληστές, αλλά ως ιδεολογικούς αντιπάλους. Αν τους αντιμετώπιζε ως ληστές δε θα έβαζε σε λειτουργία όλο αυτόν τον μηχανισμό των πρόθυμων ΜΜΕ να προβάλουν το «θεάρεστο» έργο του. Άλλωστε, δεν έπραξε το ίδιο για τον συλληφθέντα που είχε στην κατοχή του σφαίρες, στην κηδεία του Ντερτιλή. Εκείνος προστατεύθηκε δεόντως. Τόσο δεόντως που το θέμα ξεχάστηκε εν μία νυκτί. Επίσης δε συνελήφθη κανείς από όσους πυροβολούσαν στην κηδεία του χουντικού.

Το Κράτος αντιμετωπίζει με ξεκαθαρίσματα τους πάσης φύσεως εχθρούς του. Τους απεργούς του μετρό φρόντισε πρώτα να τους διαπομπεύσει με πλασματικά στοιχεία για τις αποδοχές τους και στη συνέχεια να τους «απενεργοποιήσει» με στρατιωτικούς νόμους. Ήταν ένα μήνυμα του Κράτους, ότι σε συνεργασία με τη δικαιοσύνη, το έγκλημα της διεκδίκησης θα πατάσσεται άμεσα. Ήταν ένα μήνυμα του Κράτους ότι σε συνεργασία με τα ΜΜΕ θα διαπομπεύει όποιον «δεν κάθεται καλά». Γι’ αυτό άλλωστε οι «δαιμόνιοι ρεπόρτερς» ανακάλυψαν ότι ένας μουσικός είχε προσληφθεί στο μετρό ως υπεύθυνος σταθμού, ενώ ξέχασαν ότι προσλήφθηκε ένας καθηγητής ιππασίας στη Βουλή.

Το Κράτος σήμερα λέει στους πολίτες του: «Μπορείτε να μιλάτε και να γράφετε ελεύθερα, αλλά να ξέρετε ότι όσα λέτε και γράφετε θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας». Συνέβη με τον Τάσο Θεοφίλου όπου με αστραπιαία ταχύτητα κι εντελώς συμπτωματικά, όλα τα ΜΜΕ ανακάλυψαν το blog του και χρησιμοποίησαν τις αναρτήσεις του για να ετοιμάσουν ένα «προφίλ αδίστακτου δολοφόνου». Το ίδιο έκαναν και με το λογαριασμό του στο twitter προσπαθώντας να δημιουργήσουν αίσθημα συνενοχής σε όσους τον ακολουθούσαν.

Συνέβη με τον «τοξοβόλο του Συντάγματος» – τα ΜΜΕ πρέπει να βρίσκουν εντυπωσιακούς χαρακτηρισμούς ώστε να γίνεται εύπεπτη η υπόλοιπη ρουφιανιά – του οποίου τις αναρτήσεις στο indymedia χρησιμοποίησαν πάλι για να δημιουργήσουν ένα «τέρας που αναστατώνει την κοινωνική γαλήνη».

Είναι εύκολα αντιληπτή η αδυναμία του Κράτους και των ΜΜΕ να σταθούν στη ληστεία μιας τράπεζας. Οι τράπεζες είναι ό,τι πιο μισητό ακόμη και για τους «συμπαθούντες το καθεστώς» πολίτες. Δεν υπάρχει πλέον κανένα συλλογικό ανάθεμα για τους ληστές τραπεζών και τα επικοινωνιακά στρατηγεία το γνωρίζουν. Άλλωστε, πώς είναι δυνατόν ο ληστής ενός λαού να καταγγείλει τον ληστή μιας τράπεζας; Δεν στέκεται. Είναι αλλόκοτο.

Το Κράτος προσπαθεί με κάθε τρόπο να τρομάξει τους πολίτες του. Τους εκφοβίζει φασιστικοποιώντας την καθημερινότητά του. Οι δολοφονίες μεταναστών μένουν… ανεξιχνίαστες. Αύριο ίσως μείνουν και κάποιες άλλες που θα έχουν ως θύματα ανθρώπους «επικίνδυνους για την καθεστηκυία τάξη».

Το τέλος της ανοχής στη διαφορετικότητα, είναι ένας κατήφορος χωρίς σταματημό. Η ομοιομορφία ως προϋπόθεση επιβίωσης ισχύει και στο θέμα της σκέψης. Ο ανυπάκουος πολίτης, ο μη πρόθυμος να κάτσει στ’ αυγά του είναι στόχος.

Το Κράτος έδειξε το αληθινό του πρόσωπο στις φωτογραφίες των τεσσάρων συλληφθέντων. Τα ΜΜΕ έδειξαν το πρόσωπό τους μέσα από τις «απόψεις» των υπαλλήλων τους για «μερικά χαστουκάκια που είναι λογικό να πέσουν σε ληστές τραπεζών».

Κάθε αποδοχή της βίας τους είναι καρφί που μπήγεται στον εγκέφαλό μας. Γινόμαστε όλο και πιο ανεκτικοί. Το Κράτος δεν αφήνει τίποτε ανεξέλεγκτο. Έφτασε στο σημείο να υπαγορεύει στα πολιτικά κόμματα τις ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν τη βία των αμυνόμενων.

Αυτό που ζούμε δεν είναι παραμύθι και έχει δράκο. Εντός ολίγου θα διώκεται η πρόθεση για αντίδραση. Η παραγωγή φιλήσυχων προβάτων αυξάνεται με σταθερούς ρυθμούς. Η καθημερινή μας συμπεριφορά έχει πλέον στοιχεία δήλωσης υποταγής. Το «ιδιώνυμο» είναι κοντά. Οι φωτογραφίες βασανισμένων έγιναν θέαμα. Ο παράδεισος των φρόνιμων, η κόλασή μας.

http://kartesios.com/?p=112010

-bye-

Last edited:
γιατί αν γλυτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα .........

http://www.youtube.com/watch?v=ICZ3GYJCj2A

Στο παιδί μου δεν άρεσαν ποτέ τα παραμύθια

Και του μιλούσανε για Δράκους και για το πιστό σκυλί
Για τα ταξίδια της Πεντάμορφης και για τον άγριο λύκο

Μα στο παιδί δεν άρεσαν ποτέ τα παραμύθια

Τώρα, τα βράδια, κάθομαι και του μιλώ
Λέω το σκύλο σκύλο, το λύκο λύκο, το σκοτάδι σκοτάδι,
Του δείχνω με το χέρι τους κακούς, του μαθαίνω
Ονόματα σαν προσευχές, του τραγουδώ τους νεκρούς μας.

Α, φτάνει πια! Πρέπει να λέμε την αλήθεια στα παιδιά.

Δυο λόγια για τον Αντρέα-Δημήτρη Μπουρζούκο - από έναν καθηγητή του

Λέγομαι Χρήστος Ιωαννίδης. Είμαι καθηγητής στη μέση εκπαίδευση εδώ και 23 χρόνια και υπεύθυνος του περιοδικού "Schooligans" και του μαθητικού φεστιβάλ "Schoolwave". Γνώρισα τον Αντρέα-Δημήτρη Μπουρζούκο για τρία χρόνια (2005-2008). Ήταν μαθητής μου στο Μουσικό Λύκειο Παλλήνης.

Είμαι σοκαρισμένος από την είδηση της εμπλοκής του σε ένοπλη ληστεία. Δεν ξέρω τι τον οδήγησε ως εκεί. Θέλω όμως να μιλήσω για τα τρία χρόνια που τον γνώρισα ως μαθητή αλλά και ως εθελοντή στο περιοδικό.

Ήταν χαρά μου να έχω μέσα στην τάξη παιδιά σαν τον Αντρέα-Δημήτρη. Ήταν ευαίσθητος, ήταν έξυπνος, ήταν ανήσυχος. Όχι, δεν άκουγε heavy metal. Άκουγε ροκ, άκουγε Χατζιδάκι, άκουγε Μότσαρτ. Όχι, δεν ήταν αντικοινωνικός. Ίσα-ίσα ήταν πολύ αγαπητός στους συμμαθητές του.

Και φυσικά είχε και αυτός θυμό μέσα του, όπως όλα τα αληθινά παιδιά που ανακαλύπτουν στην εφηβεία τους την απάνθρωπη και υποκριτική κοινωνία στην οποία ζούμε. Όχι, δεν ήταν κακός μαθητής, ήταν πολύ καλός. Μπήκε και αυτός στο πανεπιστήμιο, γράφοντας μία από τις εκθέσεις-κονσέρβες που του ζητάει το σύστημα. Οι γονείς του ήταν δύο αξιοπρεπέστατοι άνθρωποι.

Ερχόντουσαν τακτικά στο σχολείο να μάθουν για το παιδί τους. Κάποια στιγμή έμαθα από τον Αντρέα-Δημήτρη ότι ο πατέρας του έμεινε άνεργος. Μου το είπε πικραμένος και θυμωμένος.

Δεν ξέρω πόσες αιτίες θυμού προστέθηκαν από τότε. Μπορώ ίσως να φανταστώ αρκετές απ' αυτές, καθώς ζω κι εγώ μέσα σ' αυτήν την Ελλάδα. Απο κει και πέρα, λυπάμαι και ντρέπομαι.

Λυπάμαι για τον Αντρέα-Δημήτρη που πίστεψε, καθώς φαίνεται, στη βία σαν απάντηση στη βία του συστήματος. Ντρέπομαι όμως και για την Ελλάδα που οδηγεί παιδιά σαν τον Αντρέα-Δημήτρη σ' αυτό το σημείο. Ντρέπομαι για τους αστυνομικούς που τον βασάνισαν.

Ντρέπομαι για τους δημοσιογράφους που ήδη τον καταδίκασαν. Και ντρέπομαι για όλους τους ανυποψίαστους πολίτες που θα τον τσουβαλιάσουν μέσα στο κεφάλι τους σαν έναν "τρομοκράτη" και θα προσπεράσουν το παραμορφωμένο από τα χτυπήματα πρόσωπό του για να πάνε στην επόμενη είδηση.

Η παραμόρφωση είναι όλη δική μας.

http://www.lifo.gr/team/gnomes/35802

Re: Απάντηση: Τρομοκρατία

Αυτά τα παιδιά είναι τόσο αφελή,τόσο ανυποψίαστα,τόσο εύκολο να γίνουν θύματα του κάθε επιτήδειου ασφαλίτη...

Πολλές φορές διασκεδάζω,όταν πολλοί αγανακτούν που κάποια απ' αυτά αφήνονται ελεύθερα.Μέχρι κι ο Δένδιας τάχα διαμαρτύρεται...

Κανένα τους δεν σκέφτηκε άραγε,ότι τα αφήνουν επίτηδες "ελέυθερα",για να τα παρακολουθούν 24 ώρες το 24ωρο.Που πάνε,τι κάνουν,με ποιούς μιλούν,σε ποιούς τηλεφωνούν...

Κάποια στιγμή θα την πατήσουν.Κάποιος σύγχρονος Ντάνος Κρυστάλλης,θα τους επιλέξει,θα τους χρήσει "αγωνιστές" και θα τους υποβάλει,ένα "εξαιρετικό" σχέδιο απαλλοτρίωσης τραπεζών και να οι...τρομοκράτες παιδάκια,να βρίσκονται σε κάθε ΜΜΕ τρομάζοντας κάθε συντηρητικό και πανικόβλητο πολίτη της διπλανής πόρτας.Πυρήνες της φωτιάς...Τι λέτε μωρέ;;;Αμάν-αμάν...

Είναι ποτέ δυνατόν,άς πάρουμε την πιό απλή και κραυγαλέα περίπτωση του "τοξοβόλου",να ρίχνει φονικά βέλη σε αστυνομικούς, και να τον αφήσουν ελεύθερο;Εδώ στραβοκοιτάς και πάς στο τελευταίο υπόγειο κι άντε μετά να ξεμπλέξεις...

Που βρήκαν τα τόσα καθαρά όπλα-που ούτε κάν ήταν ικανοί να χρησιμοποιήσουν,τα τόσα μέσα,τις γιάφκες και τα χρήματα,ποιός τους οργάνωσε;Ποιοί είναι οι ιδρυτές,τόσων οργανώσεων που κάθε τόσο ξεφυτρώνουν;Ποιός εκπαιδευμένος,σοβαρός ή έστω με κοινή λογική "τρομοκράτης",θα έριχνε μπροστά αυτά τα αφελή κι ανεκπαίδευτα παιδάκια,ποιός και γιατί θα κατάστρωνε αυτόν τον εντελώς αφελή σχεδιασμό με τις δυό τράπεζες σαν ταυτόχρονους στόχους (ελάτε πιάστε μας);

Πολλά ερωτηματικά και μεγάλα κενά,έρχονται στο μέσο νού,κάθε φορά που κάποια παιδάρια χρήζονται "τρομοκράτες"...

Δυστυχώς στην συγκεκριμένη περίπτωση και εμένα μου μυρίσει στημένο παιχνίδι. Και λόγω της ηλικίας τους και άλλων παραγόντων(πήραν λέει στοιχεία από το βιβλίο!!!:FSGSFGS4:) μάλλον κάποιος "καθοδηγητής" τους την έστησε...

Μπορεί να μην το μάθουμε ποτέ άλλα είναι άπειρες οι φορές που το κράτος έστησε προβοκάτσιες....

Υ.Γ Υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει ότι στην παρουσιάση του βιβλίου αυτού δεν ήταν παρόντες ασφαλίτες??

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τρομοκρατία

Δυστυχώς στην συγκεκριμένη περίπτωση και εμένα μου μυρίσει στημένο παιχνίδι. Και λόγω της ηλικίας τους και άλλων παραγόντων(πήραν λέει στοιχεία από το βιβλίο!!!:FSGSFGS4:) μάλλον κάποιος "καθοδηγητής" τους την έστησε...

Μπορεί να μην το μάθουμε ποτέ άλλα είναι άπειρες οι φορές που το κράτος έστησε προβοκάτσιες....

Υ.Γ Υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει ότι στην παρουσιάση του βιβλίου αυτού δεν ήταν παρόντες ασφαλίτες??

Μπορεί νάναι και έτσι..Πάντως έδειξαν αξιοπρέπεια κατά την σύλληψή τους ,ενώ γνωρίζουν πώς θα μείνουν πολλά χρόνια στην φυλακή..

Τέτοια αξιοπρέπεια δεν προβλέπεται πάντως απο οσους φτιάχνονται να βλέπουν παραμορφωμένα,απο το ξύλο,πρόσωπα..

Και ουδέποτε υπήρξα θιασώτης των ατομικών λύσεων,γιατί είναι εκτός της ιδεολογίας μου..

Αλλά με οσους καυλώνουν βλέποντας ξύλο και παραμορφωμένες φάτσες ,οχι μονον σε ανθρώπινο επίπεδο δεν εχω καμια σχέση,αλλά τους θεωρώ και σκουλίκια του αισχίστου είδους.

Το θεμα της ληστειας σηκωνει κουβεντα. Αυτο που δεν σηκωνει κουβεντα κατα την αποψη μου, ειναι το να χτυπανε νεους που εχουν ηδη συληφθει. Και πραγματικα θεωρω οτι ο καθε Ελληνας πρεπει να διαμαρτυρεται για αυτο. Χωρις αλλα και μα.

Ένα πράγμα θα πω.
Το ότι κάποιος χαίρεται που βασανισαν ληστές τραπεζών, ενώ είναι άνεργος και έχουν πετσοκοψει τις συνταξεις των γονεών του την ώρα που πληρώνει φόρους που θα φοβοντουσαν να βάλουν και οι Οθωμανοί, κάτι λέει για το λαό αυτό. Αλλά να μου πεις εδώ κάναμε αρχιναυαρχο κάποιον που ζητουσε φράγκα για να βοηθησει τους αποκλεισμένους Μεσολογγίτες.

Το γεγονός ότι κάποιος επικροτεί την ασκηση βίας σε 20χρονα παιδιά, τα οποια ληστεψαν μια τράπεζα, δείχνει πόσο "αντρας" είναι. Φανερώνει το ποιον του. Γενικά μιλάω, δεν τα βαζω με κάποιον συγκεκριμένα.

Εννοείται, ότι οι τυποι αυτοί δεν έχουν καμια σχεση με τους αγώνες των εργαζομενων, ίσα ίσα μου είναι το ίδιο αντιπαθείς οπως οι Κασιδιαρηδες και οι Αδώνιδες. Αλλά το να ασκεις βια σε κάποιον, που δεν μπορεί να υπερασπισθει τον εαυτό του θυμίζει άλλες εποχές. Και ειδικοτερα, όταν καποιοι επικροτούν τους νταήδες.

Επαρχιωτισμός, θα μου πει κάποιος. Ραγιαδισμός θα του απαντήσω εγώ. Δεν είναι τυχαίο που κάποιοι νενοαζί θα πάρουν 15%. Μόνο εδώ, από όλη την Ευρώπη.