Τρομοκρατία

Απάντηση: Re: Τρομοκρατία

Κάθε φορά που πιάνουν κάποιον "εγκληματία" ο οποίος είναι αριστερός κατά δήλωση του ,γιατί πρέπει η αριστερά να απολογηθεί για αυτό??

Αν εγώ δηλώσω "νεοδημοκράτης" και μετά πάω και μια "ληστεία", θα πρέπει η ΝΔ να απολογηθεί????

Υ.Γ Αν εγώ δηλώσω εξωγήινος πρέπει να απολογηθούν οι εξωγήινοι???:flipout:

Φυσικά και η Αριστερά δεν πρέπει να απολογείται και μάλιστα σε ακροδεξιούς ,που εχουν αποθέωσει τον δωσιλογισμό..και κατάγονται απο αυτόν..

Ομως η Αριστερά οφείλει να υπερασπιστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα ..Καθαρά και ξάστερα...Και σαφώς η αριστερά ,δεν έχει σχέση μέ ατομικές λύσεις,αλλά αυτο δεν σημαίνει πώς δεν πρέπει να απαιτεί δικαιη αντιμετώπιση και οχι απάνθρωπες μεθόδους αντιμετώπισης..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τρομοκρατία

Αυτό που βλέπω είναι ότι έχεις σαφή μονομέρεια και καημό με τις αριστερές συνιστώσες...

Καλά για σένα,ο Κορκονέας κι ο φόνος του Αλέξη,δεν έσπρωξε νέους στην αγκαλιά σκοτεινών επιτήδειων,που υποκινούν την "τρομοκρατία".

Αλλά για πές,ο Μιχαλολιάκος που έστειλε δεκάδες στα νοσοκομεία με βόμβες,που φυλακίστηκε γι' αυτό,που έκλεψε όπλα απο τον στρατό....δεν σε ενοχλεί που είναι αρχηγός σήμερα νεοναζιστικού κόμματος και κάνει και κηρύγματα περί...τρομοκρατίας μέσα απο την Βουλή;

Α όλα και όλα. Ο Μιχαλολιάκος "τρομοκρατούσε" για το καλό της πατρίδας. Οι αριστεροί "τρομοκρατούν" για το καλό της Ρωσίας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τρομοκρατία

Α όλα και όλα. Ο Μιχαλολιάκος "τρομοκρατούσε" για το καλό της πατρίδας. Οι αριστεροί "τρομοκρατούν" για το καλό της Ρωσίας.

Ελα ρε ......Εχουμε και συνιστώσα Πούτιν???:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Είναι παραμύθι ότι έπεσε ο κομμουνισμός κι η ΕΣΣΔ...

Παγίδα των Ρώσων,για να αποκοιμηθούν οι αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ είναι...:Banane0:

Δώστε τον Γκορμπατσώφ στην ΕΛΑΣ να τον κάνει να ομολογήσει.:fahne90:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τρομοκρατία

Ελα ρε ......Εχουμε και συνιστώσα Πούτιν???:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Δεν κατηγορούσαν τους κομμουνιστές ότι δουλεύουν για το καλό της εσσδ?? Τώρα που δεν έχει εσσδ λένε για την ρωσία. Αν δεις λίγο λιακόπουλο θα καταλάβεις τις συνωμοσίες που κρύβονται από πίσω. Το ξανθό γένος θα κυριαρχήσει...:damnyou:

Υ.Γ Οι δεξιοί ήξεραν ότι οι ίδιοι δούλευαν για το καλό της αμερικής και πιο παλιά της γερμανίας και έτσι έκριναν "εξ ιδίων τα αλλότρια". Σου λέει εμείς δουλεύουμε για τους αμερικάνους και τους γερμανούς ...... άρα αυτοί δουλεύουν για το καλό της ρωσίας.

Re: Απάντηση: Τρομοκρατία

537340_556793314338865_1073516666_n.jpg

Η Αιγυπτιακή Αστυνομία αφου εχει συλλάβει,ξεγυμνώνει διαδηλωτή...''Τρομοκράτης' και αυτός??

http://www.youtube.com/watch?v=BsVxjDKeOnU&feature=youtu.be

Μερικά "χαστούκια".......στους "τρομοκράτες"..."αριστερούς".....

http://pitsirikos.net/2013/02/απειλές-εναντίον-του-unfollow-από-συστηθέντα/

Απειλές εναντίον του UNFOLLOW από συστηθέντα ως Δ. Μελισσανίδη

2 Φεβ, ’13

Και κάποια κομμάτια:

Μέρος όσων είπε ο συστηθείς ως Δ. Μελισσανίδης, τα οποία κατέγραψε ο συντάκτης παρουσία των δύο ακόμη συντακτών του περιοδικού, έχει ως εξής:

«Θα μπορούσα να στείλω να σε σκοτώσουν χωρίς να σ’ έχω προειδοποιήσει. Αλλά είμαι άντρας και θα βάλω να σε τινάξουν στον αέρα την ώρα που κοιμάσαι. Θα βάλω να σε σκοτώσουν, εσένα, τη γυναίκα σου, τα παιδιά σου και ό,τι άλλο έχεις».

Όταν ο συντάκτης, σε στοιχειώδη αντίδραση αυτοπροστασίας, είπε στον συστηθέντα ως Δ. Μελισσανίδη ότι πρόκειται να καταγγελθεί το περιστατικό στις αρμόδιες αρχές και στον εισαγγελέα, απάντησε:

«Θα σκίσω κι εσένα και τον εισαγγελέα. Εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ο Μελισσανίδης. Δεν θα μπορείς να κοιμηθείς. Δεν θα μπορείς να κυκλοφορείς, θα γίνω ο εφιάλτης σου. Ο φόβος μου θα σε καταδιώκει παντού. Εγώ είμαι ο Μελισσανίδης και δεν σηκώνω. Θα έρθουν στο σπίτι και την ώρα που κοιμάσαι θα σε τινάξουν στον αέρα. Εγώ έχω μάθει να μιλάω με μεγάλους δημοσιογράφους. Εψαξα για σένα και θα σε σκίσω».

Να ξερετε οτι η δημοσιευση των φωτογραφιων αρχικα,και μαλιστα με αποπειρα φωτοσοπιασματος για κλαματα και γελια,και τα φατσα καρτα πλανα των καναλιων στη συνεχεια δεν ειναι καθολου τυχαια.Τα μαυρισμενα ματια ειναι ζυγισμενες γροθιες και οχι κλωτσοπατιναδα.Το πραγμα θα παει βαθεια..

Re: Απάντηση: Re: Τρομοκρατία

Αυτή οντως είναι σοβαρότατη καταγγελία.

Δεν γνωρίζω αν είναι αληθινή η απειλή, αλλά από τα δείγματα που έχουν δώσει μέχρι τώρα είναι σοβαρό περιοδικό. Και είναι οι μόνοι, συν ίσως το Hot Doc, που κάνουν μια κάποια προσπάθεια εναντίων των Ελλήνων Ολιγαρχών. Τους οποίους δεν τολμά να θίξει κανείς, παρότι είναι οι κύριοι φταίχτες μαζί με τα κόμματα, για την σημερινή κατάντια της χώρας μας (αλλά και τη διαχρονική κατάντια, γιατί και πριν το 2009 τα χάλια μας είχαμε).

Ας πούμε, τόση φασαρία έγινε με την Ζημενς, αλλά ο Κόκκαλης δεν ακούστηκε καθόλου. Ήταν βέβαια ανούσια φασαρία και δεν κατέληξε πουθενά ... αλλά και πάλι είναι καταπληκτικό πως το όνομα του Κόκκαλη σχεδόν δεν ακούστηκε τότε.

Και η γνώμη μου είναι ότι το μεγαλύτερο τμήμα της αριστεράς δεν έχει βοηθήσει καθόλου να αναδειχθούν κάποια σοβαρά θέματα... αφού απλώς παραμένει στις γενικολογίες περί "συστήματος", περί "καπιταλισμού", "συστημικού προβλήματος" και όλο αυτό το τσουβάλιασμα που δεν οδηγεί πουθενά... Όχι όλη η αριστερά, το μεγαλύτερο μέρος της.

τον ταξιτζή στην Παρο τον.ξεχάσατε μμήπως;;

Σαφώς και είμαι κατά τις αστυνομικής βίας αλλά αυτά τα παιδιά θα τα χαιδευαν τα αυτιά ειδικά μετά που ο ένας έβγαλε όπλο σε μπάτσο;!!

Για ρωτήστε τον υπάλληλο στην τραπεζα πως ένιωσε όταν του βάλανε το όπλο στο.λαιμό;;;

Ξεκολλατε με τις κολλημένες ιδεολογίες, έχει καταντήσει γραφικό πλέον..

τον ταξιτζή στην Παρο τον.ξεχάσατε μμήπως;;

Σαφώς και είμαι κατά τις αστυνομικής βίας αλλά αυτά τα παιδιά θα τα χαιδευαν τα αυτιά ειδικά μετά που ο ένας έβγαλε όπλο σε μπάτσο;!!

Για ρωτήστε τον υπάλληλο στην τραπεζα πως ένιωσε όταν του βάλανε το όπλο στο.λαιμό;;;

Ξεκολλατε με τις κολλημένες ιδεολογίες, έχει καταντήσει γραφικό πλέον..

Τελικά είσαι κατά της αστυνομικής βίας ή όχι?? Γιατί από αυτά που έγραψες εγώ κατάλαβα "είμαι κατά της αστυνομικής βίας άλλα κανά έκαναν και "έφαγαν" μερικές"

Και τελικά για να ρωτήσω αυτούς που είναι ανοικτόμυαλοι και δεν έχουν κολλημένες ιδεολογίες. Είμαστε κατά της αστυνομικής βίας άλλα όταν συμβαίνει σε εγκληματίες(βιαστές,κλέφτες,τρομοκράτες,) εντάξει δεν πειράζει και πολύ??Μήπως είσαι δημάρ??

Η μεταφορά τους στα κεντρικά της περιοχής
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5hWJJeI1qsw#!

"Ένας από τους δράστες απείλησε τους αστυνομικούς με όπλο, ωστόσο, μετά από δυναμική επέμβαση συνελήφθησαν και οι τρεις δράστες και απελευθερώθηκε ο πρόσκαιρα απαχθείς οδοντίατρος. Στην κατοχή των δραστών βρεθήκαν και κατασχέθηκαν δυο τυφέκια τύπου Kalashnikov , ένα υποπολυβόλο τύπου Scorpion , μια επαναληπτική καραμπίνα, ένα πιστόλι zastava και ένα πιστόλι Beretta"

http://www.crime.gr/9054/articles/pos-synelifthi-i-«synomosia»-ton-liston-t/article.aspx

Απάντηση: Re: Τρομοκρατία

Να ξερετε οτι η δημοσιευση των φωτογραφιων αρχικα,και μαλιστα με αποπειρα φωτοσοπιασματος για κλαματα και γελια,και τα φατσα καρτα πλανα των καναλιων στη συνεχεια δεν ειναι καθολου τυχαια.Τα μαυρισμενα ματια ειναι ζυγισμενες γροθιες και οχι κλωτσοπατιναδα.Το πραγμα θα παει βαθεια..

Αλήθεια μόλις προχτές το αισχρό ΕΣΡ,δήλωσε πως έπρεπε να απαγορεύεται η επίδειξις φωτογραφιών αστέγων,γιατι και καλά παραβιάζονται τα ''προσωπικά δεδομένα''.....του αστέγου..Βέβαια άλλος ηταν ο λόγος..Να αποκρύπτεται η κατάσταση στην Αθήνα..

Τώρα που είναι το ΕΣΡ..?

Λοιπόν για τελειώνουμε με το παραμύθι "ότι και καλά δικαιούνται να φάνε μερικές". Από την στιγμή που θα συλληφθεί ο όποιος εγκληματίας(ακόμα και ο νορβηγός Μπρέιβικ που είχε σκοτώσει 77 ανθρώπους) με την υπάρχουσα νομοθεσία δεν δικαιούνται να τον κακοποιήσουν. Ακόμα και ο διάβολος ο ίδιος να είναι δεν δικαιούνται να τον κακοποιήσουν. Αυτή είναι η υπάρχουσα νομοθεσία. Αν θέλουν να μην είναι "παράνομοι" να την αλλάξουν.

Άλλωστε αν το κράτος δικαιούνται να είναι εκδικητικό απέναντι στους εγκληματίες γιατί και ο "εγκληματίας" να μην δικαιούνται να είναι εκδικητικός απέναντι στο κράτος?? Μήπως να γυρίσουμε στις εποχές που κόβαν χέρια πόδια για να μην υπάρχουν κλέφτες???

Κρίμα για τα παιδιά που πέταξαν την ζωή τους. Οι μπατσες θα ειναι το λιγότερο σε σχέση με τις ποινές που θα φάνε.
Μακάρι να ειναι τα τελευταία παιδιά που νομίζουν ότι θα αλλάξουν την κοινωνία με ένοπλες ληστείες.