Μάλλον μόνο εγώ είμαι ενθουσιασμένος που θα δω τον τύπο![]()
H 2η σεζόν είχε καλύτερο γυναικείο καστ.
Την 1η σεζόν νομίζω την είχαν φτιάξει τέλεια όπως την είχαν κάνει..
ακόμη και για τις φάσεις με τις γυναίκες..
Αρκετός θόρυβος είχε γίνει με τα πρώτα γυμνά της Alexandra..
- Πανέξυπνη επιλογή!
Να δούμε τώρα που θα το πάνε με την 3η..
Ζητούνται νέα "άβγαλτα" ταλέντα ??![]()
Alexandra vs Wonder Woman!![]()
![]()
O δευτερος κυκλος δεν ηταν ασχημος.
Ο Βων και ο Φαρελ εδωσαν ρεσιταλ ηθοποιοιας επι 8 επεισοδια,
η σκηνοθεσια ηταν αριστη και η παραγωγη γενικα πολυ καλη.
Απλως πεσανε στη συγκριση με τον Μακοναχυ.
Η ιστορία ήταν καλή ??
Θεωρω τρομερα αδικημενη τη 2η σαιζον.
Ειμαι στη μειοψηφια που τη θεωρει οχι απλα καλη, αλλα τουλαχιστον ισαξια της πρωτης.
Φοβαμαι οτι ολοι περιμεναν ενα χαρακτηρα σαν αυτο του Μακοναχι. Τετοιο χαρακτηρα δεν προκειται να ξαναδουμε ευκολα. Ακομα και αυτον ομως στα τελευταια λεπτα της σειρας τον κατεστρεψαν κυριολεκτικα. Στη δευτερη σαιζον ολοι ανεξαιρετως οι χαρακτηρες ειχαν μεγαλυτερο βαθος απο αυτους της 1ης (του Μακοναχι εξαιρουμενου βεβαια). Ειναι απιστευτα γκριζοι και ανθρωπινοι και εχουν απειρα θεματα, σε αντιθεση με το Χαρελσον της πρωτης σαιζον που ειχε τα θεματα με το ξενοκοιταγμα του και αυτο ηταν ολο. Για την ακριβεια, στη δευτερη δεν εχουν απλα θεματα. Ειναι πραγματικα κουρελια. Παρολα αυτα οσο εξελισσονται τα επισοδεια και τους γνωριζεις καλυτερα, δενεσαι μαζι τους.
Επισης το πολιτικο/κοινωνικο σχολιο ειναι πιο βαθυ και στοχευμενο... και αποτυπωμενο με πολυ περισσοτερη τολμη. Η σειρα ειναι στον τομεα αυτο ο,τι πλησιεστερο εχω δει στην αριστουργηματικη Τσαιναταουν του Πολανσκι. Ειναι θαρρεις το τηλεοπτικο της αντιστοιχο!
Με λιγα λογια το σεναριο στη 2η ειναι απλα καλυτερο και επιπλεον δεν εχει το απιστευτα κακο τελος της 1ης, γιατι πολυ απλα πηγαινει τα πραγματα στο σημειο που εχτιζε απο την πρωτη στιγμη χωρις ηλιθια αμερικλανικα χαπι εντ που ουδεμια σχεση εχουν με τη σειρα.
Δωστε της μια ευκαιρια ακομα.
Προσωπικα περιμενω την 3η σαιζον σαν τρελλος!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.