Τρομοκρατία

κάποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις έφυγαν όπως επίσης και κάποια "προκλητικά" σχόλια ....

το θέμα είναι από μόνο του "εκρηκτικό" ας προσπαθήσουμε να μη το πυροδοτήσουμε εκ νέου ....

Εγω δεν ειχα καμμια προσωπικη αντιπαραθεση με κανεναν, γιατι ειμαι φευγατος;;;

γιατί περιείχε quote σβησμένο μήνυμα ....

αν αφαιρούσα μόνο το quote η απάντηση σου θα έμενε ξεκρέμαστη και άσχετη .......

Last edited:
Παρακαλώ πολύ οι χαρακτηρισμοί προς τους συνομιλητές να εκλείψουν.
Δεν μπορεί οι συντονιστές τις κατηγορίας να είναι απίκο μην τυχόν βρίσει ο ένας τον άλλον.
Μη δώσετε αφορμή για νέο κλείδωμα.

Πως έγιναν οι βασανισμοί

Μετά από επικοινωνία με τους γονείς του συλληφθέντα Μπουρζούκου Ανδρέα-Δημήτρη ενημερώνουμε τα εξής:
όλοι οι συλληφθέντες εχουν μεταφερθεί από το Σάββατο (αργά το βράδυ)

2 φεβρουαρίου στην Γ.Α.Δ.Α.

Σήμερα το πρωί ήταν η πρώτη μέρα,μετά από συνεχόμενες αρνήσεις της αστυνομίας, που οι γονείς επικοινώνησαν με τα παιδιά τους όπως και οι δικηγόροι.
Τους δόθηκε 15 λέπτα χρόνος στον 12ο όροφο της Γ.Α.Δ.Α.

Όσον αφορά τον Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκο ήταν δεμένος με χειροπέδες από το ένα χέρι και την καρέκλα καθόλη τη διάρκεια του δεκαπεντάλεπτου.
Μας ενημέρωσε ότι μέσα στα κρατητήρια της Κοζάνης ενώ ήταν δεμένος πισθάγκωνα με τις χειροπέδες,του είχαν βάλει κουκούλα στο πρόσωπο,τον βάλανε να κάτσει στα γόνατα και τον ξυλοκοπούσαν επί τέσσερις ώρες στο κεφάλι,
στο πρόσωπο, στην κοιλιά και του ξερίζωσαν μαλλιά. Αύτο έγινε χωρίς να προβληθεί καμιά αντίσταση και εννοείται συνοδευόμενο από απειλές, προσβολές και χυδαίες βρισιές.

Οι συνέπειες των παραπάνω βασανηστηρίων ήταν : αιματουρία, έντονες ζαλάδες,κεφαλαλγία,οιδήματα σε όλο το πρόσωπο,αιματώματα και στα δύο μάτια,
μώλωπες και εκχυμώσεις παντού.

Οι γονείς του αναφέρουν ότι το πρόσωπο του ήταν μη αναγνωρίσιμο και η φωνή του αλλοιωμένη από τα χτυπήματα στη γνάθο.
Επίσης έχει πιεί επί τριήμερο μόνο εμφιαλωμένο νερό,ενώ απαγόρευσαν στους γονείς να δώσουν συσκευασμένα τρόφιμα και χυμούς.

Όλα τα παραπάνω δεν δημοσιοποιούνται για να προβληθεί η θυματοποίηση των συλληφθέντων αλλά για να αναδείξουμε τα βασανιστήρια και την “νόμιμη” βία των κρατικών μηχανισμών.
Παρόλα αυτά ο Ανδρέας-Δημήτρης Μπουρζούκος είναι δυνατός,αξιοπρεπής και με ακλόνητο ηθικό.

Δύναμη στους συλληφθέντες.

Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση.

http://merrybabes.com/2013/02/03/πως-έγιναν-οι-βασανισμοί/

Α, έτσι είπαν οι γονείς δηλαδη... Οπως έβαλες τον τίτλο, σκέφτηκα οτι θα υπήρχε κάτι πιό αξιόπιστο... Δες το βίντεο που έχω βάλει σε προηγούμενο ποστ να δεις οτι τους είχαν μαυρίσει ήδη απο την Εδεσσα, όπου έγινε η σύλληψη, πριν τους πάνε στα κρατητήρια της Κοζάνης... Ψιλά γράμματα, έτσι ? Κατα τα άλλα, τα γνωστά... αυγά στις μασχάλες, κάψιμο με τσιγάρα, κλπ... με την μισή εισαγγελία στο κτίριο και όλο τον τύπο και τα κανάλια απ'έξω...

Δήλωση Κούγια... "Με την ίδια φιλοσοφία ζωής που υπερασπίστηκα τον Επαμεινώνδα Κορκονέα, με την ίδια φιλοσοφία ζωής θα υπερασπιζόμουνα και τον Νικόλαο Ρωμανό".
Να δω τον Κούγια δικηγόρο του Ρωμανού και τι στον κόσμο... lol

Να δω τον Κούγια δικηγόρο του Ρωμανού και τι στον κόσμο... lol

Αν πέσει μπικικίνι (ή δημοσιότητα) όλα να τα περιμένεις.

Στα εύκολα είναι οι ιδεολογίες, ιδιαίτερα για ένα 20χρονο παιδί. Μόλις δει τα δύσκολα να τον δεις.

Να κι ο λεβέντης ο τοξοβόλος... "το παιδί"... πως βάζει σε κίνδυνο το μισό Σύνταγμα...

Πως δεν τραυμάτισε κανένα διαδηλωτή όπως αυτόν που σκύβει τρομαγμένος...

Αν πέσει μπικικίνι (ή δημοσιότητα) όλα να τα περιμένεις.

Στα εύκολα είναι οι ιδεολογίες, ιδιαίτερα για ένα 20χρονο παιδί. Μόλις δει τα δύσκολα να τον δεις.

Οικογένεια Νάσιουτζικ... Μπικικίνι θα πέσει σίγουρα... Και πολύ...

Βαράει τις Χήνες του Καπιτωλίου..Λάθος ειναι η φωτογραφία..Ολο το Συνταγμα κινδυνεύει απο τα πολιτικά καθάρματα που καθημερινά το παραβιάζουν συνέχεια με τις πράξεις νομοθετικου περιεχομένου και απο κατι Ναζιστικά σκουπίδια και διαταραγμένους που καυλώνουν με τις σφαλιαρες και τις σφαγές μεταναστών.

Τους διάφορους παρακρατικους νταβατζήδες που ψεύδονται ασύστολα..επίσης και φοράνε κουκούλες ασφαλίτικες.

Τελικά ο Ρωμανός δεν είχε καταθέσει στο δικαστήριο κατα του Κορκονέα και υπερ του φίλου του... Αρνήθηκε να καταθέσει...

Η zougla.gr παρουσιάζει το ηλεκτρονικό μήνυμα του Νίκου Ρωμανού χωρίς διορθώσεις και παρεμβάσεις, προκειμένου να μην αλλοιωθούν τα λόγια του:

«Η πρωτοβουλία μου να γράψω και στην συνέχεια να δημοσιοποιήσω την θέση μου και να ξεκαθαρίσω τους λόγους για τους οποίους δεν πρόκειται να παραστώ στο δικαστήριο πάρθηκε επειτα από την ανάγνωση αλλα και την εξέλιξη τόσο των δημοσιευμάτων, όσο και των γεγονότων της δίκης. Ρίχνωντας μια ματιά στα δημοσιεύματα των media αλλα και τις δηλώσεις του κυρίου Κούγια, θεωρώ πως είμαι υποχρεομένος να πάρω θέση απέναντι του, απο τη στιγμή που και ο ίδιος αποφάσισε να κάνει το ίδιο προς το προσωπό μου.

Όσον αφορά λοιπόν τη μη συμετοχή του στη διαδικασία σε περίπτωση που δεν εμφανιστώ για να καταθέσω, δηλώνω οτι με μεγάλη μου χαρα και ανυπομονεσία περιμένω τη μη συμετοχή του, αλλά και τις εξίσου γελοίες δηλώσεις του, οι οποίες το μόνο που μου προκαλούνε είναι νευρικό γέλιο.

Στο δεύτερο σκέλος στο οποίο αναφέρεται στη συμετοχή μου σε ακροαριστερές οργανώσεις, συνεργασιας μου με κυκλώματα και αλλες παρόμοιες γελοιότητες θα ήθελα να τονίσω, πως είναι σενάρια συνωμοσιολογίας ενός φαντασμένου δικηγορίσκου ο οποίος αρέσκεται στο να δημιουργεί εντυπώσεις και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να γαντζώνεται από την επικαιρότητα ανεξάρτητα με το αν αυτή είναι θετική η αρνητική για τον ίδιο. Τίποτα παραπάνω από ενα μυθομανή καραγκιοζάκο ο οποίος έχει γνώση του ποινικού κώδικα και αρέσκεται στο να ρουφάει όση περισσότερη δημοσιότητα μπορεί, είτε με το ρόλο του θύματος (δαρμένος, λιπόθυμος κλπ.), είτε ως ένας σοβαροφανής επαγγελματίας.

Σε σχέση με την ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Α. περι της μη παρακολούθησής μου, το μόνο που θα μπορούσα να πω ειναί πως όσο αυτοί δεν με παρακολουθούνε αλλο τόσο ο Κορκονέας δεν πυροβόλησε τον Αλέξανδρο. Ωφείλω να διευκρινίσω και πως παρά τα δημοσιεύματα, δεν είχα κανενα σκοπό να εμφανιστώ στη δίκη διότι δεν με απασχολεί ουτε στο ελάχιστο η έκβασή της. Θεωρώ, ως πολιτική μου επιλογή, να μην εμφανίζομαι στις στιγμές που ορίζουν οι θεσμοί, αλλα να διαμορφώνω εγω ο ίδιος τα δίκα μου πλαίσια στα οποία θα εκφράσω την αντίληψή μου.

Εύχομαι λοιπόν τόσο στον κ Κούγια, όσο και στον πελάτη του, καλα ξεμπερδέματα και προκαλώ την ελληνική αστυνομία να φέρει εις πέρας το έργο της, αν και εφόσον έχει τη συγκεκριμένη δυνατότητα».

http://www.palmografos.com/permalink/17784.html

Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι...
(Ευριπίδης).

Μετ. Οποιον θέλει να κατστρέψει ο θεός τον κάνει βλάκα...

Ωχ ..Κάνει και μαθήματα '''κοινωνικοποίησης'' ..Αυτά γίνονταν στην ''Αγωγή του Πολίτου'' που μοίραζαν υποχρεωτικά στα σχολειά..Του Χουντικού Θ.Παπακωνσταντίνου...
:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Θεοφύλακτος Παπακωνσταντίνου "Πολιτική Αγωγή" (Αθήνα 1970, εκδ.Kabanas Hellas). Το επίσημο πολιτικοιδεολογικό εγχειρίδιο της "Ελλάδος Ελλήνων Χριστιανών", περιέχει όλα τα σλόγκαν και "επιχειρήματα" που όφειλε να γνωρίζει (και να αναπαράγει) το πρότυπο του πολίτη "Υγειών Κοινωνικών Φρονημάτων". Διασκευασμένο από τον Δημ. Β. Τουντόπουλο, το βιβλίο κυκλοφόρησε επίσης από τον ΟΕΔΒ ως σχολικό εγχειρίδιο της Γ' και Στ' Γυμνασίου.

Γεώργιος Γεωργαλάς "Η ιδεολογία της Επαναστάσεως. Οχι δόγματα αλλά ιδεώδη" (Αθήνα, χχ). Χονδροειδής απόπειρα άρθρωσης "ριζοσπαστικού" πολιτικού λόγου από ένα άλλο αστέρα της χουντικής προπαγάνδας, μικρότερου σαφώς βεληνεκούς από το διανοούμενο Παπακωνσταντίνου