Τρόποι πληρωμής,κάρτες,PayPal,λογαριασμοί κτλ.

Αυτό εννοείται. Από την στιγμή που επικοινώνησαν μαζί μου δεν τίθεται θέμα dispute. Όσο αναφορά το δέμα τώρα έβαλα το tracking number στις σελίδες που μου έστειλες netblues (και σε ευχαριστώ γι'αυτό) και γράφει ΚΔ Αθήνας με ημερομηνία 30 Μαρτίου. Να υποθέσω πως αυτό σημαίνει ότι έχουν έρθει Ελλάδα; Επειδή σήμερα θα περάσω από το τοπικό ταχυδρομείο να τους κάνω μια ερώτηση για το δέμα με το tr.number που έχω ή έχω καταλάβει λάθος και σημαίνει πως ακόμα αναμένουν το πακέτο στην Αθήνα;

Κεντρο διαλογης Αθηνας.
Δεν εχει νοημα να περασεις απο το τοπικο ταχυδρομειο. Δεν ξερουν τιποτε παραπανω.
Θα σου δωσουν το τηλεφωνο που γραφει το site και αμα τους παρεις θα σου διαβασουν το website.
Λιγη υπομονη ακομα. Μεχρι την παρασκευη λογικα θα το εχεις.

ΟΚ netblues όλα καλά λοιπόν και σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Όταν έρθουν με το καλό θα ποστάρω στην αντίστοιχη κατηγορία για εντυπώσεις.

Τελικά τους έστειλα μήνυμα χθες μέσω MSN και πήρα απάντηση σήμερα το πρωί!
Μου είπαν πως το δέμα έφυγε 17/3 από αυτούς και συνήθως κάνει 2 με 3 βδομάδες για Ελλάδα. Μου έδωσαν και tracking number αλλά δεν έχω ιδέα πως μπορώ να το εντοπίσω. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει τον τρόπο.

Όπως σου είπε και ο netblues από http://www.track-chinapost.com/ το οποίο δοκίμασα τώρα και δουλεύει κανονικά (μέχρι χθες και εμένα δε μου δούλευε).

Υπάρχει και ένα άλλο link που εγώ από εκεί το παρακολουθώ όλες αυτές τις μέρες γιατί είναι πιο αναλυτικό.
http://www.emsairmailtracking.com/

Άσχετα που δείχνει την παραγγελία μου να κάνει βόλτες στο τελωνείο τους.

Attachments

• Volta.jpg
    Volta.jpg
    36.4 KB · Views: 23
Μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσα την υπηρεσία Paypal για όλες τις συναλλαγές αγορών μου μέσω διαδικτύου.
Είχα περάσει μία πιστωτική κάρτα (όχι προπληρωμένη) και αυτό ήταν όλο, χωρίς εκπλήξεις και ποτέ προβλήματα με την κάρτα.

Μόλις τώρα ακύρωσα την κάρτα και σκέφτομαι επειδή δεν μου αρέσουν οι προπληρωμένες κάρτες και η αναμονή στην τράπεζα για γέμισμα κάθε λίγο και λιγάκι - εάν το Paypal επιτρέπει τις συναλλαγές απευθείας από τραπεζικό λογαριασμό.
Σκεφτόμουν να ανοίξω άλλον ένα λογαριασμό στην τράπεζα που συνεργάζομαι (Millenium), να συνδέσω τον νέο λογαριασμό με το Paypal και όποτε χρειάζομαι αγορά να κάνω μέσω e-banking μεταφορά από τον ένα λογαριασμό στον άλλον.

Μπορούν να μου πουν όσοι γνωρίζουν εάν αυτό είναι εφικτό από την υπηρεσία Paypal?

ναι αλλα.....

το πειπαλ σου δινει αυτη τη δυνατοτητα.....εχει δικο του λογαριασμο σε τραπεζα της αθηνας.....ψαξτο, καπου το λεειε στον λογαριασμο σου

αλλα η ταρπεζα σου θα σου χρεωσει αρκετα για την μεταφορα των χρηματων....αλλα φυσκια οσο περισοστερα βαλεις τοσο ευνοικοτερη θα ειναι η αναλογια

Αν και δεν είμαι 100% σίγουρος (μολις το κοιτουσα αλλα δεν έβγαλα ξεκάθαρο συμπέρασμα) δεν βλέπω να γίνεται εύκολα, μονο άν έχουν κάπου δυνατότητα "συνδεσης" λογαριασμών...
ΤΟ αντίθετο (να στείλεις λεφτά από το balance σου, σε Τραπεζικό λογαριασμό σου) είναι εύκολο, το κάνω συχνά (οταν έχω κάνει κάποια πώληση και με "πλήρωσε" κάποιος)

Re: Απάντηση: Τρόποι πληρωμής,κάρτες,PayPal,λογαριασμοί κτλ.

Δεν ξερω γιατι την κατηργησες, θα μπορουσες να την κρατησεις μονο για paypal.
Περα απο αυτο, οι περισσοτεροι λογαριασμοι συνοδευονται και απο δωρεαν καρτα αναληψης που ειναι visa και τα τραβαει απευθειας απο το λογαριασμο.
Βαζεις αυτη στο paypal και συνεχιζεις οπως και πριν.
Απλο ειναι, που μπερδευτηκες?

Αν και δεν είμαι 100% σίγουρος (μολις το κοιτουσα αλλα δεν έβγαλα ξεκάθαρο συμπέρασμα) δεν βλέπω να γίνεται εύκολα, μονο άν έχουν κάπου δυνατότητα "συνδεσης" λογαριασμών...
ΤΟ αντίθετο (να στείλεις λεφτά από το balance σου, σε Τραπεζικό λογαριασμό σου) είναι εύκολο, το κάνω συχνά (οταν έχω κάνει κάποια πώληση και με "πλήρωσε" κάποιος)

To ίδιο είδα για αυτό έγραψα σ' αυτό το νήμα. Χρησιμοποιεί το μηχανισμό διασύνδεσης κάρτας ->τραπεζικού λογαριασμού - δεν μπόρεσα κάπου να βρω, εάν μπορείς να διασυνδέσεις έναν λογαριασμό απευθείας με της αγορές σου (ανάληψη).

ναι αλλα.....

το πειπαλ σου δινει αυτη τη δυνατοτητα.....εχει δικο του λογαριασμο σε τραπεζα της αθηνας.....ψαξτο, καπου το λεειε στον λογαριασμο σου

αλλα η ταρπεζα σου θα σου χρεωσει αρκετα για την μεταφορα των χρηματων....αλλα φυσκια οσο περισοστερα βαλεις τοσο ευνοικοτερη θα ειναι η αναλογια

Όπως σωστά αναφέρεις, μάλλον δεν θα συμφέρει εάν κάνεις μεταφορά ποσών μεταξύ λογαριασμών διαφορετικών τραπεζών - σίγουρα θα υπάρχουν αυξημένα τέλη.

Δεν ξερω γιατι την κατηργησες, θα μπορουσες να την κρατησεις μονο για paypal.
Περα απο αυτο, οι περισσοτεροι λογαριασμοι συνοδευονται και απο δωρεαν καρτα αναληψης που ειναι visa και τα τραβαει απευθειας απο το λογαριασμο.
Βαζεις αυτη στο paypal και συνεχιζεις οπως και πριν.
Απλο ειναι, που μπερδευτηκες?

Αυτό που αναφέρεις ως προς την κάρτα ανάληψης/visa πρέπει να το δω, γιατί όντως η κάρτα ανάληψης αναφέρει visa electron, δεν ξέρω φυσικά εάν το electron δημιουργεί πρόβλημα ή εάν υπάρχει μετά από αυτό ετήσια συνδρομή. Θα το ρωτήσω στην τράπεζα, για να δω τι γίνεται...

Ευχαριστώ όλους για τις υποδείξεις.

Error Code 10417 Transaction cannot complete. - The transaction cannot complete successfully.

Ενώ έχω κάνεις πολλές αγορές εδώ και 3 ημέρες μου λέει το παραπάνω το paypal, έχουν και άλλοι πολλοί το ίδιο πρόβλημα από ότι είδα στο γοογλ, ξέρει κανείς τι συμβαίνει;

αν και δεν εχω κανει ποτε αγορες μεσω paypal και δεν προκειτε να κανω, αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν εχεις βαλει χρηματα στο λογαριασμο του paypal η της καρτας.

προσεχτε με την paypal

Λογικα θα εχει καποιο προβλημα ο σερβερ τους με τους λογαριασμους.

Απο την αλλη εγω ειμαι μεσα στην τεχνολογια σε ολα εκτος του paypal το θεωρω σαν να βαζω καποιον μετα τον μεσαζοντα της τραπεζας για να μου κανει τις πληρωμες.

Και τραπεζα ως πρωτος μεσαζον τι κανει? Αυτα για μενα ειναι καραγκιοζιλικια.

η ALPHABANK εχει μια απο τις καλυτερες VISA καρτες της αγορας. Οταν καποιος πουλαει με paypal απλα δεν αγοραζω.

To ιδιο προβλημα ειναι και με την LED TECH. Τους εχω στειλει email απο περυσι για το θεμα της VISAs και PAYPAL, απλα λενε οτι αν δεν θελω δεν αγοραζω.

Καταλαβες κυριε? ειναι μονοπωλειο και κανουν οτι θελουν γιατι εχουν συμφωνισει με την Paypal.

Αν ανοιξει εστω και ενα μαγαζι σαν το LED TECH που να εχει και την επιλογη της αμεσης αγορας με VISA τοτε εκλεισαν στην PAYPAL. Ξερω παρα πολλους μα παρα πολλους που δεν γουσταρουν το paypal για παρα μα παρα πολλους λογους.

με το ζορι μεσαζον πανω απο τον μεσαζον δηλαδη? τι ειναι αυτοι ρε?

Κοίτα, εσύ αποφασίζεις εάν θες να δίνεις τη visa σου σε όλα ανεξαίρετος τα ηλεκτρονικά καταστήματα.
Θεωρητικά – στατιστικά είναι πιο ασφαλές να δώσεις τη visa σου σε ένα σημείο μόνο λ.χ. paypal

Θα μου πεις η Alfa με καλύπτει εμένα και δε με νοιάζει τίποτα άλλο… οκ, αλλά θεωρώ καλύτερο να έχεις δύο δικλείδες σε περίπτωση στραβής μια του Paypal και μια της τράπεζας.

Προτιμήσεις και αποφάσεις
Choose a life
Choose a carrier

δυο χρονια πληρωνω μονο με paypal . και θεωρω paypal σαν ασφαλεστερος τροπος πληρομης , αν και εχω 3 πιστωτικες καρτες.

αν δεν εχει paypal - δεν αγοραζω :D

και γω μια απο τα ιδια.... paypal κ παμε για νανακια. Και οταν κατσει η στραβη που εχει κατσει 2 φορες μεχρι τωρα τα λεφτα πισω ομορφα κ ωραια....

Το θέμα είναι ότι το πρόβλημα που έγραψα πριν το αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες του paypal από τις 02/02/11 και λύση δεν έχει βρεθεί.

Μετά την σωστή αλλαγή κάρτας και την χρέωση 1,5 δεν μου δίνει την δυνατότητα (και σε άλλους πολλούς) να κάνω άλλη αγορά έτσι ώστε να μου επιστρέψει και το 1,5 .

Κρίση και στο paypal και μαζεύουν 1,5 από όσους μπορούν;

Τους έστειλα και mail αλλά απάντηση καμία...

Μπορεί να είναι λίγο ( η μάλλον εντελώς) άσχετο το συγκεκριμένο post αλλά είναι το μόνο θέμα που βρήκα σχετικά με αγορες κλπ μέσα στο forum.
Καποιος μου ανέφερε για ένα site το byserv.com στο οποίο όπως λένε μπορείς να κάνεις αγορές από Αμερική και αυτοί σου υπολογίζουν τα μεταφορικά\δασμούς\τελωνεία και σου βγάζουν ακριβώς πόσο θα σου στοιχισει. Η πληρωμη γίνεται σε αυτούς και υποτίθεται στοιχίζει πιο λίγο η συνολική αγορά καθώς απ'ότι κατάλαβα αυτοί μαζέυουν ένα μεγάλο όγκο πακέτων απο αμερική και τα φέρνουν όλα μαζί στην ευρωπη κερδίζοντας έτσι στα μεταφορικά. Κάτι σαν μεσάζοντας δλδ.

Το θέμα είναι αν υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα αυτά που λένε να είναι εντελώς αλήθεια ή είναι απατεώνες που σου ρουφάνε την προκαταβολή απο το paypal και μετά άντε βρες τους να βγάλεις άκρη.

Πάντα ήμουν καχύποπτος με όλα αυτά του είδους site αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση κάτι μου κίνησε το ενδιαφέρον.

Έχει κανέις άποψη για το συγκεκριμένο site;

Πως μπορουν να υπολογισουν εκ των προτερων τους δασμους.Εξ αλλου οι δασμοι πληρωνονται αφου εκτελωνισθει το δεμα και τους πληρωνει ο παραληπτης.Απ οτι ξερω κανενας δεν υπολογιζει δασμους+εξοδα εκτελωνισμου,μαλλον ρισκο το βλεπω
Απ οτι ειδα ,το μονο στοιχειο ειναι ενα τηλ στις ΗΠΑ και το email,ποιος ,που ,τι ειναι ,απλα δεν υπαρχουν .Μονη σχετικη εξασφαλιση το pay pal

Last edited: