True Detective - Season 2 [ΗΒΟ]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

Votes: 1 50.0%
  • Μέτρια

Votes: 1 50.0%
  • Κακή

• Total voters
    2
Re: True Detective [ΗΒΟ]

Μάλλον μόνο εγώ είμαι ενθουσιασμένος που θα δω τον τύπο :)

Χάρη έχεις δει κάποια σεζόν ?

Την 2η δεν την έχω δει.. δοκίμασα το 1ο της και δεν μου έκανε κλικ.. και μετά είδα και τα review..

Αναλύω όμως.. :cool:

Τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την νέα σεζόν..
Εκτός βέβαια το ότι θα πρέπει να φτιάξουν μία πολύ καλή ιστορία..
θα πρέπει ο πρωταγωνιστής να φτάσει σε καταπληκτική παρουσίαση για να πούμε ότι έφτασε π.χ τον McConaughey στην 1η..

Και βέβαια δεν μπορούμε να παραλείψουμε και τις γυναίκες που είχε η 1η σεζόν..
Μία Michelle Monaghan μία Alexandra Daddario και μία (έστω στα πεταχτά..) Lili Simmons .. :cool:

Last edited:

Τις εχω δει και τις δυο σαιζον. Η 1η ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, η 2η ηταν πολυ πολυ χειροτερη. Στην 2η αξιζαν μεμονωμενες σκηνες. Αν δεν υπηρχε η 1η και καποιος ειχε δει μονο την 2η θα μιλουσα για σειρα αποτυχια. Τα σπασανε pizzolato και fukunaga και εμεινε μονος του ο pizzolato στη 2η σαιζον να "τραβηξει κουπι". Ο Justin Lin καλος ειναι, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι καταλληλος για μια σειρα τυπου True Detective (τουλαχιστον βασει του οραματος που ειδαμε απο τους δημιουργους στην 1η σαιζον). Επισης βλεπω στο imdb οτι (τουλαχιστον στο 3.1) εχει writing credit ο David Milch που ειναι πολυ παλια καραβανα. Αν ισχυει, καλα εκανε και τον πηρε ο Pizzolato να βοηθησει με το σεναριο, γιατι φανηκε οτι δεν την παλευε μονος του στη 2η σαιζον.

H 2η σεζόν είχε καλύτερο γυναικείο καστ.

Εννοείς σαν ηθοποιούς! :cool:
Απ' ότι θυμάμαι είχε γυναίκα σε βασικό ρόλο.. (Rachel McAdams)

Ο Ali έπαιξε με τον McConaughey και στο Free State of Jones.. αλλά δεν τον θυμάμαι καλά..

Σε House of Cards, Moonlight και Hidden Figures πάντως δεν τον έχω δει..

Η γυναικα του vince vaughn δεν ηταν κακη, ουτε και η Rachel McAdams. Η Michelle Monaghan ομως ειχε κλεψει την παρασταση στην 1η σαιζον. Το κακο ειναι οτι υπηρξαν γκρινιες μετα την 1η σαιζον οτι "δεν ειχαν σοβαρους γυναικειους χαρακτηρες" και σκιστηκαν στην 2η σαιζον να δωσουν σε γυναικες σημαντικοτερους ρολους. Αμα δεν σου βγαινει, μην το πιεζεις...γραψτους ολους στα @@ και γραψε οτι γουσταρεις!!

τον ali τον εχω δει στο house of cards (2 σαιζον που εχω δει) οπου ηταν πολυ καλος. Moonlight ακομα δεν εχω δει δυστυχως και αυτο ειναι κατι που πρεπει να διορθωθει συντομα. Στο hidden figures εχει ρολακι που δεν προσφερει τιποτα. Δεν ειναι κακος, αλλα δεν εχει και τιποτα σοβαρο να κανει βασει του σεναριου.

Την 1η σεζόν νομίζω την είχαν φτιάξει τέλεια όπως την είχαν κάνει..
ακόμη και για τις φάσεις με τις γυναίκες..

Αρκετός θόρυβος είχε γίνει με τα πρώτα γυμνά της Alexandra.. :p
- Πανέξυπνη επιλογή! :p

Να δούμε τώρα που θα το πάνε με την 3η.. :p

Ζητούνται νέα "άβγαλτα" ταλέντα ?? :laugh:

Την 1η σεζόν νομίζω την είχαν φτιάξει τέλεια όπως την είχαν κάνει..
ακόμη και για τις φάσεις με τις γυναίκες..

Αρκετός θόρυβος είχε γίνει με τα πρώτα γυμνά της Alexandra.. :p
- Πανέξυπνη επιλογή! :p

Να δούμε τώρα που θα το πάνε με την 3η.. :p

Ζητούνται νέα "άβγαλτα" ταλέντα ?? :laugh:

ο θορυβος ειχε προκληθει απο το ωστικο κυμα που προκαλεσαν τα μασταρια της :flipout:

παντως αν ηταν η αλεξανδρα WW, τουλαχιστον δεν θα ειχαμε γκρινιες οτι η πανοπλια ειναι αδεια απο τη μεση και πανω :flipout:

O δευτερος κυκλος δεν ηταν ασχημος.
Ο Βων και ο Φαρελ εδωσαν ρεσιταλ ηθοποιοιας επι 8 επεισοδια,
η σκηνοθεσια ηταν αριστη και η παραγωγη γενικα πολυ καλη.
Απλως πεσανε στη συγκριση με τον Μακοναχυ.

Η δεύτερη σεζόν καλή ήτανε και σε ιστορία, απλά, όπως είπε και ο φίλος, συγκρίθηκε με την πρώτη που ήταν αριστουργηματική και την πάτησε...

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην πρώτη με είχε χαλάσει το finale ή καλύτερα τα τελευταία επεισόδια : έγιναν όλα μαζεμένα. Ενώ τα πρώτα 4-5 επεισόδια ήταν μαγευτικά.

Απάντηση: Re: True Detective [ΗΒΟ]

O δευτερος κυκλος δεν ηταν ασχημος.
Ο Βων και ο Φαρελ εδωσαν ρεσιταλ ηθοποιοιας επι 8 επεισοδια,
η σκηνοθεσια ηταν αριστη και η παραγωγη γενικα πολυ καλη.
Απλως πεσανε στη συγκριση με τον Μακοναχυ.

Η ιστορία ήταν καλή ??

Θεωρω τρομερα αδικημενη τη 2η σαιζον.
Ειμαι στη μειοψηφια που τη θεωρει οχι απλα καλη, αλλα τουλαχιστον ισαξια της πρωτης.
Φοβαμαι οτι ολοι περιμεναν ενα χαρακτηρα σαν αυτο του Μακοναχι. Τετοιο χαρακτηρα δεν προκειται να ξαναδουμε ευκολα. Ακομα και αυτον ομως στα τελευταια λεπτα της σειρας τον κατεστρεψαν κυριολεκτικα. Στη δευτερη σαιζον ολοι ανεξαιρετως οι χαρακτηρες ειχαν μεγαλυτερο βαθος απο αυτους της 1ης (του Μακοναχι εξαιρουμενου βεβαια). Ειναι απιστευτα γκριζοι και ανθρωπινοι και εχουν απειρα θεματα, σε αντιθεση με το Χαρελσον της πρωτης σαιζον που ειχε τα θεματα με το ξενοκοιταγμα του και αυτο ηταν ολο. Για την ακριβεια, στη δευτερη δεν εχουν απλα θεματα. Ειναι πραγματικα κουρελια. Παρολα αυτα οσο εξελισσονται τα επισοδεια και τους γνωριζεις καλυτερα, δενεσαι μαζι τους.
Επισης το πολιτικο/κοινωνικο σχολιο ειναι πιο βαθυ και στοχευμενο... και αποτυπωμενο με πολυ περισσοτερη τολμη. Η σειρα ειναι στον τομεα αυτο ο,τι πλησιεστερο εχω δει στην αριστουργηματικη Τσαιναταουν του Πολανσκι. Ειναι θαρρεις το τηλεοπτικο της αντιστοιχο!
Με λιγα λογια το σεναριο στη 2η ειναι απλα καλυτερο και επιπλεον δεν εχει το απιστευτα κακο τελος της 1ης, γιατι πολυ απλα πηγαινει τα πραγματα στο σημειο που εχτιζε απο την πρωτη στιγμη χωρις ηλιθια αμερικλανικα χαπι εντ που ουδεμια σχεση εχουν με τη σειρα.
Δωστε της μια ευκαιρια ακομα.
Προσωπικα περιμενω την 3η σαιζον σαν τρελλος!

Re: Απάντηση: Re: True Detective [ΗΒΟ]

Θεωρω τρομερα αδικημενη τη 2η σαιζον.
Ειμαι στη μειοψηφια που τη θεωρει οχι απλα καλη, αλλα τουλαχιστον ισαξια της πρωτης.
Φοβαμαι οτι ολοι περιμεναν ενα χαρακτηρα σαν αυτο του Μακοναχι. Τετοιο χαρακτηρα δεν προκειται να ξαναδουμε ευκολα. Ακομα και αυτον ομως στα τελευταια λεπτα της σειρας τον κατεστρεψαν κυριολεκτικα. Στη δευτερη σαιζον ολοι ανεξαιρετως οι χαρακτηρες ειχαν μεγαλυτερο βαθος απο αυτους της 1ης (του Μακοναχι εξαιρουμενου βεβαια). Ειναι απιστευτα γκριζοι και ανθρωπινοι και εχουν απειρα θεματα, σε αντιθεση με το Χαρελσον της πρωτης σαιζον που ειχε τα θεματα με το ξενοκοιταγμα του και αυτο ηταν ολο. Για την ακριβεια, στη δευτερη δεν εχουν απλα θεματα. Ειναι πραγματικα κουρελια. Παρολα αυτα οσο εξελισσονται τα επισοδεια και τους γνωριζεις καλυτερα, δενεσαι μαζι τους.
Επισης το πολιτικο/κοινωνικο σχολιο ειναι πιο βαθυ και στοχευμενο... και αποτυπωμενο με πολυ περισσοτερη τολμη. Η σειρα ειναι στον τομεα αυτο ο,τι πλησιεστερο εχω δει στην αριστουργηματικη Τσαιναταουν του Πολανσκι. Ειναι θαρρεις το τηλεοπτικο της αντιστοιχο!
Με λιγα λογια το σεναριο στη 2η ειναι απλα καλυτερο και επιπλεον δεν εχει το απιστευτα κακο τελος της 1ης, γιατι πολυ απλα πηγαινει τα πραγματα στο σημειο που εχτιζε απο την πρωτη στιγμη χωρις ηλιθια αμερικλανικα χαπι εντ που ουδεμια σχεση εχουν με τη σειρα.
Δωστε της μια ευκαιρια ακομα.
Προσωπικα περιμενω την 3η σαιζον σαν τρελλος!

Η δεύτερη με απογοήτευσε φοβερά γιατί είχε χαοτική πλοκή. Οι χαρακτήρες ήταν εκπληκτικοί, θα συμφωνήσω, αλλά κανείς δε μπορεί να καταλάβει γιατί κάνουν αυτά που κάνουν και γιατί τους συμβαίνουν αυτά που τους συμβαίνουν. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα επεισόδιο που ξεκινάει με τη δολοφονία ενός βασικού χαρακτήρα που τα αίτιά της δεν εξηγούνται ποτέ!

Χμ.. μπορεί όντως να είχε καλά στοιχεία.. αλλά μάλλον περισσότερες είναι οι αρνητικές κριτικές σε γενική γραμμή..
Και εδώ που κοίταγα τώρα να διαβάσω πλοκή, συμφωνούν με αυτά που λέει ο Κώστας..

http://www.cinemode.gr/tileoptikes-seires/kritikes/true-detective-2i-sezon.html