Tronsmart Vega S95 Telos Review (2gb ram , 4K , Blu Ray menus, HD Audio)

Λοιπόν , το θέμα που είχα με το νετ ήταν θέμα του παρόχου , ήρθε τεχνικός άλλαξε το ρούτερ κ.α
Δεν είχα προσέξει το πρόβλημα στο pc .

Ένα άλλο που μου έκανε ήταν , ότι σε 4k ταινία από την κάρτα μνήμης την έπαιζε κανονικά , και από τον σκληρό δίσκο (την ίδια ταινία) έπαιζε μόνο την μουσική της.

Καλημερα. Μολις παρελαβα το tronsmart telos αγορασμενο απο amazon. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Μετα απο λιγη ωρα χρησης η οθονη γινεται πρασινη και μετα απο λιγα λιπτα επανερχεται. Μπορει να Ειναι θεμα ρυθμισεων ή ειναι χαλασμενο το μηχανημα; Θα ηθελα μια βοηθεια

Ευχαριστω

Δοκιμασε αλλο καλωδιο hdmi αλλη θυρα hdmi και αν δεν φτιαξει αναβαθμισε ota το tronsmart

Απάντηση: Re: Tronsmart Vega S95 Telos Review (2gb ram , 4K , Blu Ray menus, HD Audio

Δοκιμασε αλλο καλωδιο hdmi αλλη θυρα hdmi και αν δεν φτιαξει αναβαθμισε ota το tronsmart

Δοκιμασα HDMI καλωδιο και θυρα. Το ξανακανε. Το ota τι σημαινει?

Over The Air.
Και σημαινει να το βαλεις να κανει αναβαθμηση λογισμικου απλα συνδεωντας το με το ιντερνετ και πηγαινωντας στο μενου που τσεκαρει αν υπαρχει νεα εκδοση λογισμικου(firmware) και να το βαλεις να το κατεβασει και να το κανει.

Over The Air.
Και σημαινει να το βαλεις να κανει αναβαθμηση λογισμικου απλα συνδεωντας το με το ιντερνετ και πηγαινωντας στο μενου που τσεκαρει αν υπαρχει νεα εκδοση λογισμικου(firmware) και να το βαλεις να το κατεβασει και να το κανει.

Τα δοκιμασα ολα. Συνεχιζει να το κανει. Τι κανω? ειναι χαλασμενο το μηζανημα;

Τα δοκιμασα ολα. Συνεχιζει να το κανει. Τι κανω? ειναι χαλασμενο το μηζανημα;
Κοίτα το δικό μου πέρα από τα προβλήματα που διορθώθηκαν, μου κάνει και μένα κάποια κουλά .
Πιστεύω ότι το πήρα από το ebay και ήρθε με ΕΛΤΑ ,που τα πετάνε τα δέματα από εδώ και εκεί , είναι ίσως ο βασικός λόγος που τα κάνει .

Οντως ειναι sony τηλεοραση

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δοκιμασα αυτα που λεει και θα περιμενω να δω. Ευχαριστω για την ανταποκριση στο αιτημα βοηθειας

Οπότε δεν έχει κάποια αστοχία υλικού είναι πιθανόν θέμα firmware αν διαβάσες το λινκ που σου έβαλα pink/green effect σε μερικές τηλεοράσεις όπως στη δικιά σου Sony

Το βασικό πρόβλημα που έχει σε μένα το μηχάνημα , είναι το πρόβλημα της σταθερότητας .
Οι υπόλοιποι δεν έχετε τέτοια προβλήματα ;

Εκεί που έπαιζε καλά , άρχισε πάλι να μην μπαίνει στο internet .
Ότι και να έκανα , δεν μπόρεσα να λύσω το πρόβλημα και ξανά έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις , δυο ή τρεις φορές .
Την πρώτη φορά έπαιζε κανονικά , αλλά δεν ανταποκρινόταν στο τηλεχειριστήριο , το ποντίκι που του έβαλα δούλευε κανονικά .

Μετά από όλα αυτά , τώρα (προς το παρόν) δουλεύουν όλα καλά .
Κατέβασα και το mx player , το οποίο νομίζω παίζει καλύτερα από το kodi .
Έχει και αυτό κάτι προβληματάκια , τα οποία λύνονται αν επιλέξεις το sw αποκωδικοποιητή , αντί του hw αποκωδικοποιητή που έχει σαν προεπιλογή .

Αν και δεν το εχω τωρα στη κατοχη μου το συγκεκριμενο, δεν ειχα αντιμετωπισει τετοιου ειδους προβληματα που αναφερεις και να σκεφτεις οτι ειχα το πρωτο firmware που ειχε βγει, αν δεις οτι συνεχιζει να σου κανει κολπακια τοτε μπορεις να κοιταξεις ενα αλλο τροφοδοτικο μηπως απο εκει σου δημιουργει τα προβληματα αν επιτρεπετε το αγορασες απο geekbuying, gearbest, ή απο ebay?

Το έχω αγοράσει από ebay .
Δεν νομίζω τέτοια θέματα να είναι προβλήματα από το τροφοδοτικό .
Συνήθως τέτοια θέματα , είναι θέματα
firmware .
Σε άλλα media player που είχα είδα ότι κάποιες αναβαθμίσεις είναι σταθερές και κάποιες όχι .
Εδώ μπορώ να βρω κάπου τις παλιότερες αναβαθμίσεις και να τις δοκιμάσω ;

Το
mx player που έγραψα πιο πριν είδα χτες ότι σε κάποιες ταινίες είχε θέματα , σε κάποια άλλα βιντεάκια τα έπαιζε καλύτερα από το kodi .
Καλή περίπτωση να το έχεις μαζί με το
kodi .

Τα εξώφυλλα στις ταινίας πως γίνονται ;
Από ότι καταλαβαίνω πρέπει να πας στο
kodi->video->files->playlist , σωστά ;
Εκεί δεν κατάλαβα τι κάνεις .

Χτες είδα ότι κάποια videoclip που κατέβασα από το youtube με ανάλυση 4k , με το πρόγραμμα 4K Video Downloader δεν μου δίνει ήχο το Tronsmart .
Ούτε από το kodi ούτε από το mx player έχω ήχο .

Δεν πιστεύω να είναι από αυτό ,στις ρυθμίσεις που γράφεις το έχω στο αυτόματο και από κάτω (από την επιλογή "αυτόματο")γράφει ότι εντοπίζει την οπτική ίνα.
Άλλωστε σε κάποια βιντεάκια έχω ήχο και στα συγκεκριμένα όχι .
Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση .

Re: Απάντηση: Tronsmart Vega S95 Telos Review (2gb ram , 4K , Blu Ray menus, HD Audio

Εγώ το έχω συνδεδεμένο στην HDMI της τηλεόρασης και στο αυτόματο μου ανυχνεύει PCM. Όπως λες σε κάποια βίντεο έχω ήχο ενω σε κάποια όχι. Όταν απο το αυτόματο το αλλάξω σε hdmi έχω ήχο σε όλα!

Κάτι που παρατήρησα χτες είναι ότι πρέπει κάθε φορά που ανοίγεις (που το βάζεις στο ρεύμα)το Tronsmart να ξανά ρυθμίζεις την επιλογή για την sata σύνδεση , γιατί την χάνει .

Ακόμα το mx player έχει θέμα με τους υπότιτλους σε αρχεία x265 ,αν επιλέξεις το sw αποκωδικοποιητή παίζει συγχρονισμένα τους υπότιτλους , όμως δεν υποστηρίζει dts ήχο .